Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, greekparot είπε Να εχεις μαζι σου οτι γνωματευση εδωσε ο γιατρος απο το ΚΑΤ για να θυμηθει την περιπτωση γιατι αλλιως αν του πεις προφορικα... πχ. ηρθε ταδε μερα και ειχε αυτο και αυτο δεν θα στο συμπληρωσει. Ναι την εχω την αρχικη απο την κλινικη που εφημερευε. Εξαρθρημα επιγονατιδας. Εχω και μαγνητικη λιγων ημερων . Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα πηγα σημερα στο ΚΑΤ με το εντυπο αναγγελιας ατυχηματος , το συμπληρωσαν , ευτυχως ειχα γνωστο γιατρο γατι ο υπευθυνος ηταν χειρουργειο , πηρα στρογγυλη σφραγιδα και σφραγιδα /υπογραφη απο ελεγτη ΕΟΠΠΥ ( πλαστικη χειρουργος ...) Μαζι με το χαρτι αυτο που πηρα απο ΙΚΑ N.Φιλαδελφειας και πηγα στο ΚΑΤ,μιας και δεν υπαρει στο internet, μαζι με πινακα Ε4 εργοδοτη και βεβαιωση διακοπης εργασιας και φωτοτυπια ΙΒΑΝ στο ΙΚΑ Κηφισιας . Τα περασε ενας πολυ καλος υπαλληλος και σε ενα μηνα θα παμε ΙΚΑ Αμαρουσιου επιτροπη γιατρων για εγκριση .Την αιτηση την εκανα εγω για λογαριασμο της κορης μου . ΚΑΤ , 3 ΙΚΑ και πολυ χαρτουρα για αναρωτικη αδεια . Τα χαρτια που θελουν Αναγελια ατυχυματος και δηλωση ατυχηματος στα σκαναρα και τα κρατησα... Πινακα προσωπικου , αναγγελια προσλιψης και πολλα πολλα αλλα με χρηση κωδικων taxis απο https://employees.yeka.gr/(S(uwg414rn4qy02f5vtur050e1))/login.aspx?ReturnUrl=%2f Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano 1
logistoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 12/2/2019 στις 1:30 ΠΜ, chsam είπε Απο 4η-μηνα, μισο ο εργοδοτης και μισο το ικα. Όλο το ΙΚΑ και μέρος του μισθού μέχρι να σε πάρει το ΙΚΑ τελείως επάνω του
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Όλο το ΙΚΑ και μέρος του μισθού μέχρι να σε πάρει το ΙΚΑ τελείως επάνω του Δεν καταλαβα .. Σε αναρωτικη για παραδειγμα 3 μηνες τι χανει ο εργαζομενος ? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
logistoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν καταλαβα .. Σε αναρωτικη για παραδειγμα 3 μηνες τι χανει ο εργαζομενος ? δεν ξέρω, εγώ με τον πρώτο μήνα περίπου έχω ασχοληθεί που ουσιαστικά δεν χάνει τίποτα πέρα από τα μισά μεροκάματα των ημερών αναμονής όταν τον πάρει το ΙΚΑ τελείως υπό την φτερούγα του και φύγει τελειίως από τη μισθοδοσία δεν μου έχει τύχει προσωπικά να ξέρω και δεν έχω ενδιαφερθεί να μάθω να είμαι ειλικρινής ο,τι του δίνει το ικα , αυτό το ικα είναι αρμόδιο να ενημερώσει , έχω δει άτομα να προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις αποφάσεις των επιτροπών του ικα για τις ασθένειες αλλά δε νομίζω ότι κάποιος εκτός από αυτούς που τις βγάζει μπορεί να τις κατανοήσει πλήρως γιατί δεν έχει και όλη την απαραίτητη πληροφόρηση ώστε να το κάνει για αυτό άλλωστε για να τρεχτεί η μισθοδοσία λές στον άλλον να σου φέρει την απόφαση κανείς δεν πάει να τα υπολογίσει μόνος του, ο,τι γράφει το χάρτι της απόφασης... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis 1
logokrimenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά έχω μια μικρή απορία. Σε περίπτωση που κάποιος είναι άρρωστος (ιωση, γριπη κλπ) για 1-2 μέρες πχ και δεν παει για δουλειά, χρειάζεται οπωσδήποτε χαρτί απο γιατρό? Μιλάω για μάξιμουμ 3 μέρες, μια συνηθισμένη γριπη ας πούμε
kaktos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Παιδιά έχω μια μικρή απορία. Σε περίπτωση που κάποιος είναι άρρωστος (ιωση, γριπη κλπ) για 1-2 μέρες πχ και δεν παει για δουλειά, χρειάζεται οπωσδήποτε χαρτί απο γιατρό? Μιλάω για μάξιμουμ 3 μέρες, μια συνηθισμένη γριπη ας πούμε Εφόσον δεν προτίθεσαι να ξοδέψεις από την κανονική σου άδεια ή δεν έχεις μέρες τότε ναι χρειάζεσαι χαρτί από γιατρό για αναρρωτική. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Καποιοι εργοδοτες για μια μερα δεν ζητανε χαρτι . 1
logokrimenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, kaktos77 είπε Εφόσον δεν προτίθεσαι να ξοδέψεις από την κανονική σου άδεια ή δεν έχεις μέρες τότε ναι χρειάζεσαι χαρτί από γιατρό για αναρρωτική. 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Καποιοι εργοδοτες για μια μερα δεν ζητανε χαρτι . Έχει τύχει 4 φορές να είμαι ετσι ψιλοάρρωστος απο γρίπη ή ιγμορότιδα που εχω εντονο πρόβλημα αλλα δεν εχω παρει αναρρωτική. Ταλαιπωρία να πρεπει να πας γιατρό για να γράψει την αδεια για 2 μερες
kaktos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2019 Αν δεν έχεις πρόβλημα να χάνεις κανονική άδεια τότε καλώς. Βασικά και στις δύο περιπτώσεις κάτι χάνεις, στην αναρρωτική λεφτά και στην κανονική άδεια μέρες από την άδεια σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον ...Πηγα σημερα σο ΙΚΑ για την κορη μου Απο 24/8/2019-30/10/2019 997,55 ευρω απο το ΙΚΑ Στην πραξη το μονο που εχασε ειναι 3 μισα μεροκαματα στην αρχη της αναρωτικης. Αν μεσα στον χρονο ξανααρωστησει δεν χανει ουτε αυτα . Ο εργοδοπτης κατα λαθος την πληρωσε κανονικα τον Σεπτεμβριο σαν να εγαζοταν και θα γινει τωρα εκκαθαριση Μιθος 700 ευρω καθαρα . Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από Γιάννης Platano
Thaninho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ για 55 ημέρες έχω πάρει 1120 ευρώ ενώ αν δούλευα δυο μήνες θα έπαιρνα κοντά στα 2 χιλιάρικα όποτε έχασα αρκτετουτσικα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από Thaninho
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Thaninho είπε Εγώ για 55 ημέρες έχω πάρει 1120 ευρώ ενώ αν δούλευα δυο μήνες θα έπαιρνα κοντά στα 2 χιλιάρικα όποτε έχασα αρκτετουτσικα Απο εργοδοτη δεν πηρες ?Ειχες αποφαση επιτροπης για ολες αυτες τις μερες ?
Thaninho Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Απο εργοδοτη δεν πηρες ?Ειχες αποφαση επιτροπης για ολες αυτες τις μερες ? Ναι πήρα και απ τον εργοδότη 150 ευρώ. Όλες οι μέρες είναι περασμένες από πρωτοβάθμια επιτροπή 1 λεπτό δουλεια. (Δυο κατάγματα στο πόδι είχα. Μπορούσα να πάρω καμία δεκαπενταριά μέρες ακόμα) Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από Thaninho
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Thaninho είπε Ναι πήρα και απ τον εργοδότη 150 ευρώ. Όλες οι μέρες είναι περασμένες από πρωτοβάθμια επιτροπή 1 λεπτό δουλεια. (Δυο κατάγματα στο πόδι είχα. Μπορούσα να πάρω καμία δεκαπενταριά μέρες ακόμα) Γιατι μονο 150 ευρω ? Νομιζωβ ο εργοδουης πληρωνε 3 μισα και μετα συμμετοχη μεχρι το 15ο ημερομισθιο και την διαφορα την καλυπτει το ΙΚΑ .Μετα το 15ο ημερομισθιο ολο το οσ απο το ΙΚΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα