gidopoulos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα...Είμαι καινούργιος στην ομάδα και θα ήθελα τα φώτα σας.. Ενδιαφέρομαι για την εν λόγω ηχόμπαρα και θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει στα λεφτά που την βρίσκω ( 700Ε ) .. Έχω μια QLED55αρα και θα ήθελα να αναβαθμίσω τον ήχο.. Αν υπάρχει και κάτι παρόμοιο στα ίδια χρήματα καλοδεχούμενο .. Περιμένω τις γνώμες σας 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Αν την βρίσκεις με τα surround ηχεία (SPK-8) σε αυτή την τιμή τότε ναι. Χωρίς τα πίσω ασύρματα ηχεία ο ήχος έχει καλη κατευθυντικότητα και θα κερδίσεις σίγουρα σε αίσθηση ύψους αλλα μην περιμένεις να πετάνε τα εφε του Dolby Atmos πάνω από το κεφαλι σου. Με τα πίσω ηχεία είναι σημαντικά καλύτερη σε απόδοση 3D audio σε ταινίες αλλα και πάλι μην περιμένεις το απολυτο immersion. Μειονέκτημα η έλλειψη αποκωδικοποίησης DTS:X. Επίσης είναι τεραστια (περισσεύει σε πλατος 10 εκατοστά από κάθε μερια μιας τηλεόρασης 55 ιντσών) Από ένταση είναι υπεραρκετή για να καλύψει χώρο 20-25τμ. Το sub δεν γκρεμίζει τοίχους αλλα σε υψηλές στάθμες είναι απολυτα επαρκές χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάζει. Για να ανεβεις σκαλί στην απόδοση τρισδιάστατων ηχητικών εφέ σε ταινίες με Dolby Atmos πρέπει να δώσεις αρκετά περισσότερα λεφτά για ηχομπαρα βεβαια (Samsung HW-N950) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Sub της είναι αστείο. Δες εναλλακτικά την JBL Bar 5.1 και την Polk MagniFi Max SR. Ασύρματα ηχεία surround έχουν και οι δυο αυτές, αλλά κυρίως παίζουν δυνατότερα και πιο εντυπωσιακά. Με 10ιντσο sub η πρώτη, με 8ιντσο η δεύτερη. Που να πάει η LG με το ανέκδοτο που έχει για sub; Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Καλές επιλογες αυτές που αναφέρεις αλλά χωρίς δυνατότητα αποκωδικοποιησης Dolby Atmos, το οποίο φαντάζομαι είναι και ένας σοβαρός λόγος που ο φίλος μας σκέφτεται την αγορα της ηχομπαρας της LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidopoulos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. Το να εχει dolby atmos ειναι βασικο.. Θα περιμενω τοτε καμια ευκαιρια για την Samsung HW-N950 γιατι στα 1500 ξεπερναει πολυ το budget μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, MAFAKA είπε Καλές επιλογες αυτές που αναφέρεις αλλά χωρίς δυνατότητα αποκωδικοποιησης Dolby Atmos, το οποίο φαντάζομαι είναι και ένας σοβαρός λόγος που ο φίλος μας σκέφτεται την αγορα της ηχομπαρας της LG Στις ηχομπάρες μέχρι στιγμής το Dolby Atmos είναι επίσης ανέκδοτο. Είναι καλύτερα να ξοδέψει τα χρήματά του σε κάτι πιο ουσιαστικό από δυο ενσωματωμένα upfiring μεγαφωνάκια αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και να χρεώνεται για το λόγο αυτό την Άρτα και τα Γιάννενα και στην τελική το αποτέλεσμα να είναι χειρότερο από άλλες ηχομπάρες. 49 λεπτά πριν, gidopoulos είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. Το να εχει dolby atmos ειναι βασικο.. Θα περιμενω τοτε καμια ευκαιρια για την Samsung HW-N950 γιατι στα 1500 ξεπερναει πολυ το budget μου. Εάν είναι βασικό το Dolby Atmos, τότε κακώς κοιτάς για ηχομπάρα. Σε αυτά τα χρήματα ειδικά είναι προτιμότερο να κοιτάς για ενισχυτή AV και ηχεία και να το χτίσεις σιγά σιγά ή κατ' ευθείαν εφ' όσον μιλάμε για 1500€. Και δεν θα έχει σχέση με τα κλαμπατσίμπανα της LG και Samsung φυσικά που απευθύνονται σε εκείνους που δεν γνωρίζουν και ψωνίζουν με βάση το αυτοκόλλητο που βλέπουν επάνω στο προϊόν. Η ηχομπάρα είναι πρωτίστως για να έχεις καλύτερο ήχο σε σχέση με εκείνον της TV. Κατ' αυτόν τον τρόπο κοιτάς να έχει πιο ουσιαστικά εξαρτήματα. Όπως καλό sub και διακριτές σημειακές πηγές αναπαραγωγής ήχου. Dolby Atmos σε ηχομπάρα ακόμα δεν υπάρχει σοβαρό. Όταν υπάρξει, το συζητάμε. Μην πέφτεις θύμα των features. Ψώνισε έξυπνα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gidopoulos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Έχεις δίκιο σε αυτό φίλε απλά το κοίταζα και από καλαισθητικη άποψη ότι μια ηχομπαρα ταιριάζει πιο ωραία στον οποιοδήποτε χώρο πάρα ολόκληρο σύστημα με ενισχυτή και ηχεία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι συγκεκριμένες ηχομπαρες μια χαρα παίζουν και δίνουν και ωραιότατο surround effect με τα πίσω ηχεία (ειδικά η Ν950 που είναι και 7.1.4) Από τον ήχο της τηλεόρασης που έχεις τώρα είναι πολύ-πολύ καλύτερες και προφανώς προσφέρουν σαφώς ανώτερη κινηματογραφική εμπειρία με (σχεδόν) τρισδιάστατο ήχο. Προφανώς με ένα ολοκληρωμενο σετ Dolby Atmos + ανάλογο AV receiver θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα, αλλα θα πρέπει να κανεις και σοβαρές χωροταξικές υποχωρήσεις. Ένα 10ιντσο (ή ακόμα χειρότερα ένα 12ιντσο) subwoofer δεν δένει αρμονικα με κανένα σαλόνι όσο και να το κρύψεις σε κάποια γωνια (άσε που τα καλης ποιότητας ηχεία σου επιβάλλουν αυτά τη θεση που πρέπει να τοποθετηθούν στο χώρο για να αποδώσουν ικανοποιητικά και όχι το αντίθετο). Στις συγκεκριμένες ηχομπαρες βεβαια που είναι πιο καλα εξοπλισμένες πληρώνεις "καπέλο" για τις μαζεμένες διαστάσεις και το αρμονικό δέσιμο με μια μοντέρνα τηλεόραση 55+ ιντσών (σημαντικός παράγοντας προτίμησης όταν υπάρχει και σύζυγος που σχεδόν ποτε δεν βλέπει με καλο ματι την κατάληψη του σαλονιού από μηχανήματα εικόνας/ηχου). Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από MAFAKA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, MAFAKA είπε Οι συγκεκριμένες ηχομπαρες μια χαρα παίζουν και δίνουν και ωραιότατο surround effect με τα πίσω ηχεία (ειδικά η Ν950 που είναι και 7.1.4) Από τον ήχο της τηλεόρασης που έχεις τώρα είναι πολύ-πολύ καλύτερες και προφανώς προσφέρουν σαφώς ανώτερη κινηματογραφική εμπειρία με (σχεδόν) τρισδιάστατο ήχο. Προφανώς με ένα ολοκληρωμενο σετ Dolby Atmos + ανάλογο AV receiver θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα, αλλα θα πρέπει να κανεις και σοβαρές χωροταξικές υποχωρήσεις. Ένα 10ιντσο (ή ακόμα χειρότερα ένα 12ιντσο) subwoofer δεν δένει αρμονικα με κανένα σαλόνι όσο και να το κρύψεις σε κάποια γωνια (άσε που τα καλης ποιότητας ηχεία σου επιβάλλουν αυτά τη θεση που πρέπει να τοποθετηθούν στο χώρο για να αποδώσουν ικανοποιητικά και όχι το αντίθετο). Δεν ισχύουν αυτά που λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Επίτρεψε μου να γνωρίζω πολύ καλα τι λέω, οντας ευτυχης κάτοχος ηχοσυστήματος αξιώσεων. Όσο πιο καλα τα μηχανήματα, τόσο πιο πολύ επιβάλλονται στο χώρο-και όχι το αντίθετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gidopoulos είπε Έχεις δίκιο σε αυτό φίλε απλά το κοίταζα και από καλαισθητικη άποψη ότι μια ηχομπαρα ταιριάζει πιο ωραία στον οποιοδήποτε χώρο πάρα ολόκληρο σύστημα με ενισχυτή και ηχεία.. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε μια αληθινή ηχομπάρα που να φτάνει σε καλές στάθμες και ό,τι ηχείο χρησιμοποιεί να είναι πραγματική σημειακή πηγή και όχι δια ανακλάσεως. Αν θέλεις καλή ηχομπάρα που να λειτουργεί δια ανάκλασης αλλά και να σου δίνει βαθμό ελέγχου της ανάκλασης ως προς τη γωνία και τη διασπορά, αυτό θα τις βρεις στις ηχομπάρες της Yamaha με κωδικό που ξεκινά από YSP. Ηχομπάρες από κατασκευαστές τηλεοράσεων, καλό είναι να τις αποφεύγεις. Είναι της πλάκας, και κοστίζουν πολύ γι' αυτό που προσφέρουν. Ειδικά σε στάθμες που δεν μπορούν να φτάσουν χωρίς να τσιρίζουν ή να τρίζουν. 5 λεπτά πριν, MAFAKA είπε Επίτρεψε μου να γνωρίζω πολύ καλα τι λέω, οντας ευτυχης κάτοχος ηχοσυστήματος αξιώσεων. Όσο πιο καλα τα μηχανήματα, τόσο πιο πολύ επιβάλλονται στο χώρο-και όχι το αντίθετο. Επίτρεψέ μου να σου πω ότι δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά τοποθέτησης subwoofer. Για πες τι subwoofer έχεις; Όχι τίποτε άλλο αλλά έκανες λόγο για τοποθέτηση ηχείων στο χώρο. Για να δούμε τι ψάρια πιάνεις μια και η ηχομπάρα έχει ιδανικά τοποθετημένα ας πούμε τα εμπρός ηχεία (γελάνε και τα τσιμέντα). Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pleo είπε Επίτρεψέ μου να σου πω ότι δεν γνωρίζεις ούτε τα βασικά τοποθέτησης subwoofer. Έξοχα, έλα εσύ λοιπόν να μου τοποθετήσεις τα δυο Velodyne HGS-15 αφού ξέρεις καλύτερα. Ακούω...που πρέπει να βρίσκονται; 1) Σε γωνια; 2) Κοντα σε τοιχο; 3) Μακριά από τοιχο; 4) Οπου μου αρέσει οπτικά; 5) Άλλο; 6) ΔΓ/ΔΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, MAFAKA είπε Έξοχα, έλα εσύ λοιπόν να μου τοποθετήσεις τα δυο Velodyne HGS-15 αφού ξέρεις καλύτερα. Ακούω...που πρέπει να βρίσκονται; 1) Σε γωνια; 2) Κοντα σε τοιχο; 3) Μακριά από τοιχο; 4) Οπου μου αρέσει οπτικά; 5) Άλλο; 6) ΔΓ/ΔΑ; Δεν είναι και τίποτε σπουδαίο τα sub σου (όταν λειτουργούν γιατί βγάζουν βλάβες). Μια φορά κι ένα καιρό ήταν καλά. Σήμερα απλώς είναι για πέταμα στα λ7 τους. Σε ρώτησα κάτι πριν και δεν απάντησες. Πρώτα θα απαντήσεις περί ιδανικής τοποθέτησης των ηχείων που έχει ενσωματωμένη η ηχομπάρα και μετά σου απαντώ ότι θέλεις, αν και είναι παιδικά αυτά που ρωτάς. Ευκολάκι η απάντηση και για τις τρεις θέσεις με το σωστό RGC. Ακούω λοιπόν. Προτείνεις το χρέπι της Samsung. Πόσο ιδανικά τοποθετημένα είναι τα ενσωματωμένα μεγάφωνα στο σώμα της ηχομπάρας σύμφωνα με τα πρότυπα του 5.1; ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ; Λέω γω τώρα... . Πόσο δυνατά μπορεί να παίξει το "enveloping" σκουπίδι που προτείνεις στο φίλο με το sub που έχουν επιλέξει να έχει και είναι πιο μικρό κι από ηχειάκι βιβλιοθήκης; Έχεις ακούσει ποτέ σοβαρή ηχομπάρα ή απλά μας λες για stickers κι εσύ; Καταλαβαίνεις ότι οι σοβαρές ηχομπάρες οφείλουν να έχουν τη δυνατότητα πραγματικού κινηματογραφικού χαμηλού σε σημείο που να κουνανε καναπέδες ή απλά λες ό,τι νά 'ναι; Υπό αυτές τις προϋποθέσεις ξέρεις πολλές ηχομπάρες που να ανταπεξέρχονται; Εγώ ξέρω ελάχιστες και αυτές πρότεινα. Εσύ προτείνεις μαρκετινίστικες πανάκριβες πλαστικούρες σε σημείο που με τα ίδια χρήματα παίρνεις κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Ουσιαστικό είναι οι στάθμες και το χαμηλό, σε περίπτωση που πάλι δεν κατάλαβες περί τίνος πράγματος συζητάμε εδώ. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από Pleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα