Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Αν είναι σε περιοχή με Wind KV, νομίζω ότι είναι κλασική πρακτική, όχι κατα λάθος. 1
Salvation81 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Να και μια φορα που δεν βλεπω ανθρωπο να καταριεται την Wind (βεβαια ανοιξα το θεμα για οσους εχουν ΟΤΕ οπως εγω ωστε να δω τι γινεται αλλα οκ ).
*Kopanos* Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Να και μια φορα που δεν βλεπω ανθρωπο να καταριεται την Wind (βεβαια ανοιξα το θεμα για οσους εχουν ΟΤΕ οπως εγω ωστε να δω τι γινεται αλλα οκ ). Σε wind είναι να μην πέσεις σε βλάβη, τότε την μαμησες.
georgito1991 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, divo είπε Μη μιλάς καθόλου εχουν αφισει τη "πόρτα" ελεύθερη. Χωρίς προφίλ. Μη τους ενοχλήσεις για κανένα λόγο.....☺️ δεν εχω ιδέα τι λες.... 11 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Σε wind είναι να μην πέσεις σε βλάβη, τότε την μαμησες. Δεν νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει 100% , ποτέ δεν άκουσα από τον ΟΤΕ να είναι ευχαριστημένοι , νομίζω όλες οι τηλεφωνικές εταιρίες το ίδιο κράξιμο τρώνε..... Αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα που η Wind έχει βάλει οπτικές ίνες είναι πιο πάνω από τον ΟΤΕ σε θέμα αξιοπιστία στις ταχύτητες . . . με βάση από Speedtest που χω δει από το YouTube και από γνωστούς 11 ώρες πριν, Salvation81 είπε Να και μια φορα που δεν βλεπω ανθρωπο να καταριεται την Wind (βεβαια ανοιξα το θεμα για οσους εχουν ΟΤΕ οπως εγω ωστε να δω τι γινεται αλλα οκ ). 11 ώρες πριν, Salvation81 είπε Να και μια φορα που δεν βλεπω ανθρωπο να καταριεται την Wind (βεβαια ανοιξα το θεμα για οσους εχουν ΟΤΕ οπως εγω ωστε να δω τι γινεται αλλα οκ ). Εδώ από την αρχή ο άλλος μίλησε για την Vodafone Αυτό σε πείραξε ; ....ποτέ δεν άκουσα από τον ΟΤΕ να είναι ευχαριστημένοι , νομίζω όλες οι τηλεφωνικές εταιρίες το ίδιο κράξιμο τρώνε..... Αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα που η Wind έχει βάλει οπτικές ίνες είναι πιο πάνω από τον ΟΤΕ σε θέμα αξιοπιστία στις ταχύτητες . . . με βάση από Speedtest που χω δει από το YouTube και από γνωστούς
Salvation81 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, georgito1991 είπε δεν εχω ιδέα τι λες.... Δεν νομίζω ότι αυτό που λες ισχύει 100% , ποτέ δεν άκουσα από τον ΟΤΕ να είναι ευχαριστημένοι , νομίζω όλες οι τηλεφωνικές εταιρίες το ίδιο κράξιμο τρώνε..... Αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα που η Wind έχει βάλει οπτικές ίνες είναι πιο πάνω από τον ΟΤΕ σε θέμα αξιοπιστία στις ταχύτητες . . . με βάση από Speedtest που χω δει από το YouTube και από γνωστούς Εδώ από την αρχή ο άλλος μίλησε για την Vodafone Αυτό σε πείραξε ; ....ποτέ δεν άκουσα από τον ΟΤΕ να είναι ευχαριστημένοι , νομίζω όλες οι τηλεφωνικές εταιρίες το ίδιο κράξιμο τρώνε..... Αλλά έχω την εντύπωση ότι τώρα που η Wind έχει βάλει οπτικές ίνες είναι πιο πάνω από τον ΟΤΕ σε θέμα αξιοπιστία στις ταχύτητες . . . με βάση από Speedtest που χω δει από το YouTube και από γνωστούς Μεγαλη συζητηση αυτη, χρωστανε του ΟΤΕ ολλοι οι εναλλακτικοι τα μαλλια της κεφαλης τους και ακομα χρησιμοποιουν κατα 90% το δικτυο του. Δεν θεωρω κατορθωμα το οτι εβαλαν σε καποιες περιοχες οπτικη με λιγα λογια.
georgito1991 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Σε wind είναι να μην πέσεις σε βλάβη, τότε την μαμησες. Στις 28/1/2019 στις 12:40 ΜΜ, thanosAIAS είπε Σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Wind Fiber 100+ Download: 124.31MBps - Upload: 32.99 Mbps Απο το https://www.speedtest.net/ Ping: 10ms Download: 94.20 Mbps - Upload 9.31 Mbps ...Αλλού βγάζει λίγο παραπάνω. 99 κλπ. Στο Steam καταβάζει με 11.6 - 11.8 Mbps. Youtube: Στριμάρει 4Κ αλλα και 8Κ με HDR στο χαλαρό όμως...χαζεύω!!! Netflix: Τα ίδια. 4Κ και HDR στα τέρματα. Torrent θελει να ρυθμίσω το modem πρώτα, αλλα δε με ενδιαφέρει και πολύ. Πάω να αγοράσω και apple 4K tv !!!! ΜΠΡΑΒΟ WIND!!!!!!!!! Το κακό, είναι ότι περιμένω και τον τεχνικό να ρθει απο δω, εχουμε ραντεβού. Λες να δει ότι κλείδωσε παραπάνω και να μου το μειώσει!!! Απαπα..δεν του ανοίγω! 11 ώρες πριν, Salvation81 είπε Να και μια φορα που δεν βλεπω ανθρωπο να καταριεται την Wind (βεβαια ανοιξα το θεμα για οσους εχουν ΟΤΕ οπως εγω ωστε να δω τι γινεται αλλα οκ ). Επίσης διάβασε λίγο στο forum είναι αρκετοί αυτοί που έβαλαν Wind fiber πολύ ικανοποιημένοι είναι....."Π-ΟΤΕ" περαστικα σας εσεις του οτε
Salvation81 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, georgito1991 είπε Επίσης διάβασε λίγο στο forum είναι αρκετοί αυτοί που έβαλαν Wind fiber πολύ ικανοποιημένοι είναι....."Π-ΟΤΕ" περαστικα σας εσεις του οτε Οπως ειπαν ειναι μεχρι να εχεις καποιο θεμα με την Wind, εκει θα σε δω τι θα λες
georgito1991 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Οπως ειπαν ειναι μεχρι να εχεις καποιο θεμα με την Wind, εκει θα σε δω τι θα λες εχω wind 8 χρονια , δεν ειχα θεμα ποτε μεχρι στιγμής
Salvation81 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, georgito1991 είπε εχω wind 8 χρονια , δεν ειχα θεμα ποτε μεχρι στιγμής Και ξερω και ατομα που εχουν Wind χρονια και την καταριουνται. 1 φορα θα γινει η στραβη και θα σου αρκεσει για τα 8 χρονια που λες. Αυτο γινεται με εταιρειες που πρακτικα δεν εχουν δικο τους δικτυο.
georgito1991 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Και ξερω και ατομα που εχουν Wind χρονια και την καταριουνται. 1 φορα θα γινει η στραβη και θα σου αρκεσει για τα 8 χρονια που λες. Αυτο γινεται με εταιρειες που πρακτικα δεν εχουν δικο τους δικτυο. ειχα και εγω καποτε οτε για πολλα χρονια ... αλλαξα λογο τιμης .... ουτε με οτε ουτε με wind ειχα ποτε θεμα... επιδη οπως λες δεν εχουν οι ετεριες οι αλλες γραμμες περνουν απο οτε , ε αν εχεις προβλημα με οτε θα χεις και με τις υπολιπες καπως ετσι παει .... ειναι θεμα γραμμων , αν εισαι τυχερος καλος .... αν οχι τοτε κλαφτα χαραλαμπε ... πλεον εχουν και η wind και η vodafone δικες τις γραμμες ... μεχρι ενα σημειο ... και μετα ο παλιος χαλκος του οτε.... FTTC . . . Α και μην εισαι γρουσουζεις ...ζηλιάρη ε ζηλιάρη τσεκαρε και αν θες τα παρακατω βιντεακια να δεις .... υπαρχουν αρκετα ειδικα απο οτε ... κανεις ποτε δεν επιασε απο οτε σχεδον ολη την ταχυτιτα του ..... Wind fiber 200mbs cosmote fiber 200mbs εχει και αλλα με 100 mbs .... και απο wind και cosmote 25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Και ξερω και ατομα που εχουν Wind χρονια και την καταριουνται. 1 φορα θα γινει η στραβη και θα σου αρκεσει για τα 8 χρονια που λες. Αυτο γινεται με εταιρειες που πρακτικα δεν εχουν δικο τους δικτυο. wind 100mbs cosmote fiber 100
Salvation81 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, georgito1991 είπε ειχα και εγω καποτε οτε για πολλα χρονια ... αλλαξα λογο τιμης .... ουτε με οτε ουτε με wind ειχα ποτε θεμα... επιδη οπως λες δεν εχουν οι ετεριες οι αλλες γραμμες περνουν απο οτε , ε αν εχεις προβλημα με οτε θα χεις και με τις υπολιπες καπως ετσι παει .... ειναι θεμα γραμμων , αν εισαι τυχερος καλος .... αν οχι τοτε κλαφτα χαραλαμπε ... πλεον εχουν και η wind και η vodafone δικες τις γραμμες ... μεχρι ενα σημειο ... και μετα ο παλιος χαλκος του οτε.... FTTC . . . Α και μην εισαι γρουσουζεις ...ζηλιάρη ε ζηλιάρη τσεκαρε και αν θες τα παρακατω βιντεακια να δεις .... υπαρχουν αρκετα ειδικα απο οτε ... κανεις ποτε δεν επιασε απο οτε σχεδον ολη την ταχυτιτα του ..... Wind fiber 200mbs cosmote fiber 200mbs εχει και αλλα με 100 mbs .... και απο wind και cosmote wind 100mbs cosmote fiber 100 Περα απο ολα τα αλλα το Speedtest δεν ειναι σταθερα για το τι ταχυτητα πιανει καποιος. Αλλαζουν παρα πολλα δεδομενα συνεχεια απο τους server που χρησιμοποιουν (που καποιοι σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι) μεχρι και θεματα με τους server που χρησιμοποιουν. Ποιο σωστες μετρησεις θα εχεις αν κατεβασεις κατι απο τον σερβερ της Microsoft με download accelerator (δλδ με πολλες συνδεσεις ωστε να μαξαρεις την ταχυτητα σου) παρα με αυτο. Οσο για το ζηλιαρης να ζηλεψω για πιο λογο; 95 πιανω τωρα down και 10 up, να ζηλεψω επειδη εχεις 138 down και 38 up; Χωρια το για ποσο ακομα θα το εχεις (καποια στιγμη αν μπουν και αλλοι θα τα κλειδωσει η Wind) δεν αλλαζει κατι αφου και η 50αρα μου ηταν οριακα αρκετη.
georgito1991 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Περα απο ολα τα αλλα το Speedtest δεν ειναι σταθερα για το τι ταχυτητα πιανει καποιος. Αλλαζουν παρα πολλα δεδομενα συνεχεια απο τους server που χρησιμοποιουν (που καποιοι σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι) μεχρι και θεματα με τους server που χρησιμοποιουν. Ποιο σωστες μετρησεις θα εχεις αν κατεβασεις κατι απο τον σερβερ της Microsoft με download accelerator (δλδ με πολλες συνδεσεις ωστε να μαξαρεις την ταχυτητα σου) παρα με αυτο. Οσο για το ζηλιαρης να ζηλεψω για πιο λογο; 95 πιανω τωρα down και 10 up, να ζηλεψω επειδη εχεις 138 down και 38 up; Χωρια το για ποσο ακομα θα το εχεις (καποια στιγμη αν μπουν και αλλοι θα τα κλειδωσει η Wind) δεν αλλαζει κατι αφου και η 50αρα μου ηταν οριακα αρκετη. θα τα πιανω για παντα σταματα να ζηλευεις πια , επισης μπορω και να βαλω οπτικη ινα μεχρι το σπιτι (ρωτησα τον τεχνικο οταν ειχε ερθει) ..... σε πειραζω μην μασας .... καλη συνεχεια Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από georgito1991
gpapad20 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 στη περιοχη υποστηριζω 100αρα με αυτα τα στατιστικα στην 50αρα αξιζει λετε?
rofl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μπα κατα 80 το βλεπω ισως στο τσακιρ κοντα 85-90 επειδη εισαι πικερμι και ειναι αραια εκτος κιαν παιζει να σε βαλουν σε 35b (το προφιλ για 200αρια). δεν ειν παντου διαθεσιμο. εκει θα πιανεις 100. για μενα αν σε ενδιαφερει το upload καντο κι οσο πιασεις στο down. αν το κανεις για το down αστο μια χαρα θα σαι με το 50αρι Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2019 από rofl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα