rounsmith Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, Ο συγκεκριμένος έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος και αν το αγοράσει το αμάξι μου δίνει τιμολόγιο αγοράς και μου είπε να κάνω μια υπεύθυνη δήλωση ότι τον εξουσιοδοτώ για την μεταβίβαση του αμαξιού. Θέλει να γλιτώσει το κόστος μεταβίβασης από ότι καταλαβαίνω. Εγώ πώς μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι αφού του το δώσω δεν θα πάει να πάρει μπροσταριά κανέναν(και βρεθώ εγώ υπόλογος) μέχρι να παραδώσει πινακίδες μέχρι να γίνει η μεταβίβαση από αυτόν? Καταλαβαίνω ότι το πιο σωστό είναι να γίνει η μεταβίβαση σε αυτόν και να το πουλήσει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος με συμφωνητικό κ.λ.π να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?
Joshua21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Όχι, μόνο αν γίνει μεταβίβαση θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μην το κάνεις. Μόνο με μεταβιβαση δίνεις αμαξι σε αλλα χερια. 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Το κάνουν για να μαζέψουν;αρκετές μεταβιβάζει και πάνε τα κάνουν μαζικά στην αρμόδια υπηρεσία
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Το κάνουν για να μαζέψουν;αρκετές μεταβιβάζει και πάνε τα κάνουν μαζικά στην αρμόδια υπηρεσία Το κανουν για να μη πληρώσουν 2 φορες το κοστος της μεταβίβασης........ 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, paylidis είπε Το κανουν για να μη πληρώσουν 2 φορες το κοστος της μεταβίβασης........ Γνωστός που ασχολείστε με το άθλημα (μηχανάκια) το κάνει για να μην τρέχει κάθε 3ις και λίγο σε κάθε αγορά που κάνει, μαζεύει ότι έχει και κάθε 10 - 15 μέρες πάει και της κάνει μαζικά
paylidis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Γνωστός που ασχολείστε με το άθλημα (μηχανάκια) το κάνει για να μην τρέχει κάθε 3ις και λίγο σε κάθε αγορά που κάνει, μαζεύει ότι έχει και κάθε 10 - 15 μέρες πάει και της κάνει μαζικά Όπως και να έχει οι πιο πολλοί μεγάλοι έχουν διεκπαιρεωτη που τον πληρώνουν με το μήνα όποτε είτε 1 έχουν την εβδομάδα είτε 15 το ίδιο πληρώνουν. Τώρα αν είναι καμία μάντρα με 5 αυτοκίνητα μπορεί να στέλνει τη γυναίκα του ξέρω γω γενικα πάντως το κάνουν για να γλυτώσουν το κόστος μεταβίβασης Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα