Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε : 1400 €

Χρήση υπολογιστή : gaming για τον γιο , λίγο Photoshop και ακόμα λιγότερο επεξεργασία βίντεο 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop, da Vinci 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.
Ναι
Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι , ο γιος ζήτησε πληκτρολόγιο με φωτάκια 😂

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
Επαρχία , η αγορά θα γίνει από κατάστημα Θεσσαλονίκης
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα , Έκτωρ από οθόνη αν βρω άλλου φθηνότερα 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Θέλω να συναρμολογηθεί στο μαγαζί 
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Επιθυμώ λειτουργικό Windows 10

Όπως σας γράφω και πιο πάνω σκέφτομαι για μια σύνθεση υπολογιστή με μέγιστο ποσό 1350€ ( και λιγότερα αν είναι δυνατόν ) για Gaming ( fortnite , ark) για τον γιο και για επεξεργασία  εικόνας και βίντεο από εμένα  τελείως ερασιτεχνικά . Προς το παρών θέλω να επεξεργάζομαι μόνο φωτογραφίες , αλλά στο μέλλον θα πάρω dji mavic και mirrorles με δυνατότητες 4κ βίντεο . Έχω πάντως και το καινούριο iPad Pro που θα μπορούσε να με καλύψει στην επεξεργασία φωτο και βίντεο απλά έχει τους γνωστούς περιορισμούς.  Από όσο διαβάζω τις τελευταίες μέρες στο σάιτ έκανα μια επιλογή σε διαφορά κομμάτια και θέλω να μου πείτε την γνώμη σας 

Σκέφτομαι να δώσω λίγα παραπάνω για κάρτα γραφικών και να πάω στην Zotac GeForce rtx 2060, αξίζουν τα + 100€ που ζητάει ;

50A063CC-97A7-4A7C-918F-626BB58F2F0B.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...