elpenor Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε ρε φίλε έχεις ΟΝ το RT? αν ναι βάλτο OFF Καλά αν το έχει on και δεν το σκέφτηκε κανένας είναι 10 σελίδες post failed 😂🤣 Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από elpenor
productive Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Dantε είπε Mην ασχολεισαι με τα εβδομαδιαια τρολλ.Και μονο που το γραφω δηλαδη,σε κανα τεταρτακι θα μου σκασει μηνυμα "φηλε με ξερις κε με λες τρολ?" πρωτον εισε βλακας και πεταγεσαι στο ακυρο τρολ δεν ειμε απλα πηγα να δωσω, μια συμβουλη αν ο κάθε τυχοντας εδώ μεσα χρησιμοποιει ερμηνείες περι τρολ ας τα πει αλλου εγω απλα ειπα την αποψη μου Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από productive 1
georgito1991 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε ρε φίλε έχεις ΟΝ το RT? αν ναι βάλτο OFF στα games το κλεινω.... βασικα στο battlefield v που απο οτι ξερω το υποστιριζει.... υπαρχει ρυθμιση ρτχ ον και στα windows μηπως ?
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, georgito1991 είπε αυτο θα κανω προφανος ...γιατι δεν βγαζω ακρη.... ο καθενας λεει τα δικα του .... και καλα κανει αλλα δεν με βοηθανε ολα αυτα Γιαυτο σου λεω.Καθεσαι και ρωτας για πραγματα αφου ουτως ή αλλως δεν βγαζεις ακρη.Τσαμπα χρονο χαλας. Παρε το monitor που σαρεσει και τελος. Και οταν με το καλο του χρονου ή αργοτερα θελεις να κανεις αλλαγη στο συστημα σου,ανοιξε ενα θεμα στο τμημα των αναβαθμισεων. 1
Stamer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, georgito1991 είπε αυτο θα κανω προφανος ...γιατι δεν βγαζω ακρη.... ο καθενας λεει τα δικα του .... και καλα κανει αλλα δεν με βοηθανε ολα αυτα Κλασσικό forum, πόσο μάλλον insomnia αλλά απ'ότι έχω καταλάβει, δεν είσαι και χθεσινός με τα pc. Διάβασε αμα θες από την αρχή και με λίγη σωστή κριτική ικανότητα θα καταλάβεις. 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Και οταν με το καλο του χρονου ή αργοτερα θελεις να κανεις αλλαγη στο συστημα σου,ανοιξε ενα θεμα στο τμημα των αναβαθμισεων Και εκεί να δεις τι έχει να γίνει! 40 σελίδες για πάρτυ σου με το καλημέρα!
georgito1991 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Γιαυτο σου λεω.Καθεσαι και ρωτας για πραγματα αφου ουτως ή αλλως δεν βγαζεις ακρη.Τσαμπα χρονο χαλας. Παρε το monitor που σαρεσει και τελος. Και οταν με το καλο του χρονου ή αργοτερα θελεις να κανεις αλλαγη στο συστημα σου,ανοιξε ενα θεμα στο τμημα των αναβαθμισεων. ναι και σοθηκα αν ανοιξω θεμα ... θα εχουμε πολεμο αναμεσα σε intelakides και amdakides.... δεν τα ξερεις ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις