Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια απλή απορία η οποία μπορεί να είναι και ηλίθια δεν γνωρίζω! Σε ποια ταχύτητα αναφέρεται αυτή μέσα στον κόκκινο κύκλο;; Στην ταχύτητα τον upload και download μέσω wifi και MB;;; Η είναι κάτι άλλο;;; 

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από NikosRocknRolla
Δημοσ.

Μεγιστο δυνατο Download/Upload μεσω δικτυων κινητης. Εννοειται βεβαια πως πρεπει να συντρεχουν αρκετοι ιδανικοι παραγοντες για να πλησιασεις αυτα τα νουμερα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

https://mybroadband.co.za/news/cellular/255163-dont-get-conned-the-difference-between-lte-and-lte-advanced.html

Χοντρικα μοιράζει την συνδεση σε πολλες συχνότητες, τωρα αν αυτο το παρέχουν οι παροχοι δεν το γνωρίζω

23 λεπτά πριν, asmilon είπε

Μεγιστο δυνατο Download/Upload μεσω δικτυων κινητης. Εννοειται βεβαια πως πρεπει να συντρεχουν αρκετοι ιδανικοι παραγοντες για να πλησιασεις αυτα τα νουμερα.

Μάλιστα μάλιστα! Σας ευχαριστώ πολύ! Και επίσης ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Μπορούμε να ξέρουμε σε ένα κινητό πόσο δυνατή κεραία έχει για δεδομένα Ίντερνετ;;; Π.χ στο δικό μου G4 σε έναν χώρο μπορεί να έχω ίσα ίσα σήμα ''Η'' η και καθόλου ''Ε'' και σε άλλη συσκευή που το δοκίμασα να πιάνει μέχρι και ''4G''. Καθώς το είχα πάθει και σε ανοιχτή συναυλία με πολύ κόσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...