Andreas 40 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά καλησπέρα γνώμες ζηταω να μού πείτε αν Μπορείτε. σε λίγο καιρό γίνομαι 40 ετων, και σκέφτομαι απ'το Σεπτέμβριο να γραφτω σε νυχτερινό για να παρω χαρτι απολυτηρίου, το θέμα είναι οτι εχω να κατσω σε θρανια 20 Χρόνια. και Έχω καποια ερωτήματα, να κανω, θα νιώσω άσχημα σ'αυτή την ηλικία θα νιώθω Παράξενα που θα είμαι με αρκετά μικροτερουσ σε ηλικία? Θα τα καταφερω λογο εργασίας? Διάβασμα και τα λοιπά ?απουσίες, πόσες δικαιολογούν? Τι ορεσ γίνονται τα μαθήματα, ?Και πόσα Χρόνια είναι κατι διάβασα για τρία αντι για τέσσερα, συγγνώμη αν έγινα κουραστικός, αλλα είμαι μπερδεμένος αρκετά , ευχαριστώ.
mihanikos1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Θες γενικό η επαλ; η ηλικία είναι το λιγότερο, θα δεις ανθρώπους και 60-70 ετών. Μέχρι τι τάξη έχεις πάει; απουσίες είναι γύρω στις 120 αν θυμαμε καλά. Ανάλογα το σχολείο μπορεί να είναι και πιο ελαστικοί. Το ίδιο και με το διάβασμα. Ωράριο 18.30 με 23.00.
Aggeluska Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 από όσο ξερω ειναι 4 χρονια το νυχτερινο λυκειο, ειτε επαλ ειτε γενικο. Μην κομπλαρεις με βλακειες του τυπου θα ειναι ολοι μικροι και εγω μεγαλος. Καταρχας δεν ξερω κανεναν μικρο που να πηγαινει νυχτερινο και κατα δευτερον εφοσον εσυ χρειαζεσαι ή σε ικανοποιει το γεγονος οτι θα παρεις το απολυτηριο, τοτε ολα τα αλλα δεν θα επρεπε να σε ενοχλουνε. Καντο για σενα και μπραβο που το κανεις εστω και αργα. 5 1
*nenya* Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Και για να σου δώσω κουράγιο TS, πήγε σε νυχτερινό η αδελφή του πατέρα μου στα 45 της. Μας έλεγε συνέχεια πόσο ευχαριστημένη ήταν και με τους καθηγητές αλλά και με τους άλλους μαθητές στην τάξη. Επίσης έβαζαν φουλ καλούς βαθμούς. Μετά το νυχτερινό λύκειο μπήκε και στο πανεπιστήμιο η θεία. Αφού το θες, θα τα καταφέρεις (κι εκείνη δούλευε τα πρωινά και πήγαινε μετά στο σχολείο) 5
mclein Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 δεν ξερω γιατι θες να πας αλλα δεν υπαρχει τιποτα περιεργο ουτε με την ηλικια - ουτε με το λογο. αν ειναι για εξτρα λεφτα σε καποια δημοσια υπηρεσια οπου εισαι υπαλληλος, ενημερωνεις τους καθηγητες & θα σε βοηθησουν οσο μπορουν. το βασικο : να μην ενοχλεις αν δε σε ενδιαφερει να μαθεις. το να εισαι τυπικος & ευχαριστος σαν οντοτητα μεσα στην ταξη θα βοηθησουν. 1
kallair Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Aπ'οσο ξερω ειναι αρκετα χαλαρα κ δεν θα εχεις κανενα θεμα. οι καθηγητες ειναι συννενοησιμοι στην πλειονοτητα τους και σε βοηθουν γτ ξερουν οτι οι περισσοτεροι πατε για λογους αναγκης και οτι δουλευετε κιολας, και οχι για χαβαλε. Και στο θεμα απουσιες ειναι χαλαροι αλλα κ στους βαθμους που βαζουν. Τουλαχιστον ετσι ηταν σε επαλ απογευματινο που ειχε παει ο αδερφος μου.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ όταν έφυγα για σπουδές 18 χρονών, στο ίδιο τμήμα είχα έναν κύριο ο οποίος αποφάσισε να κάνει κάτι με τη ζωή του και να βγάλει εσπερινό (ή νυχτερινό; δεν θυμάμαι καλά) λύκειο, και πέρασε στην ίδια σχολή, την ίδια χρονιά. Εγώ ήμουν 18 και αυτός 35 όταν ξεκινήσαμε μαζί τις σπουδές, και στην πορεία γίναμε και καλοί φίλοι (εγώ στα 22 που τελείωσα, αυτός ήταν 39-40). Κάναμε κοινές παρέες και όλοι τον έβλεπαν σαν συνομήλικο, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.
theoritikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Έχω ανιψιό που πάει νυχτερινό ΕΠΑΛ. Απ'ότι μου λέει, έχει ευχάριστο κλίμα με καλούς καθηγητές. Στα μαθήματα έχει συμμαθητές κάθε ηλικίας (από πιτσιρικάδες 20χρονους μέχρι μεσήλικες). Κανένας δεν ενδιαφέρεται για την ηλικία των συμμαθητών του για να σου δημιουργήσει κάποιο θέμα. Ένα από τα συν για τις μεγάλες τάξεις (3 και 4 έτος) είναι πως κάνουν συχνά εκπαιδευτικά ταξίδια σε άλλες χώρες για σεμινάρια επιχειρηματικότητας , τα οποία είναι επιδοτούμενα. Έχουν πάει μέχρι στιγμής Κύπρο και Ιταλία. 1
Andreas 40 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Σασ ευχαριστώ για της Συμβουλές παιδιά
Miracle Worker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παει ενας φιλος μου μεσηλικας, αλλα ειχε ξεκινησει απο γυμνασιο. Απο οτι εχω συγκρατησει περναει αρκετα καλα. Οι μαθητες νομιζω ειναι μεγαλοι οι περισσοτεροι. Ωρες κανουν βραδια 7-10 νομιζω. Οι καθηγητες ειναι αρκετα ελαστικοι και με μερικους κανουν και παρεα. Συχνα τους αφηνουν να φυγουν και πιο νωρις με διαφορες προφασεις. Επειδη εχω τελειωσει παρομοια σχολη, βρισκω αρκετα ενδιαφεροντα τα μαθηματα που κανουν, πολυ χρησιμα και πρακτικα, αλλα οταν μου εξηγει τι κανουν στην πραξη μου φαινονται υπερβολικα basic. Ισχυει αυτο με τις εκδρομες που αναφερθηκε παραπανω. Καποιο τμημα πηγε πολλες μερες Ισπανια με τα παντα πληρωμενα και χαρτζηλικι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Miracle Worker
tsioulak Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Στις 12/2/2019 στις 11:18 ΠΜ, Aggeluska είπε από όσο ξερω ειναι 4 χρονια το νυχτερινο λυκειο, ειτε επαλ ειτε γενικο. Μην κομπλαρεις με βλακειες του τυπου θα ειναι ολοι μικροι και εγω μεγαλος. Καταρχας δεν ξερω κανεναν μικρο που να πηγαινει νυχτερινο και κατα δευτερον εφοσον εσυ χρειαζεσαι ή σε ικανοποιει το γεγονος οτι θα παρεις το απολυτηριο, τοτε ολα τα αλλα δεν θα επρεπε να σε ενοχλουνε. Καντο για σενα και μπραβο που το κανεις εστω και αργα. Εγινε 3 χρονια απο 4, το οποιο δεν βγαζει και πολυ νοημα επειδη οι ωρες ειναι λιγοτερες (απο οτι το ημερησιο) καθε μερα. Υποθετω οτι αυτο συνεβει για να κανουν οικονιμια στους καθηγητες.
Aggeluska Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, tsioulak said: Εγινε 3 χρονια απο 4, το οποιο δεν βγαζει και πολυ νοημα επειδη οι ωρες ειναι λιγοτερες (απο οτι το ημερησιο) καθε μερα. Υποθετω οτι αυτο συνεβει για να κανουν οικονιμια στους καθηγητες. Μάλιστα. Δεν το ξερα
mihanikos1 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Οι ώρες στο τριετές νυχτερινό είναι 6 την ημέρα. Δεν είναι λιγότερες.
rudigarcia222 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 να ρωτήσω εδώ μην ανοίγω θεμα, 1)ποσα χρονιά είναι τελικα σύνολο για απολυτηριο?3? 2)και εχω βγάλει γενικο/ενιαιο λύκειο κ (και αν παίζει ρολο πτυχίο απο πανεπιστήμιο στην ειδικότητα που ενδιαφερομαι),μπορω να παω σε νυχτερινο η επαλ απο μια τάξη και έπειτα(φυσικα θα με βόλευε η τελευταία 🤪)?η αναγκαστικά ολο ???
mihanikos1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε να ρωτήσω εδώ μην ανοίγω θεμα, 1)ποσα χρονιά είναι τελικα σύνολο για απολυτηριο?3? 2)και εχω βγάλει γενικο/ενιαιο λύκειο κ (και αν παίζει ρολο πτυχίο απο πανεπιστήμιο στην ειδικότητα που ενδιαφερομαι),μπορω να παω σε νυχτερινο η επαλ απο μια τάξη και έπειτα(φυσικα θα με βόλευε η τελευταία 🤪)?η αναγκαστικά ολο ??? Κάνεις 2 χρονιές από τις 3 και παρακολουθείς μόνο μαθήματα ειδικότητας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα