Psyber Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Σε διπλάνό φόρουμ, έχουμε μαζευτεί διάφοροι που φιλοδοξούμε να βελτιώσουμε το airflow του κουτιού μας. Ρίξτε μια ματιά στο thread και αν μαζευτούμε κάποιοι μπορούμε να πάμε το μπροστά και πάνω κομμάτι για μετατροπή και ενδεχομένως να πετύχουμε καλύτερες τιμές. https://www.thelab.gr/forums/topic/181394-evolv-atx-flow-edition/?tab=comments#comment-2689124 Για ριξτε μια ματιά και πείτε άποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Εγω εχω κοψει το μπροστινο κομματι. Αλλα ετσι και αλλιως ειμαι εξωτερικο. Σκεφτομαι να παρω το Ρ600s. Ωραιο σχεδιο το Evolv αλλα εαν ηξερα οτι ειχε τοσο χαλια ροη αερα δεν θα το αγοραζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Αν και έγραψα και εκεί αν βγει καλή τιμή είμαι μέσα αν μπορεί να με εξυπηρέτησει κάποιος να του στείλω καπάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 13 hours ago, ASDIC said: Εγω εχω κοψει το μπροστινο κομματι. Αλλα ετσι και αλλιως ειμαι εξωτερικο. Σκεφτομαι να παρω το Ρ600s. Ωραιο σχεδιο το Evolv αλλα εαν ηξερα οτι ειχε τοσο χαλια ροη αερα δεν θα το αγοραζα. σε τι μηχανημα έγινε η κοπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 με Dreme,l δυστυχως δεν ειχα αλλη επιλογη, και το αποτελεσμα ηταν ασχημο. Τα 3 χιλιοστα αλουμινιου εινια πολλα για ενα dremel. Καποιο επαγγελματικο μηχανημα/waterjet/laser κοπης ειναι οτι καλυτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 @ASDIC όπως και να έχει βάλε καμιά φωτογραφία να το δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα