Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum. Έχω ένα Acer Aspire 5930g. Το πρόβλημα μου είναι ότι μόλις το ανοίγω πρώτη φορά, το λάπτοπ δουλεύει κανένα 5λεπτο και μετά κλείνει. Όταν ξανανοίγει κλείνει κατευθείαν και κάνει επανεκκίνηση ξανά και ξανά... Τι μπορεί να φταίει; Κάρτα γραφικών μου έχουν πει οι πιο πολλοί. Υπάρχει περίπτωση να είναι και καμία ραμ;

Δημοσ.

Μόνο στον επεξεργαστή ή και στην κάρτα γραφικών; Είναι αποσπώμενη. Έχω ένα βίντεο αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω εδω νομίζω...

Και επίσης, όταν κλείνει, μετα από 2-3 δευτερόλεπτα ανοίγει πάλι μόνο του. Άλλες φορές που έκλεινε απο θερμοκρασίες, δεν άνοιγε....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kete96 είπε

Μόνο στον επεξεργαστή ή και στην κάρτα γραφικών; Είναι αποσπώμενη. Έχω ένα βίντεο αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω εδω νομίζω...

Και επίσης, όταν κλείνει, μετα από 2-3 δευτερόλεπτα ανοίγει πάλι μόνο του. Άλλες φορές που έκλεινε απο θερμοκρασίες, δεν άνοιγε....

Η αλλαγή πάστας φίλε μου γίνεται μεταξύ ψύκτρας και επεξεργαστή,ώστε να απάγεται η θερμότητα. Αν η κάρτα σου έχει ψύκτρα,άλλαξε πάστα και εκεί.

Καθαρισμός στα ανεμιστήρια,έλεγχος οτι γυρίσουν και δεν είναι καμμένα, αλλαγή πάστας, σε πρώτη φάση και λογικά εφ`όσον δεν υπάρχει κάποια βλάβη όλα θα δουλέψουν σωστά.

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω αλλαγή πάστας σε πρώτη φάση. Απλά μου φαίνεται περίεργο το ότι κλείνει και ανοίγει από μόνο του μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Kete96 είπε

Θα δοκιμάσω αλλαγή πάστας σε πρώτη φάση. Απλά μου φαίνεται περίεργο το ότι κλείνει και ανοίγει από μόνο του μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα...

Μπορεί να έχει ρυθμιστεί έτσι απο το bios.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...