fkkso Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Ένα φιλαράκι από το insomnia μου έστειλε τα Norton Utilities 2001 που είναι συμβατά με Win2k και WinME. Ο δίσκος μου (13,6 GB) είναι χωρισμένος σε δύο κατατμήσεις με FAT32 και στην πρώτη έχω WinME ενώ στη δεύτερη Win2k. Έκανα μια μ*****α που έγινε με το tweakUI 2000 που πήρα από το "files" του insomnia, κάθε φορά που ο υπολογιστής μου ξεκινουσε μου έβγαζε σε παραθυρο "Could not load tweakUI.cpl" ή κάτι τέτοιο τέλοςπάντων. Ξεκινάω λοιπόν με F8 για "advanced boot selector" και επιλέγω την προτελευταία επιλογή. Για να μην πολυλογώ, χάθηκαν πολλά drivers και αρκετά προγράμματα έχασαν τα υπεύθυνα για uninstall αρχεία τους. Τρέχω λοιπόν τα Norton Utilities 2001 (το Win check) και μου εντοπίζει 238 (!!!) προβλήματα. Επειδή είναι αδύνατον να τα διορθώσω όλα αυτά χειροκίνητα, έβαλα αυτόματη επιδιόρθωση. Το αποτέλεσμα: <B> Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ </B> Χάθηκαν αρχεία, πειράχτηκε η registry, διαλύθηκαν σχεδόνα τα πάντα. Τώρα φορτώνουν μόνο τα WinME αλλά με καμιά 25αριά παράθυρα στην αρχή που μου αναφέρουν βλάβες, χ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 H Symantec λεει οτι τα Norton Antivirus 2000 δεν ειναι συμβατα με Me και πρεπει να αναβαθμισουμε σε 2001.<BR>Εγω εβαλα τα 2000 και δουλευουν μια χαρα.<BR>Εχεις κατι υποψη σου ?<P>PS : τα NU2000 μ***α ηταν παντα. Μονο το speedisk αξιζε γιατι ηταν ποιο γρηγορο απ' το defrag
LAZARUS_MAN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2000 ta nu 2000 kai 2001 adynatoun na leitourgisoun me bootmenu dyo leitourgikwn.eixa steilei mail sti symantec gia ton idio logo kai i apantisi tote itan pws ta n.u. blepoun ws lathos tin yparxei dyo diaforetikwn ekdosewn enos file tis idias xrisis koinos sbinoun ena apo ta dyo me apotelesma na sou kanoun salata ta o.s. sou.oson afora to speedisk den einai kai auto apolyta symbato me ta win an kapoios thelei mia grigori kai kali lysi as brei to diskkeeper workstation.dystixos to warez pou to eixa katebasei ekleise
GIANN1S Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by stathispap:<BR><B>Ένα φιλαράκι από το insomnia μου έστειλε τα Norton Utilities 2001 που είναι συμβατά με Win2k και WinME. Ο δίσκος μου (13,6 GB) είναι χωρισμένος σε δύο κατατμήσεις με FAT32 και στην πρώτη έχω WinME ενώ στη δεύτερη Win2k. Έκανα μια μ*****α που έγινε με το tweakUI 2000 που πήρα από το "files" του insomnia, κάθε φορά που ο υπολογιστής μου σε παραθυρο "Could not load tweakUI.cpl" ή κάτι τέτοιο τέλοςπάντων. Ξεκινάω λοιπόν με F8 για "advanced boot selector" και επιλέγω την προτελευταία επιλογή. Για να μην πολυλογώ, χάθηκαν πολλά drivers και αρκετά προγράμματα έχασαν τα υπεύθυνα για uninstall αρχεία τους. Τρέχω λοιπόν τα Norton Utilities 2001 (το Win check) και μου εντοπίζει 238 (!!!) προβλήματα. Επειδή είναι αδύνατον να τα διορθώσω όλα αυτά χειροκίνητα, έβαλα αυτόματη επιδιόρθωση. Το αποτέλεσμα: Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ </B> Χάθηκαν αρχεία, πειράχτηκε η registry, διαλύθηκαν σχεδόνα τα πάντα. Τώρα φορτών
GIANN1S Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 SORRY PAIDIA LA8OS. LOIPON FILE PROSEXE EGW EKANA 2 FORES FORMAT MONO KAI MONO GIA AYTES TIS MALAKIES. Ciao<BR
ivis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2000 Παιδιά εγώ έχω τα NU 2000 και διαπίστωσα τα εξής 2 προβλήματα σε win98. Το πρώτο και μικρότερο είναι ότι το Norton System Check έχει πρόβλημα όταν υπάρχει κάποιου είδους bootmanager γιατί τα αρχεία που βρίσκει στο δίσκο που δε φορτώθηκαν βάσει της επιλογής που κάναμε στο bootmenu τα θεωρεί άχρηστα και αν το αφήσουμε να τα διορθώσει το αποτέλεσμα είναι να μας καταστρέψει την αντίστοιχη εφαρμογή. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι πως δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στα αρχεία με ελληνικά ονόματα όταν το τρέξουμε σε safe mode. Συγκεκριμένα αν σας προκύψει κάποιο πρόβλημα και δε μπορείτε να ανοίξετε τον υπολογιστή παρά μόνο σε safe mode και αποφασίσετε να τρέξετε το norton system check ή το norton disk doctor για να βρείτε που υπάρχει πρόβλημα, κοινώς τι γαμήσατε! γιατί απλά θα σας προσθέσει ένα ακόμη σοβαρότερο καθώς ότι αρχείο με ελληνικό όνομα βρει στον υπολογιστή το εξαργυρώνει σε δολάρια ώστε να μοιάζει κάπως έτσι $$ό$#υ$.doc. Εγώ την έπαθα 2 φορές μέχρι να καταλάβω ότι για το μπέρδεμα αυτό ευθυνόταν το Norton,
Anonymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2000 Emena pali me esosan apo sigoyro format dio fores. Alla me ta Win98. Otan ta ebala sta ME moy ebgalan ki emena to ladi.Episis to idio egine me ta NU 2001 sta Win 2000. Moy ta ekanan ola xalia. Arkei na sas po oti kathe fora poy aniga ena arxio koloyse to pc gia kapia deyterolepta kai meta sinerxotan pali
Imagine Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2000 Τα προγραμματάκια τύπου Norton Utilities, Works, TweakUI κτλ. δεν απευθύνονται στο μέσο χρήστη. Και αυτό όχι γιατί ο μέσος χρήστης είναι βλάκας, δε θα το έλεγα για να σας θίξω, αλλά γιατί εργάζονται ύπο αντίξοες συνθήκες. Όπως τα windows μόνα τους και είναι τόσο πολύπλοκα που μπερδεύουν τον εαυτό τους = bug. Φανταστήτε τι τραβάνε τώρα τα συστήματά μας: τα πουσάρουμε, χώνουμε tweakers, σβήνουμε ανεπιτυχώς, μετακινούμε, χάνονται συντομεύσεις, παραμένουν άλλες ψευδείς, κόλαση! <BR>Ρίχνοντας ένα NU κατόπιν εορτής δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα. Αν δε θέλουμε να γίνονται τα πράγματα μπουρδέλο φιλάμε τα ρούχα μας! Γι΄ αυτό κάντα άνθρωπε manual! Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα NU μέχρι τώρα, αντίθετα με έξυπνη χρήση κερδίζεις χρόνο και δεν χάνεις υπομονή. Απλά conflicts λύνονται εύκολα. Τώρα αν γαμίσεις τα κέρατά σου στο σύστημα, ξεχνώντας το πως και τι, καταφέρεις να χάσεις και το πρόγραμμα με το οποίο τα έκανες και τα φοτρώσεις στα NU δηλώνοντας και: κάνε ό,τι καταλαβαίνεις = automatic δε σου φταίει κανείς! Το σω
Imagine Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2000 Διόρθωση!!!<BR>Τα Norton Utilities είναι άκρως επικίνδυνα αν δεν είναι μέρος ενός συστήματος από το αρχικό στήσιμό τους!!! Σε περίπτωση πο το πρόβλημα ΠΡΟϋπάρχει της εγκατάστασής τους και πάμε να το λύσουμε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μας @%&*)( πολά πράγματα...<BR>Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι ότι: <P>Σε safe mode ΔΕΝ λειτουργούν ομαλά!!! Ακόμα και τα Disk Doctor & Speed Disk είναι επικίνδυνα!! Βασικά δεν υποστηρίζουν Ελληνικά, και βιάζουν ονόματα αρχείων...το πρόβλημα ξεκινά αν έχουμε υβριδικές εγκαταστάσεις: ελληνικά Win με αγγλικό Explorer, office κτλ ή οποιoδήποτε συνδυασμό αυτών...οπότε σε Automatic fix error βιάζουν κυριολεκτικά τα registry entries των Ελληνικών εκδόσεων = δεν ξεκινάνε τα Win. Αν έχετε Me και παρουσιάζονται προβήματα προσπαθείστε να κάνετε system restore από safe mode σε μια ημερομηνία που ΔΕΝ είχατε Norton Utilities...<BR>Αν το #**%()$# έχει ήδη γίνει, φορτώστε πάλι σε safe mode και κάντε undo από το history του Norton...Αν δε λυθεί το προβλημα...ξέρετε, ελπίζω να χρησιμοποιείτε G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.