Telumetar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Γεια σας, Έκανα αναβάθμιση σε Ryzen 2600x , MSI Tomahawk με ψύξη από x62 Kraken. Η μνήμη είναι 8 giga HyperX Fury. Τρώω random bsod με ένδειξη για clock watchdog . Το ζήτημα είναι πως ούτε drivers δεν προλαβαίνω να κατεβάσω ούτε windows update αν και κάποιες φορές το κάνει στα 5 και άλλες στα 25 λεπτά. Οι θερμοκρασία του επεξεργαστή σε idle κατάσταση είναι περιπιυ 30 βαθμούς. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα κατεβάσω από τη δουλειά τους drivers της GPU (1080) να τους περάσω manually μήπως φταίει αυτό αν και από οδό διάβασα πρέπει να γίνουν τα windows update . Υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω από τη Microsoft ξεχωριστά σε 3 υπολογιστή και μετα να προσπαθήσω να τα περάσω στο δικό μου; Ευχαριστώ
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποια windows; Οι μνήμες σε τι ταχύτητα είναι; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από micos000 1
Telumetar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση Windows 10. Έχω κάνει 3 clean install δίχως αποτέλεσμα. Τρώει CLOCK WATCHDOG σε διάφορες λειτουργίες. Η πλέον μια μνήμη δουλεύει στα 2400 και είναι qvl από τη μητρική. Το περίεργο είναι ότι για κάποιο λόγο την δίνει 2667. Πέρασα bios update αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επόμενο βήμα είναι να περάσω iso με τα τελευταία windows update καθώς αυτό που έχω είναι 2 χρόνων. Διάβασα ότι είναι ένας τρόπος μείωσης των bsod. Επίσης θα απενεργοποιησω το xmp μήπως και επηρεάζει. Οι μνήμες στο παλιό mobo δούλευαν απρόσκοπτα
cabdik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 αν εχεις σειριακο αριθμο, κατεβασε τα Windows απ'ευθειας απο την Microsoft. ετσι θα κατεβασεις την νεοτερη -και πιο ενημερωμενη (υποτιθεται)- εκδοση. αν στο κανει κι εκει, δοκιμασε με ενα linux CD να δεις αν λειτουργει οκ η αν σου κανει κολπα παλι. ετσι να αποκλεισεις το λειτουργικο.
Telumetar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Περνάω αυτή τη στιγμή από iso φίλου την έκδοση 10.18 των windows γιατί είχα περασμένη την 10.0.κατι.
micos000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Ποια είναι η 10.18? Η τελευταία έκδοση των 10 είναι η 1809 (WINDOWS+R και δώσε winver) και κατεβαίνει από την microsoft με τη χρήση του εργαλείου (προτείνω κατέβασμα σε iso και μετά εγγραφή με το rufus σε usb). Μήπως βάζεις πειραγμένες εκδόσεις; 1
Telumetar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι εκδόσεις ειναι κανονικότατες και αυθεντικά win 10 pro n UPDATE: Για όποιο φίλο έχει το ίδιο πρόβλημα Problem solved. Ήταν ένας συνδιασμός του 2ου κιτ της μνήμης (που δεν ειναι στην qvl της μητρικής) και παλιου iso των windows 10 (10.0.5κατι). Βγάζοντας την και μένοντας με 8 gb RAM και περνώντας win 10 (10.1809) iso είμαι εδώ και κανένα 3ωρο stable. Κανονικα πρεπει να τρεξω και καποια stress tests αλλα τα δείγματα είναι θετικά. Επισης εκανα downgrade στη μνήμη από 2400 την εχω προσωρινά 2133. Θα την ανεβάσω αργότερα στο κανονικό αφού όλα βαίνουν (έως τωρα τουλάχιστον) οκευ. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Telumetar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα