Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το Μacbook air 2014

Drivapo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 12/2/2019 στις 10:18 ΠΜ, natural_sgf είπε

Το MacBook air ουσιαστικά η μητρική είναι. Και αυτό για είναι όλα ενσωματωμένα εκεί. Cpu, gpu, ram (soldered on). Οπότε καταλαβαίνεις ότι αλλάζοντας τη μητρική ουσιαστικά αλλάζεις όλο το μηχάνημα (κρατάς σαν να λέμε το κέλυφος). Άρα, για μένα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Επιπρόσθετα, είναι ένα απλό swap που μπορεί να πάρει μισή ώρα (και πολύ λέω) για κάποιον που το κάνει επαγγελματικα και έχει τα ανάλογα εργαλεία. Αν δεν μπορεί αυτος να το κάνει σε 2-3 μέρες το πολύ, πας στον επόμενο που σε βολεύει (με καλά reviews ομως). Συνισταται η χρήση shop που ασχολείται με επισκευές iphone-macbook λόγω μεγαλύτερης εξοικείωσης με apple προϊόντα αν δεν μπορείς να βρεις independent τεχνικό υπολογιστών με γνώσεις από mac συστήματα.

Δες ενδεικτικά το video που παραθετω να δεις πόσο εύκολη είναι η αλλαγή.

σε ευχαριστω παρα πολυ !! λογικα θα παραγγειλω την παραπανω που εδειξε ο φιλος και θα την τοποθετησω ελπιζω να λυθει το προβλημα γιατι πραγματικα εχω αναγκη το λαπτοπ μου καθημερινα !! 
σε περιπτωση μη επισκευης ποια πιστευετε ειναι μια καλη τιμη για πωληση για ανταλλακτικα? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Drivapo είπε

σε ευχαριστω παρα πολυ !! λογικα θα παραγγειλω την παραπανω που εδειξε ο φιλος και θα την τοποθετησω ελπιζω να λυθει το προβλημα γιατι πραγματικα εχω αναγκη το λαπτοπ μου καθημερινα !! 
σε περιπτωση μη επισκευης ποια πιστευετε ειναι μια καλη τιμη για πωληση για ανταλλακτικα? 

Γιατί να τη φέρεις από αμερική τη μητρική όταν το ο άλλος που σου παρέθεσα εγώ στέλνει Ελλάδα από Αγγλία; (έτσι γλιτώνεις το τελωνείο που συμπεριλαμβάνεται στη τελική τιμή από ebay.com).

Τέλος πάντων, ό,τι θες κάνε στη τελική.

2 hours ago, natural_sgf said:

Γιατί να τη φέρεις από αμερική τη μητρική όταν το ο άλλος που σου παρέθεσα εγώ στέλνει Ελλάδα από Αγγλία; (έτσι γλιτώνεις το τελωνείο που συμπεριλαμβάνεται στη τελική τιμή από ebay.com).

Τέλος πάντων, ό,τι θες κάνε στη τελική.

Την αγαπάς πολύ την Αγγλία εσύ! :P

Δίκιο έχεις πάντως, είναι πιο φθηνή η Αγγλική σε σχέση με την αμερικάνικη. Όμως όταν λέει "θα παραγγειλω την  παραπανω  που εδειξε ο φίλος", μάλλον ο φίλος είσαι εσύ, γιατί ο ίδιος είχε ποστάρει την Αμερικάνικη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, laserscout είπε

Την αγαπάς πολύ την Αγγλία εσύ! :P

Δίκιο έχεις πάντως, είναι πιο φθηνή η Αγγλική σε σχέση με την αμερικάνικη. Όμως όταν λέει "θα παραγγειλω την  παραπανω  που εδειξε ο φίλος", μάλλον ο φίλος είσαι εσύ, γιατί ο ίδιος είχε ποστάρει την Αμερικάνικη!

Εντάξει, 'αγάπη' είναι too strong a word. 😛

Συμπάθεια ας το πουμε μιας και έχεις σχετικά μεγαλο ευρος επιλογών (ebay/ amazon) χωρίς τελωνείο και έρχονται σχετικά γρήγορα. Μια βδομάδα περίπου.

Οποιαδήποτε μεγάλη αγορά της EU βολευει (Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία).

Επεξ/σία από natural_sgf

Παιδια πηρα το λαπτοπ και το πηγα σε ενα καταστημα που λεγεται the fixers στο μαρουσι.... μου ειπαν οτι το προβλημα τελικα το εχει ο σκληρος δισκος και οχι η μητρικη καθως βαλανε νεο σκληρο και το λαπτοπ ανοιξε και δουλεψε κανονικα!! 

1 ώρα πριν, Drivapo είπε

Παιδια πηρα το λαπτοπ και το πηγα σε ενα καταστημα που λεγεται the fixers στο μαρουσι.... μου ειπαν οτι το προβλημα τελικα το εχει ο σκληρος δισκος και οχι η μητρικη καθως βαλανε νεο σκληρο και το λαπτοπ ανοιξε και δουλεψε κανονικα!! 

Άρα τσάμπα σου εψησε τη μητρική!

On 11/02/2019 at 19:55, Drivapo said:

ας το παω σε ενα κατάστημα εξουσιοδοτημένο της apple να μου που τι συναιβει.

Ποιο κατάστημα ήταν;

παιδιά εγω δεν του εδωσα το οκ για να κανει το ψησιμο στην μητρικη του ειχα πει να με παρει να μου πει πριν κανει το οτιδηποτε και απλα με πηρε και μου ειπε οτι προσπαθησε δυο φορες αλλα ματαια.... 
ired χαλανδριου!!! 

5 hours ago, Drivapo said:

παιδιά εγω δεν του εδωσα το οκ για να κανει το ψησιμο στην μητρικη του ειχα πει να με παρει να μου πει πριν κανει το οτιδηποτε και απλα με πηρε και μου ειπε οτι προσπαθησε δυο φορες αλλα ματαια.... 
ired χαλανδριου!!! 

Είναι εξουσιοδοτημένο απ' την Apple?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Λέω... μπας κι έχω χάσει κάνα επεισόδιο.

Σε εξουσιοδοτημένα δεν 'ψήνουν΄μητρικές καθώς έτσι χάνουν (προφανώς) την πιστοποίησή τους. 

Δεν έχεις χάσει επεισόδιο.

Επεξ/σία από natural_sgf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κάνω λάθος όλα τα macbook air του 14 είχαν Intel hd 5000 ενσωματωμένα γραφικά, οπότε η όλη ιστορία με το reflow στην κάρτα γραφικών μου ακούγεται παράλογη. Τέλος καλό όλα καλα...

Επεξ/σία από Vintage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...