Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς δεν υπάρχει συμβόλαιο κάτω απο έτος. Κατα δεύτερον τι εννοείς? Ανα τρεις μήνες αλλάζεις σπίτι????????

Και γιατί δεν κάνεις ένα πακέτο στο κινητό σου με πολλά δεδομένα?

Το post με έκανε να γελάσω.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Καταρχάς δεν υπάρχει συμβόλαιο κάτω απο έτος. Κατα δεύτερον τι εννοείς? Ανα τρεις μήνες αλλάζεις σπίτι????????

Και γιατί δεν κάνεις ένα πακέτο στο κινητό σου με πολλά δεδομένα?

Το post με έκανε να γελάσω.

Χαίρομαι που γελάς μάν. Δεν βρίσκω σπίτι όπως το θέλω με συμφέρει Airbnb. Εάν κατεβάσω data δεν θα αντέξει το mobile internet ούτε ημέρα 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Χαίρομαι που γελάς μάν. Δεν βρίσκω σπίτι όπως το θέλω με συμφέρει Airbnb. Εάν κατεβάσω data δεν θα αντέξει το mobile internet ούτε ημέρα 

Ε τότε ψάχνε Airbnb που να έχουν ίντερνετ.

• Like 1
Δημοσ.

Γύφτους γιατι τους λες???????Σε κοροιδεψαν η μηπως ειναι υποχρεωμένου να εχουν.......................

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Γύφτους γιατι τους λες???????Σε κοροιδεψαν η μηπως ειναι υποχρεωμένου να εχουν.......................

ελλαδα 2020 δεν επιτρεπεται να εχεις 8αρα....ρουμανιας αλβανια εχουν 1 γιγκα μαγκα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ελλαδα 2020 δεν επιτρεπεται να εχεις 8αρα....ρουμανιας αλβανια εχουν 1 γιγκα μαγκα

Άρα έχεις ίντερνετ. Το γρήγορο τι το θες αν πας και έρχεσαι κάθε λίγους μήνες? Seeding παράνομου υλικού μήπως?

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω αλλά βλέπω τι traffic κάνουν γιατί μετά άντε να σε τρέχουν για τα  pedo shit του γερμανου νοικάρη :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Άρα έχεις ίντερνετ. Το γρήγορο τι το θες αν πας και έρχεσαι κάθε λίγους μήνες? Seeding παράνομου υλικού μήπως?

Εδώ μένω φίλε αλλά δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Εδώ μένω φίλε αλλά δεν θα σου δώσουμε λογαριασμό

Έτσι όπως μιλάς και απαιτείς, βρες άκρη μόνος σου. Μην έρχεσαι στο φόρουμ με ύφος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Έτσι όπως μιλάς και απαιτείς, βρες άκρη μόνος σου. Μην έρχεσαι στο φόρουμ με ύφος.

Αεί ρε 

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, zx1234r said:

Καταρχάς δεν υπάρχει συμβόλαιο κάτω απο έτος.

Υπάρχουν ακόμα VDSL/"Fiber" με 1 έτος?

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Υπάρχουν ακόμα VDSL/"Fiber" με 1 έτος?

Πρέπει να βρω σπίτι να βάλω ένα έτος . Τεχνολογία αργά πάει κρίμα.....οκ ευχαριστώ παιδιά 

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, APPLEGEEK said:

Πρέπει να βρω σπίτι να βάλω ένα έτος . Τεχνολογία αργά πάει κρίμα.....οκ ευχαριστώ παιδιά 

Μόνο αν είσαι τυχερός και πέσεις σε περιοχή που καλύπτει η Inalan η οποία δεν έχει ελάχιστη παραμονή. Αλλα ούτε και τόσο γρήγορη εγκατάσταση/ενεργοποίηση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...