Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εδώ είναι ο κυριότερος λόγος που θα επικρατήσει η τεχνολογία της nvidia..

Όσοι δεν την έχετε την καρτα μην λέτε κοτσάνες εκτίθεστε...

12 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε

Ναι ρε απλά εγω απάντησα στον φίλο πιο πίσω για τα 1500 που κάνουν οι 2080ti  κτλ...

Και με το dlss εννοείται οτι τα fps θα ανεβούν αφου γι αυτο τον λόγο φτιάχτηκε... Για να ελαφρύνει το σύστημα σαν αντικαταστάτης κτλ.. Απλά η όλη κόντρα που υπάρχει είναι για το πόσο αλλάζει την ποιότητα στην απεικόνιση κτλ..

Αχ.. αν αλλάζει λέει... 

ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... αν δεν το δει κανείς δεν το καταλαβαίνει.... 

βασικά κάνει όλο το καρέ ΑΑ... όχι τα πίξελ... κάνει όλη την εικόνα.. το αποτέλεσμα επειδή τα μάτια μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια είναι τρομερό και πρωτόγνωρο..

για να καταλάβεις...

kyouwyjy58n11.png

Επεξ/σία από nero62
  • Sad 1
Δημοσ.

Με το rtx on βασικα δε μας ειπες αγαπητε ποσα εχεις ομως?γιατι αλλα σε ρωταμε και αλλα απαντας και νομιζεις οτι μας τη λες κιολας!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Με το rtx on βασικα δε μας ειπες αγαπητε ποσα εχεις ομως?γιατι αλλα σε ρωταμε και αλλα απαντας και νομιζεις οτι μας τη λες κιολας!

σιγά μην ασχοληθώ να σου πω πόσα καρέ έχω.. λες και θα καταλάβεις... :P

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, nero62 είπε

σιγά μην ασχοληθώ να σου πω πόσα καρέ έχω.. λες και θα καταλάβεις... :P

Κοκοκο δηλαδη.Πιανεις 40αρι η μπα?Να μου πεις αν με ultra textures πιανεις 40,σιγα μη πιανεις με rtx οn τοσα.

Αρα κοκορευεσαι ενω το εχεις off οταν παιζεις.Well done!

Και για του λογου το αληθες

Σε 1080ρ,ενταξει καλα ειναι 55 fps ντε.Δε θες και 144αρι μονιτορ.Που να χαλας λεφτα τωρα 😂

rtx-2060-bfv_1.png

Και για να μη παρεξηγουμαι απο τους σοβαρους που παρακολουθουν.Η τεχνολογια προφανως και ειναι ωραια,αλλα δεν εχει εφαρμογη με τη σειρα 2ΧΧΧ γιατι δεν εχει δυναμη να την αξιοποιησει.Τουλαχιστον ετσι φαινεται σε οσα games εχει μπει προς το παρον.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzimogiannis111111 είπε

ο αδερφος μου πηρε την  2080 ti και βαλαμε το battlefield v με ray tracing..μαπα το καρπούζι...οπως παλιοτερα τα extra  textures του physx φαινόταν σαν ξενα και χαμηλότερης ποιότητας σε σχεση με τα υπόλοιπα γραφικα ετσι και τα extra του ray tracing..επισης στο assassin's creed odyssey με fps γυρω στα 45-50 το παιχνίδι ειχε εντονο chopping. με τη δικη μου fury r9 σε παρομοια frames (πιο χαμηλά settings)το παιχνίδι ειναι εντελως smooth...ειχα σκοπο να το γυρίσω σε 2070 η 2080 αλλα μετα απο αυτο φοβήθηκα και θα παρω καμια μεταχείρισμενη vega η αν αντεξω θα περιμένω το navi

και μετά γύρισες πλευρό και είδες western...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nero62 είπε

1 ώρα πριν, nero62 είπε

:D :D :D :D

μωρέ nvidia έχω οπότε δεν έχω λόγο να μην είμαι χαλαρός...

https://www.eteknix.com/nvidia-lists-21-games-with-rtx-real-time-ray-tracing-support/

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-dlss-new-games-september-2018/

καλησπέρα σας

Απο τα 21 games, 10 ειναι confirmed για RT, και δεν εχουν βγει ολα ακομα, και οσο εχω δει RT  δεν μου πεσε και το σαγονι.

Το RT εχει μέλλον αλλα μεχρι να mainstream θα πάρει κατι γενιές ακόμα.

Περα απο αυτά η 2060 ειναι καλη αγορά, ασχετα με το RT, το σωστο να λέγεται.

Καλησπερες, καλο μηνα, κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nero62 είπε

319 την πήρα την 2060... δεν έκανα το σκατό μου παξιμάδι... παιδιά την 2060 έχω ... δεν χρειάζεται η 2080Ti.. εκτός και αν έχεις σκοπό να την κρατήσεις καμιά 2ετία... εγώ τις αλλάζω μόλις βγουν νέα μοντέλα.. οπότε η 2060 είναι μια χαρά για 2560x1080...

Xαχαχα, νέα μοντέλα βγαίνουν κάθε 2 χρόνια, από το πολύ τρόλινγκ τα έχεις μπερδέψει...

Το στοίχημα και για τις 2 εταιρίες πλέον είναι να έχουν καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα από τις νέες κονσόλες που δε θ'αργήσουν, κάτι όχι εύκολο, μιας και οι εξελίξεις και στο hardware και στο software είναι στάσιμες εδώ και αρκετό καιρό και το οπτιμάιζινγκ των κoνσολών κάνει τη διαφορά.
Ελπίζουμε να δούμε από την amd καλύτερο vfm, όχι όμως σπουδαίες καινοτομίες, όπως ούτε από την nvidia φυσικά...

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Κοκοκο δηλαδη.Πιανεις 40αρι η μπα?Να μου πεις αν με ultra textures πιανεις 40,σιγα μη πιανεις με rtx οn τοσα.

Σε 1080ρ,ενταξει καλα ειναι 55 fps ντε.Δε θες και 144αρι μονιτορ.Που να χαλας λεφτα τωρα 😂

rtx-2060-bfv_1.png

Και για να μη παρεξηγουμαι απο τους σοβαρους που παρακολουθουν.Η τεχνολογια προφανως και ειναι ωραια,αλλα δεν εχει εφαρμογη με τη σειρα 2ΧΧΧ γιατι δεν εχει δυναμη να την αξιοποιησει.Τουλαχιστον ετσι φαινεται σε οσα games εχει μπει προς το παρον.

Γιατι τον ξενερωνεις τωρα το χριστιανο :lol:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

56 minutes ago, Karpouzac said:

Το RT εχει μέλλον αλλα μεχρι να mainstream θα πάρει κατι γενιές ακόμα.

Καλά είσαι, θα σκάσουν οι νέες κονσόλες και ξαφνικά οι προγενέστερες αυτών κάρτες γραφικών με RT θα κλαίνε με μάυρο δάκρυ στο perfomance των νέων games...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stamer είπε

και μετά γύρισες πλευρό και είδες western...

Βρήκε τιτλο(aco) να πει οτι παει smooth σε amd και συγκεκριμένα σε fury.

Με την devil64 και δεν ημουν smooth.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dantε είπε

rtx-2060-bfv_1.png

Συνέχισε έτσι! Έχει πολύ πλάκα!!! Διάβαζε εσύ τα νούμερα. Διασκεδάζεις όσους έχουν rtx (αυτοί που λες ότι δεν είναι σοβαροί!).

Κάνεις για κωμικός μια χαρά έχεις μέλλον μπροστά σου αδερφέ! 

75fps έχω με 2560x1080 rtxon τα πάντα στο τέρμα με μια κάρτα που αγόρασα 319 ευρώ. Και σε λίγο καιρό θα χτυπήσει 100... Και όταν βγει το αγαπημένο exodus όσοι μη σοβαροί που έχουμε rtx Θα το δούμε σε όλο του το μεγαλείο.. αλλά και άλλοι τίτλοι που θα ακολουθήσουν. Κάτσε εσύ και όλοι οι υπόλοιποι "σοβαροί" να τηγανίζετε αυγά με την εστία που έχετε αγοράσει στα διπλάσια λεφτά..

:P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, nero62 είπε

Συνέχισε έτσι! Έχει πολύ πλάκα!!! Διάβαζε εσύ τα νούμερα. Διασκεδάζεις όσους έχουν rtx (αυτοί που λες ότι δεν είναι σοβαροί!).

Κάνεις για κωμικός μια χαρά έχεις μέλλον μπροστά σου αδερφέ! 

75fps έχω με 2560x1080 rtxon τα πάντα στο τέρμα με μια κάρτα που αγόρασα 319 ευρώ. Και σε λίγο καιρό θα χτυπήσει 100... Και όταν βγει το αγαπημένο exodus όσοι μη σοβαροί που έχουμε rtx Θα το δούμε σε όλο του το μεγαλείο.. αλλά και άλλοι τίτλοι που θα ακολουθήσουν. Κάτσε εσύ και όλοι οι υπόλοιποι "σοβαροί" να τηγανίζετε αυγά με την εστία που έχετε αγοράσει στα διπλάσια λεφτά..

:P

319Ε?Σου κανανε ειδικη τιμη επειδη προωθεις?

ΠΑΣΟΚ εσυ?θα θα θα ακουω,αυτα που σου εβαλα ομως γλουγλου τα καταπινεις.

Αλλος ειναι ο κωμικος εδω περα.

Ασε που εσυ παραβιαζεις και τους νομους της φυσικη βεβαια βεβαια.

Εχεις +50% παραπανω αποδοση απο τα review.Να το κοιταξεις,να συνεργαστεις με επιστημονες.Σε πιο μεγαλη αναλυση κιολας!

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.
3 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Γιατι τον ξενερωνεις τωρα το χριστιανο :lol:

τι σε νοιάζει εσένα "akoinonitos"?  :P

2 λεπτά πριν, Dantε είπε

319Ε?Σου κανανε ειδικη τιμη επειδη προωθεις?

ΠΑΣΟΚ εσυ?θα θα θα ακουω,αυτα που σου εβαλα ομως γλουγλου τα καταπινεις.

Αλλος ειναι ο κωμικος εδω περα.

Ασε που εσυ παραβιαζεις και τους νομους της φυσικη βεβαια βεβαια.

Εχεις +50% παραπανω αποδοση απο τα review.Να το κοιταξεις,να συνεργαστεις με επιστημονες.

Μιλάμε για πολλά κιλά...

Untitled-1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nero62 είπε

τι σε νοιάζει εσένα "akoinonitos"?  :P

Μιλάμε για πολλά κιλά...

Untitled-1.jpg

Πολλα κιλα τι?Απατεωνας που εισαι?

Γιατι βαζεις το αφμ σου ως επαγγελματικο χωρις να εισαι και τρως προστιμο οταν σε παρουν πρεφα.

Αμα ειναι ετσι και εγω τις παιρνω τζαμπα.Παω και ληστευω μαγαζι.

Η καρτουλα λοιπον δεν εχει κανονικα 319Ε οποτε μη πας να με ξεγελασεις με τετοια φθηνα κολπακια.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα οκ... ποτέ δεν είναι αργά...

Εδώ να δεις για τι μιλάμε αδερφέ.

Και εδώ να δεις τα fps..

Δες το όλο θα μάθεις πολλά.. γιατί να την αγοράσεις με την ξεροκεφαλιά που έχεις χλωμό το βλέπω...

Καλή χώνεψη

13 λεπτά πριν, Dantε είπε

Πολλα κιλα τι?Απατεωνας που εισαι?

Γιατι βαζεις το αφμ σου ως επαγγελματικο χωρις να εισαι και τρως προστιμο οταν σε παρουν πρεφα.

Αμα ειναι ετσι και εγω τις παιρνω τζαμπα.Παω και ληστευω μαγαζι.

Η καρτουλα λοιπον δεν εχει κανονικα 319Ε οποτε μη πας να με ξεγελασεις με τετοια φθηνα κολπακια.

Το πολλά κιλά το αφήνω να μαντέψεις εσύ... Άντε μη σε παιδεύω... ασχετοσύνης εννοώ :P

ΤΟ πρόστιμο και αυτό στον ύπνο σου το είδες? Έλεος λέμε.

Οκ... αν σε χαλάει και φοβάσαι το πρόστιμο (για όνομα) πάρε την 370 ευρώ... Είσαι οκ? 

Δεν υπάρχετε ρε παιδιά πραγματικά..

Και για το fps για να μην παρεξηγηθώ... 75 καρέ πιάνει ο τύπος με τα textures σε high από Ultra. Η μόνη αλλαγή που κάνει. 

Σε μένα αλλάζει το σκηνικό γιατί κατέβηκε το patch και έχω τώρα και dlss ενεργοποιημένο.. με αποτέλεσμα όλα ultra Και κοντά στα 75fps σε 2560x1080.

GKEGKE?

Επεξ/σία από nero62

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...