Mixalis1212 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, papafigos84 είπε Φιλε μου, εχεις δυνατο λαπτοπακι. Κι απο επεξεργαστη κι απο ραμ εισαι πολυ καλα. Ειναι μεγαλη αμαρτια να κατεβαινει δραματικα η εμπειρια χρησης σου λογω δισκου. Δωσε 20 ευρω και παρε εναν φθηνο ssd. Το μηχανημα σου θα ειναι σφαιρα. δεν εχω δει ακομα αν υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα με την συμβατοτητα αν βγαλω τον hdd kai valw ton ssd. Επισης 120GB einai μεγαλη διαφορα απο το 1ΤΒ, αξιζει? δεν ξερω αν μπορω να βαλω και τα δυο(?) επισης το προβλημα δεν ειναι καπου αλλου απο την στιγμη που γινονται διεργασιες στο Η/Υ? η φταιει ο hdd?
alkis13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, alkis13 είπε Ενας φθηνος ssd (120gb)+ hdd caddy για τον παλιο hdd στη θεση του dvdrom, ειναι μια καλη επενδυση. (με κοστος κατω των 30€). 8 ώρες πριν, Mixalis1212 είπε δεν ξερω αν μπορω να βαλω και τα δυο(?)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2019 Σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά και στο microsoft store μήπως κάνει updates στο background
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα