Προς το περιεχόμενο

Cosmodata

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες μπήκε προσφορά από το κατάστημα του τίτλου και κάποιος έγραψε μακριά. Δεν βρίσκω πια την προσφορά οπότε δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου γιατί μακριά. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας πει 

Δημοσ.

Και εγω πολυ καλη εμπειρια. Συνηθως παω στο μαγαζι τους μεταμορφωση και τεχνικοι πωλητες πολυ καλοι και γνωστες. Ουδεμια σχεση με την σαπιλα στο πλαισιο.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε

Πέρα από αυτό ότι διάβασα στο skroutz Ήταν θετικό γι'αυτό και παραξενευτηκα με το σχόλιο που διάβασα στο θέμα προσφορές. Βέβαια στο link λίγο χαζά παράπονά έχει, ο άλλος λέει σε καινούργιο αντί για doa θα το πετάξει στ σκουπίδια επειδή δεν μπορεί να συνεννοηθεί 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Πέρα από αυτό ότι διάβασα στο skroutz Ήταν θετικό γι'αυτό και παραξενευτηκα με το σχόλιο που διάβασα στο θέμα προσφορές. Βέβαια στο link λίγο χαζά παράπονά έχει, ο άλλος λέει σε καινούργιο αντί για doa θα το πετάξει στ σκουπίδια επειδή δεν μπορεί να συνεννοηθεί 

Διάβασε την απάντηση του Mixali σχόλια ο οποίος είναι ο υπάλληλος που του πούλησε τον υπολογιστή (ή έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει)

Από τα γέλια με άκουγαν σε όλη τη γειτονιά βραδιάτικα.

• Confused 1
Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί, και για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Σε ορισμένα πράγματα είναι πάρα πολύ φτηνοί. Μεταχειρισμένο δεν έχω αγοράσει, το διευκρινίζω.

Δημοσ.

Σήμερα αγόρασα ένα refurbish-μεταχριρισμενο pc σταθερό.

Το πρώτο που ειχα ρώτησει  στο τηλ όταν το παραγγείλα...με έβαλε κ αναμονή να το  ρώτησει σε συναδέλφους και κατόπιν στο κατάστημα αν έχει αλλαχτεί η πάστα στον επεξεργαστή λόγο ότι είναι μοντέλα >2010...Όλοι έλεγαν είναι ελεγμένα τα pc.

Ευτυχώς το άνοιξα και έβαλα πάστα γιατί η η δικιά του  είχε γίνει πούδρα για κωλο μωρού.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lacepo είπε

ξυπνααα!!! Πριν 7 χρονια το λινκ που αναφερεις!!! Κοιμασε ορθιος..

Εσύ να υποθέσω είσαι ο γέρος που πήρε τον υπολογιστή ε;

Και 100 χρόνια να περάσουν κάποια πράγματα είναι διαχρονικά φιλαράκι (το φιλαράκι σε αυτάκια, ξέρεις τι γνώμη έχω για εσένα).

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Διάβασε την απάντηση του Mixali σχόλια ο οποίος είναι ο υπάλληλος που του πούλησε τον υπολογιστή (ή έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει)

Από τα γέλια με άκουγαν σε όλη τη γειτονιά βραδιάτικα.

liiinnnkkkkk να γελάσουμε και μεις :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...