stefwow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα , έχω μια 32αρα hp pavilion , πρόσφατα αγορασμένη . Μου λαπτοπ συνδέετε κανονικά . οταν πάω να συνδέσω το σταθερό , τίποτα . Μου βγάζει σε όλα τα inputs ότι είναι inactive Έχω μια 1060 κάρτα γραφικών συνδεδεμένη με hdmi . Κάποια ρύθμιση χρειάζεται ; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από stefwow
zx1234r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stefwow είπε Καλημέρα , έχω μια 32αρα hp pavilion , πρόσφατα αγορασμένη . Μου λαπτοπ συνδέετε κανονικά . οταν πάω να συνδέσω το σταθερό , τίποτα . Μου βγάζει σε όλα τα inputs ότι είναι inactive Έχω μια 1060 κάρτα γραφικών συνδεδεμένη με hdmi . Κάποια ρύθμιση χρειάζεται ; Έχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία των windows για πολλαπλές οθόνες?
CyberWolf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 εισαι σιγουρος οτι δουλευει η HDMI της καρτας γραφικων; για δοκιμασε να κανεις και ενα clear CMOS. 1
stefwow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα και πάλι, μετά από πολλές δοκιμές. Λύθηκε το θέμα, με clear CMOS . Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις 1
CyberWolf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Στις 12/2/2019 στις 1:15 ΜΜ, stefwow είπε Καλησπέρα και πάλι, μετά από πολλές δοκιμές. Λύθηκε το θέμα, με clear CMOS . Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα