CHRISTOS030 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/11/2019 στις 6:50 ΠΜ, APPLEGEEK είπε εγω εκανα μηνα μηνα και τα τραβαει αυτοματα μεσω εθνικης Στο πλαισιο για να εγκρινουν τη χρηματοδοτηση μηνα-μηνα (θελω να παρω μια καρτα γραφικων αξιας 559Ε) ποιο ειναι το ελαχιστο εισοδημα που πρεπει να εχει καποιος; Γιατι κατι ακουσα οτι δηλωθεν εισοδημα θελει 10.000Ε. Ευχαριστω προκαταβολικα!
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, CHRISTOS030 είπε Στο πλαισιο για να εγκρινουν τη χρηματοδοτηση μηνα-μηνα (θελω να παρω μια καρτα γραφικων αξιας 559Ε) ποιο ειναι το ελαχιστο εισοδημα που πρεπει να εχει καποιος; Γιατι κατι ακουσα οτι δηλωθεν εισοδημα θελει 10.000Ε. Ευχαριστω προκαταβολικα! δεν εχω ιδεα αλλα με 32.000 (ετος) εφαγα πορτα στα 1000 ευρω εγω 1
CHRISTOS030 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε δεν εχω ιδεα αλλα με 32.000 (ετος) εφαγα πορτα στα 1000 ευρω εγω Οποτε μαλλον για Κωτσο με βλεπω!!! Το 2015 με το πλανο δοσεων του Κωτσου ειχα παρει το PS4 και μαλιστα τοτε μολις ειχα ξεκινησει να εργαζομαι δηλωσα στοιχεια κατοικιας και στοιχεια εργασιας και την επομενη μερα με ειδοποιησαν πως εγκριθηκε! ΚΩΤΣΟ ΔΑΓΚΩΤΑ!!
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε δεν εχω ιδεα αλλα με 32.000 (ετος) εφαγα πορτα στα 1000 ευρω εγω με τοσα βγαζεις πιστωτικη με αρκετα μεγαλυτερο οριο παντως.
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε με τοσα βγαζεις πιστωτικη με αρκετα μεγαλυτερο οριο παντως. εβγαλα 3Κ και εκανα ατοκες
roxito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάρει κάτι από το πλαίσιο με το πρόγραμμα μήνα μήνα, χρειάζεται να πας τράπεζα καθόλου είτε για υπογραφές αν εγκριθεί ή πληρωμή των δόσεων; Έχω e-banking. Βέβαια στο πλαίσιο λέει ότι γίνεται μέσω e-banking αλλά για σιγουριά ρωτάω και εδώηπως κάποιος έχει πάρει κάτι με το μήνα μήνα να μου πει. Ευχαριστώ.
LabrakisG1992 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, roxito είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάρει κάτι από το πλαίσιο με το πρόγραμμα μήνα μήνα, χρειάζεται να πας τράπεζα καθόλου είτε για υπογραφές αν εγκριθεί ή πληρωμή των δόσεων; Έχω e-banking. Βέβαια στο πλαίσιο λέει ότι γίνεται μέσω e-banking αλλά για σιγουριά ρωτάω και εδώηπως κάποιος έχει πάρει κάτι με το μήνα μήνα να μου πει. Ευχαριστώ. Δεν χρειάζεται.
roxito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Δεν χρειάζεται. Ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από roxito
Cocomel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 καλημερα .. πηγα στο πλαισιο να παρω ενα τηλέφωνο .. μου ειπαν πρεπει να εχω εισόδημα πανω απο 9.000 μετα πηγα Κωτσόβολο... τα χρηματα τα ειχα απλα ηθελα να δω αν αρχισαν να δινουν δάνεια οποτε λεω ας φτιαξω τα χαρτια .. λοιπον xiaomi note 10 μου βγηκε στα 290 απο 210 αν θυμαμαι καλα με 3 δωσεις δλδ καπου 90 το μηνα τελικα εννοείται αρνήθηκα και το πήρα με αποφορολογηση αν θυμάμαι 170 το συμπερασμα ειναι οτι οι δωσεις ειναι για αυτους που εχουν ειδη μια πιστωτική καρτα και μπορουν ατοκα μην μπαίνετε στον κόπο αν δεν εχετε πιστωτική ...
prometheas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Oι δόσεις του Πλαισιου, Κοτσόβωλου κλπ δεν ειναι για αυτους που εχουν πιστωτική κάρτα. Αν καποιος διαθετει πιστωτική μπορει να την χρησιμοποιήσει και να εκμεταλλευτεί τις άτοκες δόσεις που προσφέρουν αντί να φορτώνεται ληστρικά επιτόκια. Πάντως θελει εκκαθαριστικό και εννοείται καθαρό μητρώο στον Τειρεσία Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από prometheas
gianniz_k Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Cocomel είπε καλημερα .. πηγα στο πλαισιο να παρω ενα τηλέφωνο .. μου ειπαν πρεπει να εχω εισόδημα πανω απο 9.000 μετα πηγα Κωτσόβολο... τα χρηματα τα ειχα απλα ηθελα να δω αν αρχισαν να δινουν δάνεια οποτε λεω ας φτιαξω τα χαρτια .. λοιπον xiaomi note 10 μου βγηκε στα 290 απο 210 αν θυμαμαι καλα με 3 δωσεις δλδ καπου 90 το μηνα τελικα εννοείται αρνήθηκα και το πήρα με αποφορολογηση αν θυμάμαι 170 το συμπερασμα ειναι οτι οι δωσεις ειναι για αυτους που εχουν ειδη μια πιστωτική καρτα και μπορουν ατοκα μην μπαίνετε στον κόπο αν δεν εχετε πιστωτική ... Από 210€ στα 290€ με τρεις μόνο δόσεις είναι τεράστια διαφορά. Μήπως κούμπωσαν καμία επέκταση εγγύησης στο ποσό; 1
Nabuko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Από 210€ στα 290€ με τρεις μόνο δόσεις είναι τεράστια διαφορά. Μήπως κούμπωσαν καμία επέκταση εγγύησης στο ποσό; Mάλλον
chill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ή απλά αγοράζεις με αυτόν τον τρόπο όταν λένε οι τόκοι χάρισμα.
Ribopaido Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Παιδια οταν τα μεταφερεις στο λογαριασμο του δανείου ( εχω ebanking εθνικης) τα δεσμεύει αυτόματα οταν ειναι η μερα πληρωμης? Δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα