Προς το περιεχόμενο

asus a7n8x deluxe aporia

teri_vti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i en logo karta exei 2 kartes lan...mia tis nvidia (MCP integrated NVIDIA® MAC + Realtek® 8201BL PHY)

kai mia tis 3com (MCP integrated 3Com® MAC + Broadcom® AC101L PHY)

gnorizei kaneis poia einai kaluteri?? milame gia ena diktio spitiou 3 ipologiston...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους για να αναρωτιέσαι πια να επιλέξεις σε δίκτυο 3 PC.

Δημοσ.

έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 2 μιας και έχω την ίδια μητρική μπορώ να σου πω ότι με την 3com δουλεύει λίγο καλύτερα το δίκτυο μου. μου φαίνεται πιο γρήγορο. με βολεύει καλύτερα και η θέση της.

Δημοσ.

Αν έχει hub ή switch για το δίκτυο και λειτουργικό XP τότε σε συμφέρει να χρησιμοποιήσεις και τις δύο κάνοντας την δικτυακή σύνδεση του pc στο τοπικό δίκτυο bridged με τις δύο αυτές καρτες και δύο καλώδια βέβαια σε διαφορετικές θύρες του hub ή switch, που χρησιμοποιείς.

Αλλοιώς 3COM...

Δημοσ.

me switcaki eimai...diladi allo ena kalodio pano sto switch kai kano bridge tis dio area connections pou tha ftiakso? (mia me 3com kai mia me nvidia?) megaluteri taxitita etsi ?fadazomai den exei simasia kamia se poia thesi tha mpei k to deutero kalodio...ip idio tha valo fusika kai gia tis dio sundeseis ?

Δημοσ.

Όταν είναι η κάθε μία μόνη της το λειτουργικό απαγορεύει το ίδιο ip.

Από την στιγμή που θα γίνουν bridged οι δύο συνδέσεις ( κάνοντας δεξί κλικ ..), τότε βάζεις, αν θες, δικό σου ip στην bridged σύνδεση και όχι αυτόματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...