Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, nero62 είπε

Και πως συγκρίνει με βάση το που είσαι και να καταλάβει που ακριβώς είσαι. Θες και τα λες αδερφέ η σου ξεφεύγουν? Διάβασε τι έγραψες ακριβώς :P

Εννοώ ότι εχει στο περίπου την θέση από το δίκτυο ή/και από το gps που δεν πιάνει καλά, και μετά βρίσκει ακριβώς την θέση συγκρίνοντας φωτογραφίες. Τώρα κατάλαβες ή να στο εξηγήσω καλύτερα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nero62 είπε

Και πως συγκρίνει με βάση το που είσαι και να καταλάβει που ακριβώς είσαι. Θες και τα λες αδερφέ η σου ξεφεύγουν? Διάβασε τι έγραψες ακριβώς :P

google lens λεγετε.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TasMan είπε

Το ίδιο χαρακτηριστικό υπάρχει στο Sygic εδώ και μήνες. Δεν μπορώ να πω ότι βολεύει και τόσο. Πρέπει να κρατάς το κινητό κάθετα και να έχεις συνέχεια την προσοχή σου σε αυτό που το θεωρώ λίγο επικίνδυνο είδικά στην οδήγηση. Περισότερο gimmic είναι παρά βοήθημα.

Εννοείς το Real View Navigation στο Sygic ή υπάρχει κάτι ακόμα που δεν το έχω πάρει χαμπάρι; 

Έχω την φουλ έκδοση και όλα τα περιφερειακά ( Real View, Dashcam, Haad-up Display, Cockpit)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ploumouris είπε

Εννοείς το Real View Navigation στο Sygic ή υπάρχει κάτι ακόμα που δεν το έχω πάρει χαμπάρι; 

Έχω την φουλ έκδοση και όλα τα περιφερειακά ( Real View, Dashcam, Haad-up Display, Cockpit)

Αυτό εννοεί. 

Να σε ρωτήσω, το Cockpit αξίζει; το έχεις δοκιμάσει στην πράξη; 

Επεξ/σία από vastegial_74
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Istros είπε

Θα ήταν φοβερό αν είχε δυνατότητα να βλέπεις το δρομο και να γραφεις μυνηματα ταυτοχρονα.Θα γλιτώναμε πολλα ατυχήματα

Βλέπε "on the go" tile (στην μέση). Προφανώς κανένας δεν το χρησιμοποιεί. Κυρίως custom roms και λογικά stock (pixel κτλ). 

Screenshot_Nova_Launcher_20190212-195246.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vastegial_74 είπε

Αυτό εννοεί. 

Να σε ρωτήσω, το Cockpit αξίζει; το έχεις δοκιμάσει στην πράξη; 

Μόνο δοκιμές έχω κάνει από τα παραπάνω φίλε μου. 

Ούτε καν το Dashcam δεν χρησιμοποιώ, το οποίο μπορεί να σε βγάλει από μιά δύσκολη θέση. 

Έχω αγοράσει ένα σωρό gps ( Don't panic, Sygic, CoPilot, Navigon, Navigator) συν τα Here maps αλλά έχω κολλήσει με τους Google maps. 

Μ' έχουν βολέψει αφάνταστα και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα application's της Google έχουν γίνει το δεξί μου χέρι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, ploumouris είπε

Ναι αυτό εννοώ. Με τα πόδια πρέπει να πηγαίνεις με το κινητό όρθιο σα να τραβάς βίντεο, ενώ στο αυτοκίνητο είναι άβολο πρώτον γιατί πρέπει να βλέπεις την οθόνη υπό γωνία (γιατί η κάμερα πρέπει να κοιτάζει κατευθείαν στο δρόμο) και δεύτερον γιατί πρέπει συνέχεια να έχεις την προσοχή σου στην οθόνη (άκρως επικίνδυνο) γιατί μπορείς να δεις μόνο την επόμενη στροφή, ενώ στην κανονική λειτουργία βλέπεις με μια ματιά ότι κάνω πχ δεξιά και 2 στενά μετά αριστερά (δεν μπορώ με τίποτα τη φωνητική καθοδήγηση).

Από εκεί και πέρα χρησιμοποιώ Sygic και Google Maps ανά περίπτωση γιατί καθένα έχει δυνατά και αδύναμα σημεία. Πχ το Sygic είναι φανταστικό σε πόλεις και εθνικές. Τα Google Maps αν το βάλω στην Αθήνα και βρεθώ σε δρόμο με παράδρομους, γέφυρες και εξόδους κάηκα! Εκεί η Sygic σου ξεχωρίζει καλύτερα τους δρόμους και σου δείχνει με μακράν μεγαλύτερη σαφήνεια που να πας. Αντίθετα το Sygic δεν την παλεύει μία σε επαρχιακά δίκτυα. Αν πας δηλ σε κανένα νησί και το βάλεις να σε καθοδηγήσει, θα σε περάσει απ'ότι χωματόδρομο και στενάκι υπάρχει, ενώ τα Google maps δεν μπερδεύονται με τίποτα.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, TasMan είπε

Ναι αυτό εννοώ. Με τα πόδια πρέπει να πηγαίνεις με το κινητό όρθιο σα να τραβάς βίντεο, ενώ στο αυτοκίνητο είναι άβολο πρώτον γιατί πρέπει να βλέπεις την οθόνη υπό γωνία (γιατί η κάμερα πρέπει να κοιτάζει κατευθείαν στο δρόμο) και δεύτερον γιατί πρέπει συνέχεια να έχεις την προσοχή σου στην οθόνη (άκρως επικίνδυνο) γιατί μπορείς να δεις μόνο την επόμενη στροφή, ενώ στην κανονική λειτουργία βλέπεις με μια ματιά ότι κάνω πχ δεξιά και 2 στενά μετά αριστερά (δεν μπορώ με τίποτα τη φωνητική καθοδήγηση).

Από εκεί και πέρα χρησιμοποιώ Sygic και Google Maps ανά περίπτωση γιατί καθένα έχει δυνατά και αδύναμα σημεία. Πχ το Sygic είναι φανταστικό σε πόλεις και εθνικές. Τα Google Maps αν το βάλω στην Αθήνα και βρεθώ σε δρόμο με παράδρομους, γέφυρες και εξόδους κάηκα! Εκεί η Sygic σου ξεχωρίζει καλύτερα τους δρόμους και σου δείχνει με μακράν μεγαλύτερη σαφήνεια που να πας. Αντίθετα το Sygic δεν την παλεύει μία σε επαρχιακά δίκτυα. Αν πας δηλ σε κανένα νησί και το βάλεις να σε καθοδηγήσει, θα σε περάσει απ'ότι χωματόδρομο και στενάκι υπάρχει, ενώ τα Google maps δεν μπερδεύονται με τίποτα.

Καλα αυτο του sygic δεν προοριζεται για να το κρατας στο χερι, μονο σε βαση αυτοκινητου στο παρμπριζ και υπο συγκεκριμενη γωνια μονο και μαλιστα με συγκεκριμενες βασεις γιατι αυτη που εχω η ο βραχιονας της κρυβει μερος της καμερας :lol:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vastegial_74 είπε

Καλα αυτο του sygic δεν προοριζεται για να το κρατας στο χερι, μονο σε βαση αυτοκινητου στο παρμπριζ και υπο συγκεκριμενη γωνια μονο και μαλιστα με συγκεκριμενες βασεις γιατι αυτη που εχω η ο βραχιονας της κρυβει μερος της καμερας :lol:

Ακριβώς. Την ώρα που το πρωτοάκουσα είπα "ουάου, τρελό feature", μόλις όμως το δοκίμασα... fail!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...