Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ghost007 είπε

:) ... νταξ αυτο ειναι το λιγοτερο οταν ερθει η ωρα μπορεις να ρωτησεις και να μαθεις

η να παρακολουθησεις και τπτ βιντεακια στο utube π.χ ..

δεν ειναι κατι τοσο πολυ δυσκολο ...προς το παρον δες τι θα κανεις με το μονιτορ...και στο μελλον βλεπεις..

να σε ρωτήσω μιας και τώρα το παρατήρησα αυτή που έστειλες είναι 27αρα δεν θα είναι λίγο δύσκολη η μετάβαση απο 19αρα , η απόσταση μου απο την οθόνη είναι κάπου στα 55 cm?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε 24αρα θα πας στα 55cm ειναι μια χαρα και η full hd αναλυση θα ειναι κομπλε. Αν θες καποιο πιο φθηνο monitor και τα λεφτα που περισσευουν να πουλησεις 960 και να πας σε καποια 570 το συζηταμε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε 24αρα θα πας στα 55cm ειναι μια χαρα και η full hd αναλυση θα ειναι κομπλε. Αν θες καποιο πιο φθηνο monitor και τα λεφτα που περισσευουν να πουλησεις 960 και να πας σε καποια 570 το συζηταμε.

εσύ τι προτείνεις ? να πάρω την οθόνη που λες ή να πάρω κάποια φθηνότερη και να κάνω αναβάθμιση της κάρτας?  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lysopaine είπε

εσύ τι προτείνεις ? να πάρω την οθόνη που λες ή να πάρω κάποια φθηνότερη και να κάνω αναβάθμιση της κάρτας?  

Φθηνοτερη 24αρα 60hz και αναβαθμιση σε 570/580. Η καλυτερη κινηση. 

Πας σε αυτη

https://www.skroutz.gr/s/9208530/Samsung-C24F390FHU.html

πουλας την 960 80-100 ευρω και με τα χρηματα περνεις αυτη

https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html

και εισαι κυριος για πολλα χρονια. Με 200 ευρω ολα αυτα πουλοντας την 960. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Φθηνοτερη 24αρα 60hz και αναβαθμιση σε 570/580. Η καλυτερη κινηση. 

Πας σε αυτη

https://www.skroutz.gr/s/9208530/Samsung-C24F390FHU.html

πουλας την 960 80-100 ευρω και με τα χρηματα περνεις αυτη

https://www.skroutz.gr/s/11842734/XFX-Radeon-RX-580-8GB-GTS-XXX-Edition-RX-580P8DFD6.html

και εισαι κυριος για πολλα χρονια. Με 200 ευρω ολα αυτα πουλοντας την 960. 

επειδή αν είναι να κάνω αυτή την αναβάθμιση και αφού θα πληρώσω άτομο να μου την αλλάξει γιατί δεν έχω ιδέα θεωρείς οτι είναι καλό να βάλω άλλη μια 8αρα ραμ? επίσης άμα είναι να βάλω amd καλό δεν είναι να πάρω και μια οθόνη που να έχει free sync?

Επεξ/σία από lysopaine
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lysopaine είπε

επειδή αν είναι να κάνω αυτή την αναβάθμιση και αφού θα πληρώσω άτομο να μου την αλλάξει γιατί δεν έχω ιδέα θεωρείς οτι είναι καλό να βάλω άλλη μια 8αρα ραμ? 

Με τις τιμες που βρισκεις σιγουρα αξιζει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Με τις τιμες που βρισκεις σιγουρα αξιζει

επειδή μάλλον έκανα edit το σχόλιο μου την ώρα που απαντούσε μπορείς να μου απαντήσεις πάνω στο θέμα οθόνης ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχει freesync η samsung που προτεινα

α οκ απλά στο skroutz δεν το αναφέρουν , το να πανελ τι διαφορά έχει από το τν ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες και αυτήν επειδή παίζει σε προσφορά. 238 ευρώ από Γαλλικό αμαζον. Απλά θα πρέπει να πάρεις δοκιμαστικά για ένα μήνα το prime (δωρεάν) 

https://www.amazon.fr/Samsung-LC24FG73FQUXEN-Ecran-QLED-1920/dp/B071RP6WVL/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1549751555&sr=8-1&keywords=samsung+144hz

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, lysopaine είπε

α οκ απλά στο skroutz δεν το αναφέρουν , το να πανελ τι διαφορά έχει από το τν ?

Το VA πολυ μεγαλυτερη αντιθεση απο ips/tn δηλαδη καλυτερο μαυρο δεν εχει τοσο καλες γωνιες θεασης που σε 24αρα δεν θα εχεις θεμα και ισως καποιο ghosting το οποιο πολυ σπανια να το δεις. Στην τιμη που παιζει η samsung απλα την περνεις με κλειστα ματια.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το VA πολυ μεγαλυτερη αντιθεση απο ips/tn δηλαδη καλυτερο μαυρο δεν εχει τοσο καλες γωνιες θεασης που σε 24αρα δεν θα εχεις θεμα και ισως καποιο ghosting το οποιο πολυ σπανια να το δεις. Στην τιμη που παιζει η samsung απλα την περνεις με κλειστα ματια.

έχεις να προτείνεις κάποια άλλη οθόνη και ας είναι λίγο πιο ακριβή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, lysopaine είπε

έχεις να προτείνεις κάποια άλλη οθόνη και ας είναι λίγο πιο ακριβή?

Μπορείς να πεις εάν η οθόνη προορίζεται μόνο για παιχνίδια? Εάν σκοπεύεις να τη χρησιμοποιείς και για άλλα πράγματα ίσως θα έπρεπε να το σκεφθείς και αυτό. Πάντως σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι την οθόνη δεν την αλλάζεις τόσο συχνά όσο πχ μια κάρτα γραφικών. Για εμένα καλύτερα να διαλέξεις μία καλή οθόνη, που δύσκολα άλλωστε την αλλάζουμε αν δεν περάσουν κάποια χρόνια, και ας δώσεις κάτι παραπάνω. Και επειδή την έχεις στο γραφείο σου πρέπει να λάβεις υπόψη και άλλους παράγοντες πχ εργονομία, θύρες usb, κοκ. Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχει να κρατήσω οθόνη λιγότερο από 6 χρόνια και αυτό γιατί μου χάλασε. Σκέψου και αυτό...

Επεξ/σία από lamargos
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, lamargos είπε

Μπορείς να πεις εάν η οθόνη προορίζεται μόνο για παιχνίδια? Εάν σκοπεύεις να τη χρησιμοποιείς και για άλλα πράγματα ίσως θα έπρεπε να το σκεφθείς και αυτό. Πάντως σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι την οθόνη δεν την αλλάζεις τόσο συχνά όσο πχ μια κάρτα γραφικών. Για εμένα καλύτερα να διαλέξεις μία καλή οθόνη, που δύσκολα άλλωστε την αλλάζουμε αν δεν περάσουν κάποια χρόνια, και ας δώσεις κάτι παραπάνω. Και επειδή την έχεις στο γραφείο σου πρέπει να λάβεις υπόψη και άλλους παράγοντες πχ εργονομία, θύρες usb, κοκ. Εγώ προσωπικά δεν έχει τύχει να κρατήσω οθόνη λιγότερο από 6 χρόνια και αυτό γιατί μου χάλασε. Σκέψου και αυτό...

στο αρχικό ποστ έγραψα οτι την θέλω κυρίως για gaming και μετά απο λίγο οτι θέλω να πάρω μια οθόνη που να μην χρειαστεί να την αλλάξω σε 2-3 χρόνια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lysopaine είπε

στο αρχικό ποστ έγραψα οτι την θέλω κυρίως για gaming και μετά απο λίγο οτι θέλω να πάρω μια οθόνη που να μην χρειαστεί να την αλλάξω σε 2-3 χρόνια

Διάλεξε την Dell, που σου πρότειναν στην αρχή, θα μείνεις ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...