UncleKim Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ωραία, γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το 1.1.1.1 για αντίστοιχες δουλειές που μπορείς να κάνει με το built-in VPN
nhzt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε αλλαζω συνεχεια browsers γιατι παντα κατι με χαλαει. τωρα γυρισα ξανα σε firefox μετα απο κανα χρονο με τον οπερα και σου προτεινω να μεινεις στο firefox Φίλε τον firefox δεν τον αλλάζω, είναι ο κύριος μου browser ... όμως εδώ μιλάμε για vpn και απ ότι μου λέει ο φίλος πιο πάνω ο opera είναι καλύτερος γιατί είναι proxy. Θα το ψάξω και θα δω... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από nhzt
Celtic1453 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν παραχαρασεται η ιστορια Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Celtic1453
Retromaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, UncleKim είπε Ωραία, γιατί μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το 1.1.1.1 για αντίστοιχες δουλειές που μπορείς να κάνει με το built-in VPN το 1.1.1.1 είναι dns μόνο, δεν σε καθυστερεί σε αντίθεση με το vpn που θα πηγαίνει πιο αργά. Αν έκανες την δουλειά σου με αυτό (πχ πρόσβαση σε πειρατικά), τότε μείνε με αυτό, είναι πιο γρήγορο. Αν θες περισσότερη ανωνυμία, τότε πήγαινε στο vpn. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από Retromaniac 1
newton91 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλα εγω ημουν τοσο ασχετος που δεν ηξερα καν οτι εχει free vpn o Opera , και γαμω. Τον εχω κατεβασει ηδη
Questioner Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Παλιότερα που είχα δοκιμάσει το συγκεκριμένο browser vpn (?!?), ήταν εξαιρετικά αργό και το ξήλωσα. Σίγουρα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από μια free υπηρεσία αλλά αν θέλετε να κάνετε σοβαρή δουλειά, μόνο στα επί πληρωμή vpns.
duende Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 και μονο που ανηκει πλεον στους κινεζους τον καθιστα μη αξιοπιστο και ειδικα στο θεμα vpn, ειναι αστειο να μιλαμε για "ασφαλεια".
Heartl3ss21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Το ερώτημα είναι άλλο. Θα μπορούμε να έχουμε αμερικανικό Netflix με αυτόν τον τρόπο; Στην desktop έκδοση γίνεται αυτό; Ή δεν γίνεται να το ρυθμίσεις να παίρνει πάντα αμερικανική τοποθεσία, οπότε δεν είναι αξιόπιστο;
Retromaniac Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Εσείς που ρωτάτε για το Netflix γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή στα γρήγορα; 2 1
for4 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, duende είπε και μονο που ανηκει πλεον στους κινεζους τον καθιστα μη αξιοπιστο και ειδικα στο θεμα vpn, ειναι αστειο να μιλαμε για "ασφαλεια". εντάξει, εννοείται ότι δεν τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη, αλλά και ένας νορμάλ χρήστης το vpn του οπερα θα το χρησιμοποίησει για να μπει σε κανένα τορρεντάδικο, netflix κλπ, δεν θα χτυπήσει την νσα από εκεί. Απλά είναι ένα δωρεάν και πανεύκολο στην χρήση vpn γιατί συνήθως για τον αρχάριο τα 'καλά' vpn θέλουν λίγο κόπο και εκμάθηση. εμένα μ'αρέσει σαν ιδέα η πλαινή μπάρα που έχει και whatsapp.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 Τον opera τον εχουν αγοράσει καιρό τώρα οι κινέζοι. 2 Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι απλά ενα Proxy και οχι VPN.
dante82 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Εσείς που ρωτάτε για το Netflix γιατί δεν κάνετε μια δοκιμή στα γρήγορα; Να αγοράσουμε μια συνδρομή εννοείς στα γρήγορα στα τυφλά?
FELIX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Istros είπε Πολύ καλή προσθήκη στον opera Android.Στο iOS συνήθως αργεί κάνα-δυο χρονακια στο ios στηνεις ενα vpn και παιζει με ολους τοςσ browsers.η βαζεις μια free εφαρμογη σαν το 1.1.1.1 αν δεν σου κοβει.σιγα να μην περιμενω τον οπερα να μου δωσει vpn . 1 1
Istros Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, FELIX είπε στο ios στηνεις ενα vpn και παιζει με ολους τοςσ browsers.η βαζεις μια free εφαρμογη σαν το 1.1.1.1 αν δεν σου κοβει.σιγα να μην περιμενω τον οπερα να μου δωσει vpn . Για τον opera αναφέρει το άρθρο.Σιγουρα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα