Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nero62 είπε

παιδες σορυ δεν απαντω γιατι κολησα με το battlefield και τα απιστευτα real time ray tracing γραφικα του...παρτε και εσεις μια οι amdακιδες να δειτε τη γλυκα... 

ξεκολα ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ....ασε τον κοσμο να πιστευει αυτο που θελει .....επειδη εσυ εδωσε 400+ ευρο για μια midrange καρτα (2060)

για να παιξεις ενα παιχνιδι 720p στα 35 fps ...δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε ολοι το ιδιο ....98% του κοσμου δεν τον αποασχολει το ray tracing σε αυτη την πρωτη εκδοχη ουτε το dlss .....θελουμε καθαρο αγνο fps  και σε ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ .... ΟΤΑΝ μεστοσει αυτη η τεχνολογια και εχουμε παλι κανονικες τιμες  και υιοθετηθει απο τα παιχνιδια τα ξαναλεμε 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaris73 είπε

Αν δίνει απόδοση RTX 2080 στα €500 εννοείται ότι θα αξίζουν και με το παραπάνω

Από τις τιμές που βλέπεις σε δολάρια, βάλε άλλα 200-300 ευρώ,μπορεί να λέω και λίγα,  και βγάζεις την τιμή λιανικής στην Ελλάδα και Ευρώπη μην σου πω.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Δηλαδή εσυ αυτό  κατάλαβες οτι λέει?👍 Συγκεντρώσουυυυ.........😋

Ο άνθρωπος θέλει να πει οτι δίνοντας 1500 ευρώ για μια κάρτα, αυτο που κερδίζει, είναι απλά να αυξήσει τα fps στο παιχνίδι του αλλά και τις πιθανότητες να πάθει εγκεφαλικό αν είναι άτυχος και γενικά τεσπα του χαλάσει η κάρτα(λίγο μετά την εγγύηση ξέρω΄γω)... Επειδή είναι πολλά τα λεφτά 'Αρη...😵

Οχι επειδή θα έχει υψηλά fps να χαλάσει η κάρτα!🤣😜

Παίζει να το ερμήνευσα διαφορετικά. Αλλά και αυτό, μούφα επιχείρημα είναι. Αυτός που δίνει 1500 για κάρτα, είναι σχεδόν απίθανο να τα κλάψει, ακόμα και να χαλάσει...Τώρα, άμα πουλάει νεφρό για το firestrike, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nero62 είπε

Ντόινγκ αδερφέ...τι σημασία έχει πότε έγινε release... η σειρά πότε έγινε release μετράει... άστο.. πάρε μια και εσύ και μετά έλα να μιλήσουμε ξανά... 

Βρε θα μας πεις με ποσα fps παιζεις?

Και ποσα παιχνιδια εχουν ray tracing?

Η εσυ εχεις κρεμασει το κουτι της καρτας πανω απο την οθονη,βλεπεις που λεει ray tracing και χαιρεσαι?

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.

Το ray tracing για την ωρα ειναι καθαρο marketing. Μονο στο BF5 υπαρχει και αυτο ελαχιστη διαφορα απο τα κανονικα γραφικα. Στο tomb raider ερχεται εδω και μηνες και μενει το exodus μεθαυριο να δουμε καποια διαφορα. Που αμφιβαλλω αλλα βλεπουμε.

Δημοσ.

Μπηκα ετσι κλασσικα να παρω τη δοση μου στα σχολια.

Ακριβως αυτο που ηθελα να δω,χωρις να υπαρχει ουδεμια λεπτομερεια ηδη ξεκινησατε απο ποια nvidia θα ναι καλυτερη.

Περιμεντε βρε σαταναδες να κυκλοφορησει,1 χρονο μετα τη κυκλοφορια της 2ΧΧΧ τουλαχιστον θα πρεπε να ναι ισαξιες.

Αν ειναι ισαξιες και φθηνοτερες θα ναι πολυ καλο βημα.Αν τωρα παιξουν πανω κατω στα ιδια λεφτα με την nvidia τοτε ανουσιο μιας και οταν λανσαρεις κατι ενα χρονο μετα τον "αντιπαλο" σου και εχεις ιδιες επιδοσεις-ιδιες τιμες τοτε ποιος ο λογος.

Υπομονη 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το ray tracing για την ωρα ειναι καθαρο marketing. Μονο στο BF5 υπαρχει και αυτο ελαχιστη διαφορα απο τα κανονικα γραφικα. Στο tomb raider ερχεται εδω και μηνες και μενει το exodus μεθαυριο να δουμε καποια διαφορα. Που αμφιβαλλω αλλα βλεπουμε.

Bρε μια χαρα διαφορα εχει.Απλα το βαλανε σε λαθος παιχνιδι.Για αρχη ηθελε single παιχνιδι,που δε σε νοιαζουν τα fps τοσο και μπορεις να χαζευεις και λιγο γραφικα.

Αλλα τωρα να παιζεις BF και γενικα competitive game με 50 fps και να καθεσαι να χαζευεις γραφικα...

Δημοσ.

Μα δεν υπαρχει παιχνιδι ακομα που να λες ναι ρε φιλε αξιζει το ray tracing. 7 μηνες μετα την παρουσιαση των rtx καρτων. Μελλοντικα προφανως θα δουμε μεγαλες διαφορες με ray tracing αλλα εχουμε δρομο ακομα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16 ώρες πριν, ThReSh είπε

Γιατί όχι? Με την "παλιότερη" αρχιτεκτονική" και τα 7nm η Vega VII είναι πάνω κάτω τα ίδια με την 2080.

Φαίνεται τόσο δύσκολo η νέα να μην πιάνει την 2080Ti?

φιλε μου προσπαθείς να κανεις το κέφι στον εαυτό σου δεν μπορώ να καταλάβω , πια 2080 κοντράρει που με το ζόρι είναι λίγο παραπάνω από την 1080 , και είναι κάρτα που βγήκε 3 χρονια μετά , και δεν τι λες και φθηνή κιόλας για να την προτιμήσεις , κονομάει από τις κονσόλες η AMD τα desktop τα έχει σε δεύτερη μοίρα , χόρτασα με την AMD φτάνει πια , specs χωρίς performance

Επεξ/σία από MTX
  • Like 1
Δημοσ.

ο αδερφος μου πηρε την  2080 ti και βαλαμε το battlefield v με ray tracing..μαπα το καρπούζι...οπως παλιοτερα τα extra  textures του physx φαινόταν σαν ξενα και χαμηλότερης ποιότητας σε σχεση με τα υπόλοιπα γραφικα ετσι και τα extra του ray tracing..επισης στο assassin's creed odyssey με fps γυρω στα 45-50 το παιχνίδι ειχε εντονο chopping. με τη δικη μου fury r9 σε παρομοια frames (πιο χαμηλά settings)το παιχνίδι ειναι εντελως smooth...ειχα σκοπο να το γυρίσω σε 2070 η 2080 αλλα μετα απο αυτο φοβήθηκα και θα παρω καμια μεταχείρισμενη vega η αν αντεξω θα περιμένω το navi

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Occultist είπε

Παίζει να το ερμήνευσα διαφορετικά. Αλλά και αυτό, μούφα επιχείρημα είναι. Αυτός που δίνει 1500 για κάρτα, είναι σχεδόν απίθανο να τα κλάψει, ακόμα και να χαλάσει...Τώρα, άμα πουλάει νεφρό για το firestrike, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...

Μην το λες φίλε μου... Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν την κ@υλα και κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να μπορέσουν να την πάρουν...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Βρε θα μας πεις με ποσα fps παιζεις?

Και ποσα παιχνιδια εχουν ray tracing?

Η εσυ εχεις κρεμασει το κουτι της καρτας πανω απο την οθονη,βλεπεις που λεει ray tracing και χαιρεσαι?

