Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω ένα FritzBox 7490 και το έχω συνδέσει σε COSMOTE γραμμή ADSL2+ και μου κάνει τώρα τελευταία συνέχεια αποσυνδέσεις καμια φορα μπορει να κανει ανα 5 λεπτα συνεχεια μετα απο 4-5 ωρες παλι και κάλεσα την COSMOTE δήλωσα βλάβη ήρθε ο τεχνικός στο σπίτι μου λέει φταίει το Fritz του λέω αποκλείεται μέτρησε απ'εξω απο το σπίτι μου το κουτι που ερχεται σε εμενα ολα καλα το προβλημα ηταν στο modem λεει αυτος εγω λεει δεν μπορω να κανω κατι αλλο αφου δεν εχεις το modem της COSMOTE και φευγει εγω δεν ειχα τι αλλο να κανω και εβαλα παλι το speedport για 2 μερες δεν εκανε καμια αποσυνδεσει ξαναβαζω αλλο fritzbox 7490 γιατι εχω 2 τα ιδια παιρνω στα κεντρικα της fritz μου λενε εχουμε ακουσει αρκετα περιστατικα τετοια γιατι το fritzbox λεει ειναι πολυ πιο δυνατο και κατι τετοια και ψαχνει να βρει την καλυτερη συνδεση και γω του λεω τι να κανω και μου λεει να τους πει οτι εχει προβλημα η γραμμη σου πως να τους το πω οταν με το speedport δεν κανει αποσυνδεση μου λεει αυτος δεν μπορω να κανω τιποτα και τετοια μου λεει απο που το αγορασες κοτσοβολο λεει πηγαινε το πισω και αν σου δωσουν τα λεφτα πισω καλως αλλιως δεν μπορω να κανω κατι και με νευριασε και του το εκλεισα γιατι το ελεγε ειρωνικα το εχω πανω απο 3-4 μηνες σιγα μην το επερναν πισω.

Ρε παιδια τι μου προτεινεται να κανω;

εχω αλλαξει splitter δοκιμασα χωρις splitter αλλαξα καλωδια την συνδεσμολογια την αλλαξα παλι τα ιδια οποια γνωμη δεκτη.

Σας δειχνω και το DSL Information η γραμμη για 24αρα ειναι παρα πολυ καλη πιστευω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

52416015_789480298052322_417900927786156032_n.png

Επεξ/σία από TasosRS
Δημοσ.

δυο λυσεις μπορω να σκεφτω και κατι που λογικα το εχεις κανει.

λογικα α.εχεις κανει firmware update.

β.ζητας να σου κατεβασουν ταχυτητα για να παιξεις πιο σταθερα με το fritz.

γ.καποια fritz εχουν σε μια καρτελλα καποιες παραμετρους που μπορεις να πειραξεις για να παιζει πιο σταθερα η γραμμη.στο 7590 υπηρχε σιγουρα.οποτε μπορεις να παιξεις απο εκει.

δ. και τελευταια λυση.βαζεις το ρουτερ του οτε και το Fritz απο πισω σαν router.

On 12/02/2019 at 02:07, TasosRS said:

Καλησπέρα έχω ένα FritzBox 7490 και το έχω συνδέσει σε COSMOTE γραμμή ADSL2+ και μου κάνει τώρα τελευταία συνέχεια αποσυνδέσεις καμια φορα μπορει να κανει ανα 5 λεπτα συνεχεια μετα απο 4-5 ωρες παλι και κάλεσα την COSMOTE δήλωσα βλάβη ήρθε ο τεχνικός στο σπίτι μου λέει φταίει το Fritz του λέω αποκλείεται μέτρησε απ'εξω απο το σπίτι μου το κουτι που ερχεται σε εμενα ολα καλα το προβλημα ηταν στο modem λεει αυτος εγω λεει δεν μπορω να κανω κατι αλλο αφου δεν εχεις το modem της COSMOTE και φευγει εγω δεν ειχα τι αλλο να κανω και εβαλα παλι το speedport για 2 μερες δεν εκανε καμια αποσυνδεσει ξαναβαζω αλλο fritzbox 7490 γιατι εχω 2 τα ιδια παιρνω στα κεντρικα της fritz μου λενε εχουμε ακουσει αρκετα περιστατικα τετοια γιατι το fritzbox λεει ειναι πολυ πιο δυνατο και κατι τετοια και ψαχνει να βρει την καλυτερη συνδεση και γω του λεω τι να κανω και μου λεει να τους πει οτι εχει προβλημα η γραμμη σου πως να τους το πω οταν με το speedport δεν κανει αποσυνδεση μου λεει αυτος δεν μπορω να κανω τιποτα και τετοια μου λεει απο που το αγορασες κοτσοβολο λεει πηγαινε το πισω και αν σου δωσουν τα λεφτα πισω καλως αλλιως δεν μπορω να κανω κατι και με νευριασε και του το εκλεισα γιατι το ελεγε ειρωνικα το εχω πανω απο 3-4 μηνες σιγα μην το επερναν πισω.

Ρε παιδια τι μου προτεινεται να κανω;

εχω αλλαξει splitter δοκιμασα χωρις splitter αλλαξα καλωδια την συνδεσμολογια την αλλαξα παλι τα ιδια οποια γνωμη δεκτη.

Σας δειχνω και το DSL Information η γραμμη για 24αρα ειναι παρα πολυ καλη πιστευω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

52416015_789480298052322_417900927786156032_n.png

Δημοσ.
7 ώρες πριν, jkoukos είπε

Στο μενού System > Event Log > Internet Connection του 7490, τι μηνύματα έχει όταν γίνονται οι αποσυνδέσεις;

PPPoE error:timeout και τα πιο πολλα DSL not responding (no DSL synchronization)

Αυτά γράφει.

12 ώρες πριν, poulinos είπε

δυο λυσεις μπορω να σκεφτω και κατι που λογικα το εχεις κανει.

λογικα α.εχεις κανει firmware update.

β.ζητας να σου κατεβασουν ταχυτητα για να παιξεις πιο σταθερα με το fritz.

γ.καποια fritz εχουν σε μια καρτελλα καποιες παραμετρους που μπορεις να πειραξεις για να παιζει πιο σταθερα η γραμμη.στο 7590 υπηρχε σιγουρα.οποτε μπορεις να παιξεις απο εκει.

δ. και τελευταια λυση.βαζεις το ρουτερ του οτε και το Fritz απο πισω σαν router.

τα έχω κάνει όλα τα ίδια ακριβώς....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα ίδια τραβάω κι εγώ αδερφέ...μια φορά αλλαξα splitter ,έβαλα ένα της crypto. 4-5 μέρες χωρίς αποσύνδεση ,λέω πάει αυτό ήταν.6η μέρα πάλι τα ίδια . Απογοητεύτηκα...

Τώρα έχω αυτο που δείνουν, speed port plus. 

Δημοσ.
Στις 3/3/2019 στις 2:42 ΜΜ, iliasleon είπε

Τα ίδια τραβάω κι εγώ αδερφέ...μια φορά αλλαξα splitter ,έβαλα ένα της crypto. 4-5 μέρες χωρίς αποσύνδεση ,λέω πάει αυτό ήταν.6η μέρα πάλι τα ίδια . Απογοητεύτηκα...

Ασε και γω ακριβώς το ίδιο άλλαξα splitter κομπλέ για 5 μέρες μετά πάλι τα ίδια.... 

Δημοσ.

Μπορει να εχει προβλημα η γραμμη μου. Το λεω αυτο γιατι εχω τωρα αυτο που δινει ο ΟΤΕ(speedport plus)

Το προβλημα συνεχιζετε χωρις αποσυνδεσεις αλλα με χαμηλο συγχρονισμο. 

IMG_20190306_091258.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, iliasleon είπε

Μπορει να εχει προβλημα η γραμμη μου. Το λεω αυτο γιατι εχω τωρα αυτο που δινει ο ΟΤΕ(speedport plus)

IMG_20190306_091258.jpg

Εγω απο ταχυτητες δεν εχω προβλημα για 24αρα ειναι πολυ καλα.

Γυρισα απο fast path σε interleaved χθες να δω μηπως και σταματησει να κανει αποσυνδεσεις θα δειξει τωρα.

Screenshot_56.png

Δημοσ.
Στις 6/3/2019 στις 1:32 ΜΜ, iliasleon είπε

...δες το, κι ενημέρωσε μας πως πας απο αποσυνδέσεις!!!

τα ίδια μου έκανε πάλι τώρα πάει για δεύτερη μέρα χωρίς αποσύνδεση για να δούμε θα κρατήσει το καλό είναι ας κάνει μία στο τόσο δεν με νοιάζει το θέμα είναι να μην κάνει κάθε τρείς και λίγο....

Δημοσ.

Μετά από πολλά ραντεβού με τους τεχνικούς καταλήξαμε σε υποβάθμιση τις γραμμής ,από 100 σε 50. Όταν γίνει θα σας πω τι γίνεται.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο 1 εβδομαδα σε 50αρι προφιλ τα αποτελεσματα...

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

Επεξ/σία από iliasleon
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 03/03/2019 at 14:42, iliasleon said:

ειδικα αν καποιος εχει vdsl καλο ειναι να εχει κανει το παρακατω

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

και στο adsl θα παιξει καλυτερα βεβαια.μετα για να αποκλεισουμε οτι φταιει το σπιτι θελει δοκιμες στον κατανεμητη/χωνευτη.

On 06/03/2019 at 09:16, iliasleon said:

IMG_20190306_091258.jpg

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

για να παρεις τα μεγιστα αν δεν το εχεις κανει.

On 06/03/2019 at 11:33, TasosRS said:

Εγω απο ταχυτητες δεν εχω προβλημα για 24αρα ειναι πολυ καλα.

Γυρισα απο fast path σε interleaved χθες να δω μηπως και σταματησει να κανει αποσυνδεσεις θα δειξει τωρα.

Screenshot_56.png

γενικως με το Interleave θα εισαι πιο σταθερος.

On 24/03/2019 at 22:25, iliasleon said:

Μετα απο 1 εβδομαδα σε 50αρι προφιλ τα αποτελεσματα...

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Screenshot_5.jpg

πολυ καλα margins Οποτε θα πρεπει να παιζεις σταθερα πλεον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...