Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω iphone και όταν χρησιμοποιό στο gps μερικές φόρες κλείνει το κινητό σαν να μην έχει μπαταρία ενώ έχει. Π.χ  μου έχει τύχει να χρησιμοποιώ gps και έχω 40% να κλείσει και όταν πάω σπίτι και το βάζω να φορτήσει ανοίγει το κινητό και η μπαταρια είναι στο 40%. Κάμποσες φορές μου το έχει κανει αυτό. 

Είναι σπαστικό όταν τυχένει γιατί έχει δεν μπορώ να φτάνω στον προορισμό για αυτό τον λόγο.

Καμια λύση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο iPhone εχεις; Ποιο iOs φοραει; ποσα χρονια το εχεις; ποσο τοις % υγεια εχει η μπαταρια; στο κανει μονο εκει η στο κανει γενικα; εχεις καλιμπραρει ποτε την μπαταρια; την εχεις αλλαξει ποτε;

Επεξ/σία από roympos1994
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, roympos1994 είπε

Ποιο iPhone εχεις; Ποιο iOs φοραει; ποσα χρονια το εχεις; ποσο τοις % υγεια εχει η μπαταρια; στο κανει μονο εκει η στο κανει γενικα; εχεις καλιμπραρει ποτε την μπαταρια; την εχεις αλλαξει ποτε;

Καλημέρα

Λοίπον έχω το 12.1.4, η ζωή της μπαταρίας είναι 83% , έχω το iphone 6s plus, δεν έχω αλλάξει μπαταρία ποτέ και το κάνει μόνο εκεί.

Παλιότερα χρησιμοποίησα offline maps και δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος. Και αν βίαζομαι για το ραντέβου καλήτερα να μην δουλέυω με offline maps.  Ενώ έχω μπαταρία κλείνει 😕

Επεξ/σία από nikcrf
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nikcrf είπε

Καλημέρα

Λοίπον έχω το 12.1.4, η ζωή της μπαταρίας είναι 83% , έχω το iphone 6s plus, δεν έχω αλλάξει μπαταρία ποτέ και το κάνει μόνο εκεί.

Παλιότερα χρησιμοποίησα offline maps και δεν έμεινα τόσο ικανοποιημένος. Και αν βίαζομαι για το ραντέβου καλήτερα να μην δουλέυω με offline maps.  Ενώ έχω μπαταρία κλείνει 😕

με το google map το κανεις ή με της apple;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikcrf είπε

Apple

Για δοκιμασε να το κανεις με google maps αλλιως πηγαινε σε κανενα iStorm να τους πεις το προβλημα αλλιως αν βαριεσαι τραβα ενα backup στα παντα και κανε factory reset αλλα μην ξαναπερασεις το κινητο οπως ηταν πριν καντο σαν καινουριο βαλε το iCloud σου και τρεξτο κανονικα να δεις αν στο κανει τοτε μπορει να ειναι θεμα του hardware (εχεις ανοιξει ποτε το κινητο;)Για εμενα δοκιμασε google maps αλλιως iStorm.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, roympos1994 είπε

Για δοκιμασε να το κανεις με google maps αλλιως πηγαινε σε κανενα iStorm να τους πεις το προβλημα αλλιως αν βαριεσαι τραβα ενα backup στα παντα και κανε factory reset αλλα μην ξαναπερασεις το κινητο οπως ηταν πριν καντο σαν καινουριο βαλε το iCloud σου και τρεξτο κανονικα να δεις αν στο κανει τοτε μπορει να ειναι θεμα του hardware (εχεις ανοιξει ποτε το κινητο;)Για εμενα δοκιμασε google maps αλλιως iStorm.

Κατέβασα και δοκίμασα σήμερα οφ λάιν χάρτες της Sygic, τα ίδια 😕

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nikcrf είπε

Κατέβασα και δοκίμασα σήμερα οφ λάιν χάρτες της Sygic, τα ίδια 😕

Δοκιμασε να καλιμπραρεις την μπαταρια αν οχι πας για Factory reset εκτος αν εισαι γενικα κοντα σε iStorm αν μενεις αθηνα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...