teri_vti Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 i en logo karta exei 2 kartes lan...mia tis nvidia (MCP integrated NVIDIA® MAC + Realtek® 8201BL PHY) kai mia tis 3com (MCP integrated 3Com® MAC + Broadcom® AC101L PHY) gnorizei kaneis poia einai kaluteri?? milame gia ena diktio spitiou 3 ipologiston...
Grigoros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2004 vasika kai oi dio to idio einai. ego xrisimopoiousa kai tis 2 alla an einai na xrisimopoiisis kapia kalutera tin 3com xoris kanena sigkekrimeno logo omos. mono kai mono gia to onoma
tzoulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δεν νομίζω να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους για να αναρωτιέσαι πια να επιλέξεις σε δίκτυο 3 PC.
Dreamstorm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 2 μιας και έχω την ίδια μητρική μπορώ να σου πω ότι με την 3com δουλεύει λίγο καλύτερα το δίκτυο μου. μου φαίνεται πιο γρήγορο. με βολεύει καλύτερα και η θέση της.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 epeidi exw tin idia mobo alla den exw diktyo, nomizw oti sta manuals anaferei oti i mia einai pio grigori apo tin alli. (mporei kai na kanw lathos). gia psaxto ligo...
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Αν έχει hub ή switch για το δίκτυο και λειτουργικό XP τότε σε συμφέρει να χρησιμοποιήσεις και τις δύο κάνοντας την δικτυακή σύνδεση του pc στο τοπικό δίκτυο bridged με τις δύο αυτές καρτες και δύο καλώδια βέβαια σε διαφορετικές θύρες του hub ή switch, που χρησιμοποιείς. Αλλοιώς 3COM...
teri_vti Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 me switcaki eimai...diladi allo ena kalodio pano sto switch kai kano bridge tis dio area connections pou tha ftiakso? (mia me 3com kai mia me nvidia?) megaluteri taxitita etsi ?fadazomai den exei simasia kamia se poia thesi tha mpei k to deutero kalodio...ip idio tha valo fusika kai gia tis dio sundeseis ?
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Το ip το φτιάχνει το λειτουργικό... μπορείς όμως να το αλλάξεις από τα properties. Φιλικά, Κώστας.
teri_vti Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 e nai,to allazo dioti to leiturgiko to ...koleuei kamia fora to thema! epanerxomai loipon, idio ip tha valo fusika gia kathe connection etsi den einai?
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Όταν είναι η κάθε μία μόνη της το λειτουργικό απαγορεύει το ίδιο ip. Από την στιγμή που θα γίνουν bridged οι δύο συνδέσεις ( κάνοντας δεξί κλικ ..), τότε βάζεις, αν θες, δικό σου ip στην bridged σύνδεση και όχι αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.