Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο απλη περιεργεια οσοι εχετε βαλει Cosmote VDSL 100αρα τι ταχυτητες πιανετε;

Εμενα συγχρονιζει στα 94,08Mbit/s κατεβασμα και στα 9.997kbit/s ανεβασμα......

Το παραξενο ειναι πως η καμπινα αντε να ειναι 100 μετρα απο εδω οποτε δεν ξερω αν ειναι νορμαλ (δεν το εψαξα και ποτε, 94 μια χαρα ειναι αλλα ειπα να δω τι πιανουν και αλλοι).

Επεξ/σία από Salvation81
  • Super Moderators
Δημοσ.

99.999/9999 εδώ και σχεδόν έναν χρόνο σταθερά. 

Απο κει και πέρα προφανώς παίζει ρόλο η απόσταση καθώς και οι καλωδιώσεις εντός/εκτός σπιτιού! :) 

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω Vodafone ειχα βαλει 100σταρα και επιανα τα 85 τους πηρα και τους εκανα φασαρια και τελικα καναμε deal να πληρωνω 50αρι και να εχω οσο πιανω εως 100mbps (δηλαδη 85αρα) οποτε 85download / 10upload

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, roympos1994 είπε

εγω εχω Vodafone ειχα βαλει 100σταρα και επιανα τα 85 τους πηρα και τους εκανα φασαρια και τελικα καναμε deal να πληρωνω 50αρι και να εχω οσο πιανω εως 100mbps (δηλαδη 85αρα) οποτε 85download / 10upload

Καλα η τιμη δεν ειναι το θεμα, 1.5ε παραπανω πληρωνω τον μηνα για την κατοσταρα σε σχεση με την 50αρα, το θεμα ειναι οτι ειμαι 100 μετρα απο την καμπινα και ενω επιανα 50/5 οταν ειχα 50αρα τωρα πιανω τα παραπανω (περιμενα δλδ ενα 98/99 οπως ο φιλος πιο πανω).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Καλα η τιμη δεν ειναι το θεμα, 1.5ε παραπανω πληρωνω τον μηνα για την κατοσταρα σε σχεση με την 50αρα, το θεμα ειναι οτι ειμαι 100 μετρα απο την καμπινα και ενω επιανα 50/5 οταν ειχα 50αρα τωρα πιανω τα παραπανω (περιμενα δλδ ενα 98/99 οπως ο φιλος πιο πανω).

Κανονικα θα επρεπε να τα πιανεις αλλα δεν θα καταλαβεις και μεγαλη διαφορα ολα στην ελλαδα ειναι .... αλλιως πηγαινε inalan να πιανει 100/100 με οπτικη ινα μεσα στο σπιτι

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, roympos1994 είπε

Κανονικα θα επρεπε να τα πιανεις αλλα δεν θα καταλαβεις και μεγαλη διαφορα ολα στην ελλαδα ειναι .... αλλιως πηγαινε inalan να πιανει 100/100 με οπτικη ινα μεσα στο σπιτι

Αυτοι απο οσο ξερω ειναι μονο Θεσσαλονικη και αυτο περιορισμενη διαθεσιμοτητα μεχρι αηδιας.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Salvation81 said:

Αυτοι απο οσο ξερω ειναι μονο Θεσσαλονικη και αυτο περιορισμενη διαθεσιμοτητα μεχρι αηδιας.

Όχι αυτή είναι η HCN, η Inalan άρχισε από Αθήνα κι πλέον καλύπτει και μερικές περιοχές στην Θεσσαλονίκη. 

Κατα τα άλλα για το 94000Kbps συγχρονισμό, έχεις checkάρει εσωτερική καλωδίωση? Έχεις το modem στην 1η πρίζα του σπιτιού? Αν μένεις σε πολυκατοικία η κάθετη καλωδίωση είναι άψογη?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Όχι αυτή είναι η HCN, η Inalan άρχισε από Αθήνα κι πλέον καλύπτει και μερικές περιοχές στην Θεσσαλονίκη. 

Κατα τα άλλα για το 94000Kbps συγχρονισμό, έχεις checkάρει εσωτερική καλωδίωση? Έχεις το modem στην 1η πρίζα του σπιτιού? Αν μένεις σε πολυκατοικία η κάθετη καλωδίωση είναι άψογη?

Οπως και να εχει εδω καλα καλα 100αρα fiber μεχρι στο σπιτι δεν εχει η Cosmote εδω στα Δυτικα Προαστια, αμφιβαλλω πως θα εχει η Ιναλαν.

1ος οροφος ειναι που χτιστηκε πριν 15 χρονια οποτε ολα ειναι νεα.

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Salvation81 said:

1ος οροφος ειναι που χτιστηκε πριν 15 χρονια οποτε ολα ειναι νεα.

Το θέμα είναι αν έχει γίνει έλεγχος. Είναι στην 1η πρίζα το modem? Αν ναι, δοκιμή στον κατανεμητή της πολυκατοικίας στο ισόγειο (ή όπου είναι), δλδ στο κουτί που φτάνουν τα καλώδια του ΟΤΕ και μετά διανέμονται στο κτήριο.

Στην ADSL δεν υπήρχε θέμα, στην 50αρα ήσουν έτσι κι αλλιώς με μεγαλύτερο attainable οπότε δεν σε απασχολούσε τόσο, τώρα όμως στην 100αρα στένεψαν τα πράγματα οπότε και το παραμικρό κέρδος σε πάει πιο κοντά στο ονομαστικό πακέτο.

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThReSh είπε

Το θέμα είναι αν έχει γίνει έλεγχος. Είναι στην 1η πρίζα το modem? Αν ναι, δοκιμή στον κατανεμητή της πολυκατοικίας στο ισόγειο (ή όπου είναι), δλδ στο κουτί που φτάνουν τα καλώδια του ΟΤΕ και μετά διανέμονται στο κτήριο.

Στην ADSL δεν υπήρχε θέμα, στην 50αρα ήσουν έτσι κι αλλιώς με μεγαλύτερο attainable οπότε δεν σε απασχολούσε τόσο, τώρα όμως στην 100αρα στένεψαν τα πράγματα οπότε και το παραμικρό κέρδος σε πάει πιο κοντά στο ονομαστικό πακέτο.

Ναι το καλωδιο απεξω παει πρωτα σε αυτη την πριζα....Το καλο ειναι οτι επειδη γινεται αυτο μπορω να αλλαξω καλωδιο και να δω τι παιζει με την αλλαγη οποτε και θα το κανω....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, rafa1919 είπε

Screenshot_1.png.79737cd38fa41027fb7f30b4e94947e4.png

Δεν ξερω τι κανουν στον ΟΤΕ.
Βεβαια τα στατιστικα μου δεν ειναι οτι καλυτερο οποτε ισως να φταιει και το καλωδιο που θα αλλαξω.

2019-02-15-19-35-29.jpg

Επεξ/σία από Salvation81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...