Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να σας ρωτήσω γενικά το aliexpress πόσο καιρό κάνει να φέρει το δέμα στην Ελλάδα?Η παραγγελία μου έγινε 30-12-2018 και ακόμη περιμένω.

• The item has been processed in the country of destination

2019-01-11 01:54:00 

•  

Shipment departed from airport

2019-01-07 02:48:00 

•  

Export of international mail

2019-01-04 18:46:00 

•  

Reception

2019-01-03 21:31:00 

•  

Announced data uploaded

2019-01-02 10:18:00 

Aυτά μου λέει στο site τους και το σήμα με το αεροπλάνο που λέει πως <<departed country of origin>> δεν έχει συμπληρωθεί καθόλου.Μου βγάζει πως shipment ready for dispatch και η γραμμή είναι μέχρι τη μέση δηλαδη έτσι (βλέπε εικόνα).Στο 17track μου λέει τα ίδια.Ξέρετε περίπου τι μπορεί να συμβαίνει?Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

Καλησπερα εχω κανει τρεις αγορες απο το Ali και μου ηρθαν και η τρεις περιπου πανω στον μηνα + - 2-3 μερες .
Εξαρτάτε βεβαία και απο την αξια του εμπορεύματος , τα κοκοψινια τα περνανε γρηγορα απο το τελωνειο τα ποιο ακριβά εκτος απο εξτρα χρεώσεις που μπορει να εχουν αργουν και λιγο παραπανω. .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, darkman είπε

Καλησπερα εχω κανει τρεις αγορες απο το Ali και μου ηρθαν και η τρεις περιπου πανω στον μηνα + - 2-3 μερες .
Εξαρτάτε βεβαία και απο την αξια του εμπορεύματος , τα κοκοψινια τα περνανε γρηγορα απο το τελωνειο τα ποιο ακριβά εκτος απο εξτρα χρεώσεις που μπορει να εχουν αργουν και λιγο παραπανω. .

το μικρόφωνο κοστίζει με στρογγυλοποίηση 10 ευρώ οπότε ακριβό δεν θα το έλεγα όπως προείπες φίλε ώστε να μου καθυστερήσει τόσο .Η προηγούμενη αγορά απο ali που είχα κάνει ήταν 50 λεπά και μου ήρθε σε ένα μήνα ακριβός,οπότε θεωρώ πως κάτι συμβαίνει.Να καλέσω τελωνείο να δω εαν υπάρχει και έχει φτάσει στην Ελλάδα?Η να επικοινωνήσω με τον κινέζο?Δεν με καίει τόσο ώστε να ανησυχώ απλώς αγχώνομαι και θέλω να γνωρίζω ώστε στη χειρότερη να ανοίξω dispute και να πάρω τα χρήματα μου πίσω.H παραγγελία μου λέει πως θα μου κλειδώσει σε 22 μέρες .

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jerry banana είπε

το μικρόφωνο κοστίζει με στρογγυλοποίηση 10 ευρώ οπότε ακριβό δεν θα το έλεγα όπως προείπες φίλε ώστε να μου καθυστερήσει τόσο .Η προηγούμενη αγορά απο ali που είχα κάνει ήταν 50 λεπά και μου ήρθε σε ένα μήνα ακριβός,οπότε θεωρώ πως κάτι συμβαίνει.Να καλέσω τελωνείο να δω εαν υπάρχει και έχει φτάσει στην Ελλάδα?Η να επικοινωνήσω με τον κινέζο?Δεν με καίει τόσο ώστε να ανησυχώ απλώς αγχώνομαι και θέλω να γνωρίζω ώστε στη χειρότερη να ανοίξω dispute και να πάρω τα χρήματα μου πίσω.H παραγγελία μου λέει πως θα μου κλειδώσει σε 22 μέρες .

Η υπομονή ειναι αρετή :) περιμενε 10 μερουλες ακομα και μετα κανεις αυτο που λες .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkman είπε

Η υπομονή ειναι αρετή :) περιμενε 10 μερουλες ακομα και μετα κανεις αυτο που λες .

Και εγω αυτό πιστεύω αλλά απλώς πολύ περίεργο..αυτό που μου λές θα κάνω ευχαριστώ για το χρόνο σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...