Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Opera Software θα προσφέρει δωρεάν και χωρίς περιορισμούς VPN στον browser της για Android. Το χαρακτηριστικό αρχικά θα διατεθεί σταδιακά σε beta testers προτού γίνει διαθέσιμο και σε όλους τους υπόλοιπους χρήστες.

Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την τοποθεσία τους – Αμερική, Ευρώπη ή Ασία- ή μπορούν να επιτρέψουν στο πρόγραμμα να την ρυθμίσει αυτόματα για αυτούς επιλέγοντας την βέλτιστη σύνδεση. Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα απενεργοποίησης του VPN όταν πραγματοποιείτε αναζητήσεις στο Internet, ώστε να εμφανίζονται περισσότερο τοπικά αποτελέσματα καθώς και δυνατότητα ενεργοποίησης του μόνο σε ιδιωτικές καρτέλες.

Προηγουμένως, υπήρχε ένα VPN app της Opera διαθέσιμο για Android ή iOS συσκευές, ωστόσο πέρυσι η εταιρεία απέσυρε την εφαρμογή μόλις οι developers του app έφυγαν από την εταιρεία. Η ενσωμάτωση του χαρακτηριστικού στον browser της Opera σημαίνει ότι οι χρήστες δεν είναι απαραίτητο να προμηθευτούν ή να επενδύσουν σε ένα ξεχωριστό app για να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας της ιδιωτικότητας τους και των προσωπικών τους δεδομένων.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα κάνει την εμφάνιση του το χαρακτηριστικό VPN και στο app της εταιρείας για το iOS, ωστόσο αν χρησιμοποιείτε Opera στον υπολογιστή σας, θα γνωρίζετε πιθανότατα ότι η desktop έκδοση του Opera διαθέτει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλή προσθήκη στον opera Android.Στο iOS συνήθως αργεί κάνα-δυο χρονακια

Επεξ/σία από Istros
  • Like 5
Δημοσ.

Οποιοθ χρησιμοποιει μπραουσερθ με vpn εχει χαμηλωτερεθ ταχτητεθ στο σερφαρισμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Λογικά θα προσθέτει κάποιο overhead στα πακέτα, οπότε θα βλέπεις μια μικρή διαφορά στην ταχύτητα ως προς το χειρότερο. Έχει να κάνει με το vpn αυτό καθεαυτό, δεν έχει σχέση αν είναι ενσωματωμένο στον browser ή αν το χρησιμοποιείς ξεχωριστά.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Λογικά θα προσθέτει κάποιο overhead στα πακέτα, οπότε θα βλέπεις μια μικρή διαφορά στην ταχύτητα ως προς το χειρότερο. Έχει να κάνει με το vpn αυτό καθεαυτό, δεν έχει σχέση αν είναι ενσωματωμένο στον browser ή αν το χρησιμοποιείς ξεχωριστά.

Η καθυστέρηση δεν έρχεται από εκεί αλλά από το γεγονός ότι όλα τα πακέτα πρέπει να περνάνε από τους server τους.

13 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Εκεί στην Ισπανία δεν έχετε πρόβλημα με την ταχύτητα στο internet :P :)

• Like 5
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Εκθαρταται απο το vpn και τη θυνδεθη που εχειθ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Πολύ καλή προσθήκη στον opera Android.Στο iOS συνήθως αργεί κάνα-δυο χρονακια

Όλα αργούν στο iOS και στα iPhone κάνα-δυο χρονάκια 😉

Δημοσ.

Δεν ξέρω για android αλλά για desktop και ειδικά για vnp χρησιμοποιώ τον Tor που βασίζεται στον firefox... θα είναι καλύτερος ο opera ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nhzt είπε

Δεν ξέρω για android αλλά για desktop και ειδικά για vnp χρησιμοποιώ τον Tor που βασίζεται στον firefox... θα είναι καλύτερος ο opera ;

καμια σχεση αυτο που προσφερει το τορ με τον οπερα.. του οπερα δεν ειναι καν vpn ειναι proxy .. γκουγκλαρε να δεις διαφορες

32 λεπτά πριν, fg9000 είπε

εγω προσωπικα με speedtest χωρις πανω 10 με οπερα vpn 4 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nhzt είπε

αλλαζω συνεχεια browsers γιατι παντα κατι με χαλαει. τωρα γυρισα ξανα σε firefox μετα απο κανα χρονο με τον οπερα και σου προτεινω να μεινεις στο firefox

Δημοσ.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το vpn στον opera στο desktop. Το μονο προβλημα ειναι οτι μερικες φορες μπορω να μπω σε γνωστα site google, fb κλπ και να μου τα βγαλει σε αλλες γλωσσες, αναλογα με την εκαστοτε ip. Αν δηλαδη εχει παρει ip ρωσιας, θα μου τα βγαλει ρωσικα. 

Δεν ξερω αν υπαρχει καμια ρυθμιση για αυτο. Με μια γρηγορη ματια δεν βρηκα κατι ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...