Μα εδώ είναι το θέμα. Αφού δεν την έχεις. Εκεί τονίζω ότι αν δεν την έχεις σκέφτεσαι πολλά τέτοια λογοπαίγνια να αντιμετωπίσεις την κατάσταση. Πάρε την πρώτα και μετά τα λέμε. Το κουτί το έχω πετάξει. Δεν το χρειάστηκα ποτέ. Γενικά όταν έχεις nvidia την μεταπουλάς σαν κάρτα γραφικών και όχι σαν άδειο κουτί 

;)

Προς το παρόν βλέπω το bf ff15 και το tomb raider.. περιμένω όμως με αγωνία το exodus... εκεί θα είναι όλα τα λεφτά.

Και όταν με το καλό βγάλει driver η nvidia (Θα βγάλει γιατί απλά δεν είναι AMD) που θα κάνει force μέσα από τον driver το DLSS τότε και όλα τα παιχνίδια θα έχουν άλλη ποιότητα... βάρδα τα fun made addons που παίζουν με τις υφές και άλλα καλούδια σε πετυχημένα παιχνίδια.

Άλλο επίπεδο αδερφέ... άστο...

Α ... τα καρέ που λες... οκ..

έχω σταθερά σε 2560x1080 μέσο όρο πάνω από 70fps στο bf με high textures και σταθερά πάνω από 50 με ultra... η μόνη ρύθμιση που παίζει γιατί δεν είναι ακόμη full optimise όλα τα άλλα είναι στο τέρμα...... εννοείται με DLSS με το τελευταίο Patch... οπότε βάλε και την ανύπαρκτη ποιότητα στις άλλες κάρτες και βγάλε αποτέλεσμα...

Εκεί που πραγματικά δεν το βρίσκεις στο youtube Γιατί καθημερινά βγαίνουν Updates και πλέον οι κάτοχοι 2000 απαξιούν να ανεβάζουν βιντεάκια στο youtube να αποδείξουν το αυτονόητο είναι το ff10... εκεί να δεις ποιότητα και ομαλή κίνηση που ότι κάρτα και να έχεις απλά αν δεν είναι 2000 δεν θα δεις ποτέ.

Αυτά...

Σου κάνει? 

1 ώρα πριν, tzimogiannis111111 είπε

ο αδερφος μου πηρε την  2080 ti και βαλαμε το battlefield v με ray tracing..μαπα το καρπούζι...οπως παλιοτερα τα extra  textures του physx φαινόταν σαν ξενα και χαμηλότερης ποιότητας σε σχεση με τα υπόλοιπα γραφικα ετσι και τα extra του ray tracing..επισης στο assassin's creed odyssey με fps γυρω στα 45-50 το παιχνίδι ειχε εντονο chopping. με τη δικη μου fury r9 σε παρομοια frames (πιο χαμηλά settings)το παιχνίδι ειναι εντελως smooth...ειχα σκοπο να το γυρίσω σε 2070 η 2080 αλλα μετα απο αυτο φοβήθηκα και θα παρω καμια μεταχείρισμενη vega η αν αντεξω θα περιμένω το navi

για φτιάξε ένα βιντεάκι με το experiance να μας τα αποδείξεις αυτά φιλαράκι γιατί αλλιώς απλά διαστρεβλώνεις (δεν μιλάω ανοικτά γιατί καραδοκούν εδώ οι Mods) Και λες μούφες... στον ύπνο σου ίσως να την αγόρασες.. πάρε την και στο ξύπνιο σου και τα λέμε ξανά

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ

Επεξ/σία από nero62
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ts0ts0s είπε

Μπηκα ετσι κλασσικα να παρω τη δοση μου στα σχολια.

Ακριβως αυτο που ηθελα να δω,χωρις να υπαρχει ουδεμια λεπτομερεια ηδη ξεκινησατε απο ποια nvidia θα ναι καλυτερη.

Περιμεντε βρε σαταναδες να κυκλοφορησει,1 χρονο μετα τη κυκλοφορια της 2ΧΧΧ τουλαχιστον θα πρεπε να ναι ισαξιες.

Αν ειναι ισαξιες και φθηνοτερες θα ναι πολυ καλο βημα.Αν τωρα παιξουν πανω κατω στα ιδια λεφτα με την nvidia τοτε ανουσιο μιας και οταν λανσαρεις κατι ενα χρονο μετα τον "αντιπαλο" σου και εχεις ιδιες επιδοσεις-ιδιες τιμες τοτε ποιος ο λογος.

Υπομονη 

Ποια υπομονή.. από την στιγμή που δεν έχει ray δεν λέει.. απλά...

10 λεπτά πριν, Dantε είπε

Μου φτανει.50 fps σε competitive game.

Κατσε να χαζευεις γραφικα,γιατι kill να μαζευεις δε προκειται 😂

τα 75 τα είδες? Γιατί προφανώς πρέπει να έχεις πρόβλημα όρασης... 75 είπα... και με DLSS... αλλά τι κάθομαι και λέωωωωωωω

1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Μην το λες φίλε μου... Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν την κ@υλα και κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να μπορέσουν να την πάρουν...

319 την πήρα την 2060... δεν έκανα το σκατό μου παξιμάδι... παιδιά την 2060 έχω ... δεν χρειάζεται η 2080Ti.. εκτός και αν έχεις σκοπό να την κρατήσεις καμιά 2ετία... εγώ τις αλλάζω μόλις βγουν νέα μοντέλα.. οπότε η 2060 είναι μια χαρά για 2560x1080...

3 ώρες πριν, greengroser είπε

ξεκολα ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ....ασε τον κοσμο να πιστευει αυτο που θελει .....επειδη εσυ εδωσε 400+ ευρο για μια midrange καρτα (2060)

για να παιξεις ενα παιχνιδι 720p στα 35 fps ...δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε ολοι το ιδιο ....98% του κοσμου δεν τον αποασχολει το ray tracing σε αυτη την πρωτη εκδοχη ουτε το dlss .....θελουμε καθαρο αγνο fps  και σε ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ .... ΟΤΑΝ μεστοσει αυτη η τεχνολογια και εχουμε παλι κανονικες τιμες  και υιοθετηθει απο τα παιχνιδια τα ξαναλεμε 

Αχέμμμμ... 319 έδωσα... αλλά άσχετο... 35 σε 720P? 

Εφιάλτης στο δρόμο με τους ινσόμνιακς... 

Άντε γεια... καλή τύχη αδέρφια

:D :D :D :D

5 ώρες πριν, Karpouzac είπε

Πάρτο χαλαρά, παίζε μισο λεπτο την μέρα, να σου βγάλει κανα χρόνο. Ο επομενος τίτλος ray tracing θα βγει μετά τις navi

μωρέ nvidia έχω οπότε δεν έχω λόγο να μην είμαι χαλαρός...

https://www.eteknix.com/nvidia-lists-21-games-with-rtx-real-time-ray-tracing-support/

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-dlss-new-games-september-2018/

καλησπέρα σας

Επεξ/σία από nero62
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nero62 είπε

319 την πήρα την 2060... δεν έκανα το σκατό μου παξιμάδι... παιδιά την 2060 έχω ... δεν χρειάζεται η 2080Ti.. εκτός και αν έχεις σκοπό να την κρατήσεις καμιά 2ετία... εγώ τις αλλάζω μόλις βγουν νέα μοντέλα.. οπότε η 2060 είναι μια χαρά για 2560x1080...

.............................

Ναι ρε απλά εγω απάντησα στον φίλο πιο πίσω για τα 1500 που κάνουν οι 2080ti  κτλ...

Και με το dlss εννοείται οτι τα fps θα ανεβούν αφου γι αυτο τον λόγο φτιάχτηκε... Για να ελαφρύνει το σύστημα σαν αντικαταστάτης κτλ.. Απλά η όλη κόντρα που υπάρχει είναι για το πόσο αλλάζει την ποιότητα στην απεικόνιση κτλ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...