firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Jiakometi είπε Τι θα γίνει σε ένα μήνα ? Στο event του Μαρτίου δεν αναμένεται καινούργιο hardware ...... δεν ξερω κατι για event Εδω και μηνες ακουγεται οτι θα βγαλει τελη μαρτιου τα νεα ipad 2019, οπως κανει καθε μαρτιο
yazidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Αλουγεται ομως πως δε θα παρουσιαζει καινουριο Pro iPad ομως
firepc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, yazidis είπε Αλουγεται ομως πως δε θα παρουσιαζει καινουριο Pro iPad ομως εννοειται οτι δεν θα παρουσιασει καποιο προ Αφου κατι μηνες πριν, κυκλοφορησε 2 νεα προ μοντελα Στις 11 februari 2019 στις 4:46 ΜΜ, nikοs είπε Καλησπέρα σε όλους είμαι κάτοχος του εξαιρετικού iPad 9.7 2017 το οποίο και έχω κατά ευχαριστηθεί . Το μόνο στραβό του είναι η χωρητικότητα του που περιορίζεται στα 32gb. Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του επερχόμενου iPad 9.7 2019 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αλλά είμαι σε δίλλημα να περιμένω το 9.7 η να αγοράσω το iPad Pro του 2017;;; Τι προτείνεται ; Παρε το ipad 2019 σε ενα μηνα dayOne Και για ονομα του θεου, εχεις ενα τουμπανο ipad αυτη τη στιγμη, δεν μπορεις να περιμενεις ενα μηνα? Τι να πω και γω που ειμαι ακομα με το ipad 3 (2012) Και γω το νεο περιμενω 2
kriosgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, firepc είπε Και για ονομα του θεου, εχεις ενα τουμπανο ipad αυτη τη στιγμη, δεν μπορεις να περιμενεις ενα μηνα? Δεν γράφει ότι δεν του φτάνει αυτό που έχει σαν ισχύ, από αποθηκευτικό χώρο ξέμεινε. Όντως σαν ισχύ είναι τούμπανο. Α10 επεξεργαστή έχει και παίρνει και pencil.
nikοs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, firepc είπε εννοειται οτι δεν θα παρουσιασει καποιο προ Αφου κατι μηνες πριν, κυκλοφορησε 2 νεα προ μοντελα Παρε το ipad 2019 σε ενα μηνα dayOne Και για ονομα του θεου, εχεις ενα τουμπανο ipad αυτη τη στιγμη, δεν μπορεις να περιμενεις ενα μηνα? Τι να πω και γω που ειμαι ακομα με το ipad 3 (2012) Και γω το νεο περιμενω Φίλε μου δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι καλό το ipad μου ή ότι δεν μπορώ να περιμένω, ρώτησα αν κατά την γνώμη σας θα αξίζει να πάω σε απλό ipad 2019 ή να κοιτάξω για ipad pro 2017! 2 ώρες πριν, kriosgr είπε Δεν γράφει ότι δεν του φτάνει αυτό που έχει σαν ισχύ, από αποθηκευτικό χώρο ξέμεινε. Όντως σαν ισχύ είναι τούμπανο. Α10 επεξεργαστή έχει και παίρνει και pencil. Το ipad 2017 έχει Α9 επάνω του, όχι ότι μασάει πουθενά το έχω ξετινάξει και δεν κάνει κιχ!
firepc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, nikοs είπε Φίλε μου δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι καλό το ipad μου ή ότι δεν μπορώ να περιμένω, ρώτησα αν κατά την γνώμη σας θα αξίζει να πάω σε απλό ipad 2019 ή να κοιτάξω για ipad pro 2017! Πιο πολυ για τους αλλους το ειπα που σου ελεγαν να μην περιμενεις. Τσπ, το προ του 2017 (12,9) ειχε πεσει ενα φεγγαρι στα χερια μου και η αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζε τα λεφτα (1000€) Στις φημες που ακουγονται τοσο καιρο λενε οτι θα κυκλοφορισουν τελη μαρτιου το ipad mini 5 και ενα δεκάιντσο ipad
mistr4l Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, firepc είπε Στις φημες που ακουγονται τοσο καιρο λενε οτι θα κυκλοφορισουν τελη μαρτιου το ipad mini 5 και ενα δεκάιντσο ipad Αν ισχύουν οι φήμες, δεν υπάρχει περίπτωση το ipad 2019 να είναι πιο δυνατό από τα pro (2017 και μετά). Παραπέρα, πολύ δύσκολο να έχουν καλύτερη οθόνη, πολύ δύσκολο να είναι bezelless τύπου pro 2018 και φυσικά πολύ δύσκολο να διαθέτουν face id. Τα παραπάνω εύκολα τα συμπεραίνει κανείς αν δει αφενός τις κινήσεις της apple με τα προϊόντα της και φυσικά αν αναλογιστεί το κόστος. Στην τελική κάπως πρέπει να ξεχωρίσουν τα pro από το απλό. Εκτός κι αν φυσικά πουλήσει 10ιντσο απλό ipad (όχι pro) στα 650 - 700Ε, βλέπε iphone XR. To ipad 2018 όμως προορίζεται για μαθητές, άρα υποθέτω πως δεν θα θέλουν ν'ανέβουν στην τιμή. 4 ώρες πριν, nikοs είπε Φίλε μου δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι καλό το ipad μου ή ότι δεν μπορώ να περιμένω, ρώτησα αν κατά την γνώμη σας θα αξίζει να πάω σε απλό ipad 2019 ή να κοιτάξω για ipad pro 2017! Θα επιμείνω. Αν σου περισσεύουν τα χρήματα και μιλάς για το 10.5, αξίζει. Το 12.9 είναι τεράστιο, δεν ξέρω αν θα σε βολέψει. Αν δεν σε νοιάζει καθόλου η επεξεργαστική ισχύς (καταλαβαίνω πως δεν σε νοιάζει) και θες να έχεις ό,τι πιο τελευταίο κυκλοφορεί, περίμενε 2-3 μήνες και βλέπεις. Καλό θα ήταν βέβαια να προλάβεις να διώξεις αυτό που ήδη έχεις πριν την ανακοίνωση του καινούριου γιατί μετά θα πρέπει να το δώσεις σε χαμηλότερη τιμή. Anyway το βλέπεις αυτό. Η εναλλακτική είναι και πάλι να περιμένεις κι αν το νέο ipad δεν αξίζει, τότε χτυπάς το pro. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από mistr4l
firepc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, mistr4l είπε Αν ισχύουν οι φήμες, δεν υπάρχει περίπτωση το ipad 2019 να είναι πιο δυνατό από τα pro (2017 και μετά). Παραπέρα, πολύ δύσκολο να έχουν καλύτερη οθόνη, πολύ δύσκολο να είναι bezelless τύπου pro 2018 και φυσικά πολύ δύσκολο να διαθέτουν face id. Τα παραπάνω εύκολα τα συμπεραίνει κανείς αν δει αφενός τις κινήσεις της apple με τα προϊόντα της και φυσικά αν αναλογιστεί το κόστος. Στην τελική κάπως πρέπει να ξεχωρίσουν τα pro από το απλό. Εκτός κι αν φυσικά πουλήσει 10ιντσο απλό ipad (όχι pro) στα 650 - 700Ε, βλέπε iphone XR. To ipad 2018 όμως προορίζεται για μαθητές, άρα υποθέτω πως δεν θα θέλουν ν'ανέβουν στην τιμή. Εννοειται βρε αδερφε αφου το ενα εχει 1000€+ και το αλλο 330€ Entry level ipad θα ειναι οπως βγαζει η apple καθε μαρτιο... ουφ.. 1
mistr4l Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, firepc είπε Εννοειται βρε αδερφε αφου το ενα εχει 1000€+ και το αλλο 330€ Entry level ipad θα ειναι οπως βγαζει η apple καθε μαρτιο... ουφ.. Ναι φίλε μου δεν πήγαινε σ'εσένα συγκεκριμένα η απάντηση. Κάπου αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα πως θα έχει παπάδες το νέο ipad και είπα να το γράψω μην γίνουμε youtube που αναφέρουν 10 μήνες τις φήμες σχετικά με όποιο προϊόν αναμένεται να βγάλει η apple 🤣 1
firepc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, mistr4l είπε Ναι φίλε μου δεν πήγαινε σ'εσένα συγκεκριμένα η απάντηση. Κάπου αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα πως θα έχει παπάδες το νέο ipad και είπα να το γράψω μην γίνουμε youtube που αναφέρουν 10 μήνες τις φήμες σχετικά με όποιο προϊόν αναμένεται να βγάλει η apple 🤣 a ok. Παντως εγω θα ξαναπω οτι τα προ μοντελα, ναι ειναι τα καλυτερα ταμπλετ αλλα δεν αξιζουν τα 1000 και ευρω 1
nikοs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, mistr4l είπε Αν ισχύουν οι φήμες, δεν υπάρχει περίπτωση το ipad 2019 να είναι πιο δυνατό από τα pro (2017 και μετά). Παραπέρα, πολύ δύσκολο να έχουν καλύτερη οθόνη, πολύ δύσκολο να είναι bezelless τύπου pro 2018 και φυσικά πολύ δύσκολο να διαθέτουν face id. Τα παραπάνω εύκολα τα συμπεραίνει κανείς αν δει αφενός τις κινήσεις της apple με τα προϊόντα της και φυσικά αν αναλογιστεί το κόστος. Στην τελική κάπως πρέπει να ξεχωρίσουν τα pro από το απλό. Εκτός κι αν φυσικά πουλήσει 10ιντσο απλό ipad (όχι pro) στα 650 - 700Ε, βλέπε iphone XR. To ipad 2018 όμως προορίζεται για μαθητές, άρα υποθέτω πως δεν θα θέλουν ν'ανέβουν στην τιμή. Θα επιμείνω. Αν σου περισσεύουν τα χρήματα και μιλάς για το 10.5, αξίζει. Το 12.9 είναι τεράστιο, δεν ξέρω αν θα σε βολέψει. Αν δεν σε νοιάζει καθόλου η επεξεργαστική ισχύς (καταλαβαίνω πως δεν σε νοιάζει) και θες να έχεις ό,τι πιο τελευταίο κυκλοφορεί, περίμενε 2-3 μήνες και βλέπεις. Καλό θα ήταν βέβαια να προλάβεις να διώξεις αυτό που ήδη έχεις πριν την ανακοίνωση του καινούριου γιατί μετά θα πρέπει να το δώσεις σε χαμηλότερη τιμή. Anyway το βλέπεις αυτό. Η εναλλακτική είναι και πάλι να περιμένεις κι αν το νέο ipad δεν αξίζει, τότε χτυπάς το pro. Φυσικά και με νοιάζει και η επεξεργαστική ισχύ, αν δεν με ένοιαζε δεν θα ρώταγα και θα πήγαινα στα απλά στο πιο καινούργιο. Για εμένα το ipad εκτός από μέσο διασκέδασης είναι και εργαλείο δουλειάς, προφανώς ο Α9 δεν είναι κακός αλλά έχει τα όρια του ! Το 10.5 το σκεφτόμουν γιατί έχει και το pencil και μπορώ να δουλέψω καλύτερα τα notes , keynote κλπ κλπ... Το 9.7 του 2018 δεν το σκέφτηκα στιγμή γιατί στην ουσία είναι είναι το ίδιο με εξαίρεση τον A10 και pencil που στην συγκεκριμένη συσκευή δεν δουλεύει όπως το pro.
mistr4l Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 11/2/2019 στις 5:46 ΜΜ, nikοs είπε Το μόνο στραβό του είναι η χωρητικότητα του που περιορίζεται στα 32gb. Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά του επερχόμενου iPad 9.7 2019 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο αλλά είμαι σε δίλλημα να περιμένω το 9.7 η να αγοράσω το iPad Pro του 2017;;; Τι προτείνεται ; Αρχικά αναφέρεις μόνο τη χωρητικότητα. Δεν σε μαλώνω ( ) , απλά δεν βοηθάς αν δεν πεις συγκεκριμένα το πρόβλημά σου. Παραπέρα, επίσης, δεν αναφέρεις αρχικά ποιο ipad pro εννοείς. Άλλο το 2017 12.9, άλλο το 10.5. 2 ώρες πριν, nikοs είπε Φυσικά και με νοιάζει και η επεξεργαστική ισχύ, αν δεν με ένοιαζε δεν θα ρώταγα και θα πήγαινα στα απλά στο πιο καινούργιο. Για εμένα το ipad εκτός από μέσο διασκέδασης είναι και εργαλείο δουλειάς, προφανώς ο Α9 δεν είναι κακός αλλά έχει τα όρια του ! Το 10.5 το σκεφτόμουν γιατί έχει και το pencil και μπορώ να δουλέψω καλύτερα τα notes , keynote κλπ κλπ... Το 9.7 του 2018 δεν το σκέφτηκα στιγμή γιατί στην ουσία είναι είναι το ίδιο με εξαίρεση τον A10 και pencil που στην συγκεκριμένη συσκευή δεν δουλεύει όπως το pro. Συνοπτικά λοιπόν, έχεις το ipad 2017 και θες να πας σε pro γιατί χρειάζεσαι παραπάνω χωρητικότητα, επεξεργαστική ισχύ και χρήση pencil για τη δουλειά σου. Για εμένα, έχεις 2 επιλογές. 1. Ipad pro 10.5 2. Ipad pro 2018 Προσωπικά, θα πήγαινα στο 10.5 λόγω χαμηλότερου κόστους (τόσο για το ίδιο το tablet όσο και το pencil). Αν όμως σου αρέσει το νέο, bezelless, περισσεύουν χρήματα και θες να έχεις ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί στην αγορά (ειδικά το νέο pencil ωραία φάση), τότε πήγαινε στο ipad pro 2018. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις. Αποκλείεται το Μάρτιο να κυκλφορήσει κάτι καλύτερο από τη σειρά pro.
26ska Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Πόσο ορίζοντα πιστεύετε ότι έχει το iPad 2018 ,μέχρι να αρχίζει να τα βρίσκει μπαστούνια;;;
yazidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Αν σταματήσεις να κάνεις updates λογισμικού, όσα χρόνια θα κάνουν οι εφαρμογές που θέλεις να μην χρησιμοποιούν το ios12 που ίσως πιθανότατα θα είσαι τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα