Fabricated Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Πριν μερικές μέρες μπήκε προσφορά από το κατάστημα του τίτλου και κάποιος έγραψε μακριά. Δεν βρίσκω πια την προσφορά οπότε δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου γιατί μακριά. Αν έχει κάποιος εμπειρία ας πει
james9tito Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ πήρα ssd κ μνήμη κ παρέλαβα την επόμενη. Οπότε η εμπειρία μου ήταν θετική.
ELTASSOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Και εγω πολυ καλη εμπειρια. Συνηθως παω στο μαγαζι τους μεταμορφωση και τεχνικοι πωλητες πολυ καλοι και γνωστες. Ουδεμια σχεση με την σαπιλα στο πλαισιο.
Vasivouzoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=374757&cid=122 Κλάμα 🤣
Fabricated Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=374757&cid=122 Κλάμα 🤣 Πέρα από αυτό ότι διάβασα στο skroutz Ήταν θετικό γι'αυτό και παραξενευτηκα με το σχόλιο που διάβασα στο θέμα προσφορές. Βέβαια στο link λίγο χαζά παράπονά έχει, ο άλλος λέει σε καινούργιο αντί για doa θα το πετάξει στ σκουπίδια επειδή δεν μπορεί να συνεννοηθεί
Vasivouzoukos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, Fabricated είπε Πέρα από αυτό ότι διάβασα στο skroutz Ήταν θετικό γι'αυτό και παραξενευτηκα με το σχόλιο που διάβασα στο θέμα προσφορές. Βέβαια στο link λίγο χαζά παράπονά έχει, ο άλλος λέει σε καινούργιο αντί για doa θα το πετάξει στ σκουπίδια επειδή δεν μπορεί να συνεννοηθεί Διάβασε την απάντηση του Mixali σχόλια ο οποίος είναι ο υπάλληλος που του πούλησε τον υπολογιστή (ή έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει) Από τα γέλια με άκουγαν σε όλη τη γειτονιά βραδιάτικα. 1
BritGreek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ έχω αγοράσει αρκετά πράγματα από εκεί, και για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Σε ορισμένα πράγματα είναι πάρα πολύ φτηνοί. Μεταχειρισμένο δεν έχω αγοράσει, το διευκρινίζω.
Lacepo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=374757&cid=122 Κλάμα 🤣 ξυπνααα!!! Πριν 7 χρονια το λινκ που αναφερεις!!! Κοιμασε ορθιος..
adinows Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Σήμερα αγόρασα ένα refurbish-μεταχριρισμενο pc σταθερό. Το πρώτο που ειχα ρώτησει στο τηλ όταν το παραγγείλα...με έβαλε κ αναμονή να το ρώτησει σε συναδέλφους και κατόπιν στο κατάστημα αν έχει αλλαχτεί η πάστα στον επεξεργαστή λόγο ότι είναι μοντέλα >2010...Όλοι έλεγαν είναι ελεγμένα τα pc. Ευτυχώς το άνοιξα και έβαλα πάστα γιατί η η δικιά του είχε γίνει πούδρα για κωλο μωρού.
Vasivouzoukos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Lacepo είπε ξυπνααα!!! Πριν 7 χρονια το λινκ που αναφερεις!!! Κοιμασε ορθιος.. Εσύ να υποθέσω είσαι ο γέρος που πήρε τον υπολογιστή ε; Και 100 χρόνια να περάσουν κάποια πράγματα είναι διαχρονικά φιλαράκι (το φιλαράκι σε αυτάκια, ξέρεις τι γνώμη έχω για εσένα).
Edel Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε Διάβασε την απάντηση του Mixali σχόλια ο οποίος είναι ο υπάλληλος που του πούλησε τον υπολογιστή (ή έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει) Από τα γέλια με άκουγαν σε όλη τη γειτονιά βραδιάτικα. liiinnnkkkkk να γελάσουμε και μεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις