Tilemaxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Σύμφωνα με τους ενημερωμένους όρους χρήσης της υπηρεσίας, όσοι χρήστες έχουν ενεργοποιημένα ad-blockers, bots, και "μη εξουσιοδοτημένες" ενέργειες streaming, θα υποστούν από παύση έως και τερματισμό του λογαριασμού της. Οι λογαριασμοί εκείνοι που χρησιμοποιούν ad-blockers στην πλατφόρμα του Spotify, αντιμετωπίζουν άμεση παύση ή τερματισμό της λειτουργίας τους, από την 1η Μαρτίου. Οι νέες οδηγίες χρήσης διευκρινίζουν ότι: "η παράκαμψη η το μπλοκάρισμα διαφημίσεων στην υπηρεσία Spotify, καθώς και η δημιουργία η διαμοιρασμός εργαλείων που μπλοκάρουν τις διαφημίσεις από την υπηρεσία, μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την άμεση παύση η τερματισμό του λογαριασμού Spotify". Τα ad-blockers έχουν αποτελέσει "πονοκέφαλο" για το Spotify πολλάκις στο παρελθόν, με την εταιρία να αποκαλύπτει τον Μάρτιο του περασμένου έτους, ότι δύο εκατομμύρια χρήστες, περίπου το 1.3% της εγκατεστημένης βάσης της υπηρεσίας τότε, χρησιμοποιούσαν ad-blockers στην "free" έκδοση του Spotify. Την ίδια εποχή η εταιρία είχε επίσης αρχίσει το "κυνήγι" σε ορισμένες μη-εξουσιοδοτημένες εφαρμογές για Android, που επέτρεπαν την χρήση του Spotify χωρίς διαφημίσεις. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
StefGTC Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Παραήταν καλό για να είναι αληθινό. Καλά ήταν όσο κράτησε. 1
John911 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μάαααλιστα....είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια έρευνα θα παίζει, για την εισαγωγή διαφημίσεων στα όνειρα μας, σε κάποιο υπόγειο... 2
Socratis_g Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Λογικό, κάπως πρέπει να πληρωθούν και από τους free λογαρισμούς. 20
kinhthra Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Λογικό, κάπως πρέπει να πληρωθούν και από τους free λογαρισμούς. Σωστά, τα θέλουμε όλα τσάμπα, τζαμπατζήδες. 🤓😎
randomcat Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και ούτε πρόκειται - μου φαίνεται άχρηστο. Μόνο YouTube και πειρατική μουσική από wareζάδικα και τορεντάδικα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, η τσαμπατζιλίστικη αφεντιά μου αρέσκεται σε υψηλής ποιότητας FLAC. 5 6
tz3s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Στο Insta πως γινεται να τις κοψουμε μπορουμε να βρουμε??
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή όσοι χρησιμοποιούν Tweaked Spotify++ τι θα γίνει ; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Επισκέπτης
lefstef Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 το πρόβλημα δεν είναι οι διαφημίσεις αλλά οι περιορισμοί που βάζει αν θες να πατάς επόμενο τραγούδι ή να τα ακούσεις με την σειρά που θέλεις εσύ. 1 1
mistikosgamer Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 δηλαδή και εκείνοι που πληρώνουν και εχουν ad blocker θα τους υποχρεώνει να βλέπουν κ αυτοι διαφημίσεις 6
tsofras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, mistikosgamer είπε δηλαδή και εκείνοι που πληρώνουν και εχουν ad blocker θα τους υποχρεώνει να βλέπουν κ αυτοι διαφημίσεις Που έχει διαφημίσεις σε πληρωμένο account? Και φαντάζομαι δεν είναι "βλέπουν" αλλά "ακούν" ? 2
accipio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 57 λεπτά πριν, John911 είπε Μάαααλιστα....είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια έρευνα θα παίζει, για την εισαγωγή διαφημίσεων στα όνειρα μας, σε κάποιο υπόγειο... Τι μου θύμισες... αυτή τη γελοιογραφία του ΚΥΡ, από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, πολλά χρόνια πριν. Εφιαλτική προοπτική... 4 1 3
el97639 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 2 μερες πριν το spotify εγινε κερδοφορο για πρωτη φορα στην ιστορια του και τωρα αρχιζει το αρμεγμα.
Cell_7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Pikatchu face τώρα όσοι πονηροί παρέκαμπταν διαφημίσεις στο τζαμπέ Spotify 1
kinhthra Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, mistikosgamer είπε δηλαδή και εκείνοι που πληρώνουν και εχουν ad blocker θα τους υποχρεώνει να βλέπουν κ αυτοι διαφημίσεις Για δωρεάν λογαριασμούς λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα