lysopaine Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, lamargos είπε Διάλεξε την Dell, που σου πρότειναν στην αρχή, θα μείνεις ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. πιστεύεις οτι θα πρέπει να αλλάξω και την κάρτα γραφικών άμεσα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την οθόνη?
Arkin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, lysopaine είπε πιστεύεις οτι θα πρέπει να αλλάξω και την κάρτα γραφικών άμεσα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την οθόνη? Παρε αυτη που σε ειπα με την 580 και τελος. Δεν χρειαζεται αλλο ψειρισμα. 1
lamargos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, lysopaine είπε πιστεύεις οτι θα πρέπει να αλλάξω και την κάρτα γραφικών άμεσα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την οθόνη? όχι. Πάρε την οθόνη και αργότερα όταν μπορέσεις άλλαξε και την κάρτα γραφικών. Μην κάνεις εκπτώσεις στην οθόνη. Αυτή θα κοιτάς κάθε μέρα. Την κάρτα γραφικών θα την αλλάξεις κάποια στιγμή. Αλλά έχει δίκιο ο Arkin, μην το παραψειρίζεις... Η οθόνη αυτή, όπως και κάθε της Dell, είναι ιδιαίτερα εργονομική και μπορείς να τη ρυθμίσεις όπως σε βολεύει στο γραφείο σου. Έχω και εγώ 24αρα της Dell και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και θεωρώ ότι σαν μέγεθος είναι ιδανική για γραφείο. Τώρα για τις επιδόσεις σε παιχνίδια δεν μπορώ να απαντήσω με ασφάλεια. Ωστόσο, το όνομα της Dell είναι εγγύηση και έχει και πολύ καλό service.
lysopaine Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα