Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, την προηγουμενη εβδομάδα, ταξίδεψα Λονδίνο και το Roaming δεν επαιξε ποτε :( Οταν προσγειωθηκα ελαβα sms απο COSMOTE , εχω WHATS UP, οτι επικοινωνειτε ελευτερα στην ΕΕ κλ κλπ κλπ. Ανοιξα την επιλογή για Roaming γιατι ηταν κλειστη απο
Settings->SIM Cards->Data roaming->Always.
Οταν το εκανα αυτο, συνδεθηκα κανονικα, οι κλησεις δουλευαν (εισερχομενες/εξερχομενες κανονικα).
Data ομως δεν ειχα καθολου, μου εβγαζε 4G σηματακι κανονικα. Οταν ανοιγα chrome πχ και εβαζα ενα site, υπηρχε ενα μικρο traffic εβλεπα KB να πηγαινοερχονται και μετα απο λιγο timeout... Δλδ σαν να προσπαθουσε και μετα απο λιγο ετρωγα πορτα. Εσβησα APN ξαναεβαλα τιποτα.
Εβαλα την γυναικα μου να παρει στην cosmote της ειπαν να κανω κληση στο ##002# και μετα reboot, απο οτι καταλαβα σβηνει ρυθμισεις internet και με το reboot ξαναπαιρνεις απο τον παροχο, παλι τα ιδια, τιποτα... Τελικα 3 μερες δεν ειχα ποτε data. Μολις προσγειωθηκα πισω Ελλαδα , ολα κανονικα κανενα προβλημα... καμια ιδεα? Εν τω μεταξυ συνάδελφος που ταξιδεψαμε μαζι και αυτος με whats up και OnePlus 6T, δεν ειχε κανενα προβλημα...

Η version που εχω ειναι:

MIUI Global 10.0 Stable
10.0.2.0 (ODEMIFH)

Δημοσ.

Εχεις whats up καρτοκινητο και βάζεις τα προγράμματα της κοσμοτε; επειδή είχα το ίδιο θέμα όταν πήγα Βουλγαρία... Η κοσμοτε ότι σου δίνει δώρο (πχ με την δευκαευρη ονλινε το 1 μηνιαίο γιγα) σε mb και χρόνο δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε ροαμινγκ. Με λίγα λόγια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι έχεις αγοράσει και όχι τα δώρα, και αυτό το έμαθα δια στόματος μιας και στην κοσμοτε μου έλεγαν δεν ήξεραν όταν κάλεσα 

10 ώρες πριν, Amaretos είπε

Καλησπέρα, την προηγουμενη εβδομάδα, ταξίδεψα Λονδίνο και το Roaming δεν επαιξε ποτε :( Οταν προσγειωθηκα ελαβα sms απο COSMOTE , εχω WHATS UP, οτι επικοινωνειτε ελευτερα στην ΕΕ κλ κλπ κλπ. Ανοιξα την επιλογή για Roaming γιατι ηταν κλειστη απο
Settings->SIM Cards->Data roaming->Always.
Οταν το εκανα αυτο, συνδεθηκα κανονικα, οι κλησεις δουλευαν (εισερχομενες/εξερχομενες κανονικα).
Data ομως δεν ειχα καθολου, μου εβγαζε 4G σηματακι κανονικα. Οταν ανοιγα chrome πχ και εβαζα ενα site, υπηρχε ενα μικρο traffic εβλεπα KB να πηγαινοερχονται και μετα απο λιγο timeout... Δλδ σαν να προσπαθουσε και μετα απο λιγο ετρωγα πορτα. Εσβησα APN ξαναεβαλα τιποτα.
Εβαλα την γυναικα μου να παρει στην cosmote της ειπαν να κανω κληση στο ##002# και μετα reboot, απο οτι καταλαβα σβηνει ρυθμισεις internet και με το reboot ξαναπαιρνεις απο τον παροχο, παλι τα ιδια, τιποτα... Τελικα 3 μερες δεν ειχα ποτε data. Μολις προσγειωθηκα πισω Ελλαδα , ολα κανονικα κανενα προβλημα... καμια ιδεα? Εν τω μεταξυ συνάδελφος που ταξιδεψαμε μαζι και αυτος με whats up και OnePlus 6T, δεν ειχε κανενα προβλημα...

Η version που εχω ειναι:

MIUI Global 10.0 Stable
10.0.2.0 (ODEMIFH)

Δημοσ.

Ωχ....αυτο δεν το ειχα σκεφτει, κατα πασα πιθανοτητα ναι, τα MB που ειχα ηταν απο το 10ευρω... καλα εισαι θεουλης :) Καλα φυσικα ουτε ειπαν κατι τετοιο στην γυναικα μου οταν τους καλεσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...