Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, postfire είπε

εχω ηδη αυτην https://www.skroutz.gr/s/11449640/HyperX-Fury-Black-8GB-DDR4-2666MHz-HX426C16FB2-8.html

αν παρω και του τιτλουνα τις κανω 16gb  λετε να εχω θεμα?

Κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά αν δε τις δοκιμάσει και φυσικά ούτε να σου την προτείνει. Αν παίζει λογικά θα πρέπει να ρίξεις την πρώτη στα 2666 μαζί με την δεύτερη και το καλό είναι πως έχουν ίδια latencies, αλλά είναι και διαφορετική μάρκα ραμ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris5321 είπε

Κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά αν δε τις δοκιμάσει και φυσικά ούτε να σου την προτείνει. Αν παίζει λογικά θα πρέπει να ρίξεις την πρώτη στα 2666 μαζί με την δεύτερη και το καλό είναι πως έχουν ίδια latencies, αλλά είναι και διαφορετική μάρκα ραμ.

ναι το ξερω για 100% μονο με δοκιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πάρουμε 2 ίδιες υπάρχει περίπτωση έστω και σε ένα μικρό ποσοστό τυχόν ασυμβατότητα; 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αν πάρουμε 2 ίδιες υπάρχει περίπτωση έστω και σε ένα μικρό ποσοστό για ασυμβατότητα; 

Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις ασυμβατότητα με 2 ίδια ... 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

εχω ηδη αυτην https://www.skroutz.gr/s/11449640/HyperX-Fury-Black-8GB-DDR4-2666MHz-HX426C16FB2-8.html

αν παρω και του τιτλουνα τις κανω 16gb  λετε να εχω θεμα?

Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, το μόνο που θα γίνει προκειμένου να δουλεύουν σε dual channel είναι τόσο η συχνότητα όσο και τα latencies να κλειδώσουν σε αυτά της πιο αργής (νομίζω γίνεται αυτόματα). Δηλαδή αυτομάτως η νέα θα σου πάει στα 2666MHz και τα latencies ούτως ή άλλως είναι ίδια οπότε δεν θα αλλάξει κάτι εκεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ ts. Έριξα παραγγελία πριν λίγο για 2 Χ 8αρες 81.52€ σύνολο πληρωμή με χρεωστική Visa ( εντός τα 2.5€ της αποστολής με κούριερ )

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το κανατε και αυτο γνωστο ε; Η μηπως ηταν γνωστο; Εγω παντως δεν το γνωριζα.

Γνωστό μαγαζάκι είναι. Έχουν πάρει αρκετοί γνωστοί μου, εγώ όχι ακόμα. 

Ίσως κάνω την αρχή :P  

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...