noobogadgetakias Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στην παρεα.θελω να ρωτησω αν τα δισκακια Blu-ray μπορουν να αντιγραφουν και τι δισκακι πρέπει να ρχω στην κατοχη μ για να το αντιγράψω. Η διαδικασια γινεται μεσω dvdfab;εοισης ενα Blu-ray δισκο του γαμου μου μπορω να το αντιγραψω η υπάρχει περιπτωαη να ειναι κλειδωμενο με καποιο τροπο;ρωταω γτ ο φωτογραφος που θα μ κανει την βαφτιση του παιδιού μου τωρα μ ειπε πως δεν αναγράφονται και ψιλο σκαλωσα.
stelioss_1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 χωρίς να το δοκιμάσω... δεν μπορώ να σκεφτώ το λόγο γιατί να μην μπορείς..
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε Καλησπέρα στην παρεα.θελω να ρωτησω αν τα δισκακια Blu-ray μπορουν να αντιγραφουν και τι δισκακι πρέπει να ρχω στην κατοχη μ για να το αντιγράψω. Η διαδικασια γινεται μεσω dvdfab; Νομίζω το fab μεταφέρει κανονικά τα bd. Τα θέλεις πάλι σε bd; Έχεις bd recorder; Μπορείς να τα κάνεις σε mkv με το fab και να τα βάλεις σε στικάκι. 3 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε εοισης ενα Blu-ray δισκο του γαμου μου μπορω να το αντιγραψω η υπάρχει περιπτωαη να ειναι κλειδωμενο με καποιο τροπο;ρωταω γτ ο φωτογραφος που θα μ κανει την βαφτιση του παιδιού μου τωρα μ ειπε πως δεν αναγράφονται και ψιλο σκαλωσα. Μια χαρά αντιγράφονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα