Προς το περιεχόμενο

FORMAT ΣΕ WINDOWS 7 help!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

όσο απίστευτο και αν ακουγεται, μολις εκανα φορματ σε ενα φορητο υπολογιστη DELL 9 χρονων αν δε κανω λαθος, και κλασικα εχω θεματα με τους drivers μετα την εγκατασταση. Ενω καταφερα να φτιαξω το θεμα με το usb δεν καταφερα ακομα να λυσω το θεμα με το wireless internet και αναγκαζομαι να κανω usb tethering απο το κινητο μου. Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορα το ποιούς drivers να κατεβάσω και να εγκαταστήσω ( δεν ειμαι αρχάριος αλλα ούτε και έξπερ οπότε οποια επεξήγηση παραπάνω είναι ευπρόσδεκτη). 

Δημοσ.

Μπες εδω:

https://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1?app=drivers

και βαλε το μοντελο του υπολογιστη σου. Υπαρχει και η επιλογη Detect PC που αν εισαι τυχερος θα εντοπισει αυτοματα το μοντελο και θα σε παει στην καταλληλη σελιδα. Κατεβασε τον driver για την καρτα σου και μετα απο το WiFi κατεβαζεις και τα υπολοιπα.

Δημοσ.

Για αποψε μην κάνεις τιποτα, κλεισε το laptop και πήγαινε για υπνο. Αυριο πάρε το laptop, ένα καλωδιο utp (ethernet), πηγαινε σε ενα σπιτι φιλου σου και κουμπωσε το στο router του και κάνε windows update (θα πάρει ώρες). Αν οταν τελειώσει και μετά απο πολλες επανεκκινήσεις δεν εχει το wireless, τοτε με το service tag που γράφει στην κάτω πλευρά του laptop (ή εντος του bios αν εχει σβηστεί το καρτελακι) και ψάξε στο site της dell (στο support) για τους drivers. 

Μπορεις βεβαια να ξεκινησεις και απο το service tag (αντι για τα windows update).

Αν τωρα το site δεν εχει drivers για windows 7, υπάρχει αλλη διαδικασία. Κανε πρωτα τα παραπάνω (για να μη γραφουμε τζάμπα) και βλέπουμε μετα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, asmilon είπε

Μπες εδω:

https://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1?app=drivers

και βαλε το μοντελο του υπολογιστη σου. Υπαρχει και η επιλογη Detect PC που αν εισαι τυχερος θα εντοπισει αυτοματα το μοντελο και θα σε παει στην καταλληλη σελιδα. Κατεβασε τον driver για την καρτα σου και μετα απο το WiFi κατεβαζεις και τα υπολοιπα.

Αυτό κανω. Ενω έχω κατεβασει τον driver για το wifi και τον εχω αποσυμπιεσει και τον εγκατεστησα εκανα 4-5 επανεκκινησεις και παλι τιποτα.

15 λεπτά πριν, isay είπε

Για αποψε μην κάνεις τιποτα, κλεισε το laptop και πήγαινε για υπνο. Αυριο πάρε το laptop, ένα καλωδιο utp (ethernet), πηγαινε σε ενα σπιτι φιλου σου και κουμπωσε το στο router του και κάνε windows update (θα πάρει ώρες). Αν οταν τελειώσει και μετά απο πολλες επανεκκινήσεις δεν εχει το wireless, τοτε με το service tag που γράφει στην κάτω πλευρά του laptop (ή εντος του bios αν εχει σβηστεί το καρτελακι) και ψάξε στο site της dell (στο support) για τους drivers. 

Μπορεις βεβαια να ξεκινησεις και απο το service tag (αντι για τα windows update).

Αν τωρα το site δεν εχει drivers για windows 7, υπάρχει αλλη διαδικασία. Κανε πρωτα τα παραπάνω (για να μη γραφουμε τζάμπα) και βλέπουμε μετα

Μου εμφανιζει στο windows  update 1500 mb για ενημερωση. Αμα το κανω υπαρχει περιπτωση να διορθωθει μονο του το ολο σκηνικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...