Pulse Effects Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Πριν 3 μέρες έπεσα και έσπασα την δεξιά μου φτέρνα, μετά από 3 μέρες + χειρουργείο βγηκα με εξιτίριο από το Θριάσιο. Έχω αναρρωτική άδεια 3 μηνών από τον γιατρό γνωρίζει κάποιος πως θα πληρωθούν οι αποδοχές μου σαν ασθενής; Έχω συμπληρώσει χρόνο στην δουλειά είμαι πλήρης απασχόλησης σε κατάστημα με ρούχα πωλητής 8ωρος 5/7 ή 6/7 όταν είναι τα μαγαζιά ανοιχτά Κυριακές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
APPLEGEEK Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Pulse Effects είπε Καλησπέρα σας, Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Πριν 3 μέρες έπεσα και έσπασα την δεξιά μου φτέρνα, μετά από 3 μέρες + χειρουργείο βγηκα με εξιτίριο από το Θριάσιο. Έχω αναρρωτική άδεια 3 μηνών από τον γιατρό γνωρίζει κάποιος πως θα πληρωθούν οι αποδοχές μου σαν ασθενής; Έχω συμπληρώσει χρόνο στην δουλειά είμαι πλήρης απασχόλησης σε κατάστημα με ρούχα πωλητής 8ωρος 5/7 ή 6/7 όταν είναι τα μαγαζιά ανοιχτά Κυριακές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΠΩ ρε φιλε περαστικα σου !
chill Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 25 μέρες από εργοδότη, τα υπόλοιπα από το ΙΚΑ. Περαστικά!!!
chsam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Pulse Effects είπε Καλησπέρα σας, Ελπίζω όλοι να είστε καλά. Πριν 3 μέρες έπεσα και έσπασα την δεξιά μου φτέρνα, μετά από 3 μέρες + χειρουργείο βγηκα με εξιτίριο από το Θριάσιο. Έχω αναρρωτική άδεια 3 μηνών από τον γιατρό γνωρίζει κάποιος πως θα πληρωθούν οι αποδοχές μου σαν ασθενής; Έχω συμπληρώσει χρόνο στην δουλειά είμαι πλήρης απασχόλησης σε κατάστημα με ρούχα πωλητής 8ωρος 5/7 ή 6/7 όταν είναι τα μαγαζιά ανοιχτά Κυριακές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Απο 1-3 μερες ο εργοδοτης ειναι υποχρεωμενος να σου πληρωσει μισο ημερομισθιο, απο ικα τιποτα. Απο 4η-μηνα, μισο ο εργοδοτης και μισο το ικα. Περα απο μηνα μονο το ικα πληρωνει ολοκληρη την αμοιβη αλλα πρωτα θα σε καλεσουν να εμφανιστεις σε επιτροπη. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Μισθωτος των 900 ευρω (μικτα) που απο ατυχημα (οχι εργατικο) θα απουσιασει 2 μηνες τι θα παρει ?Αν εχει σημασια την επομενη εβδομαδα ηταν σε συνεχεια κανονικης αδειας . Δεν αφορα εμενα αλλα δικο μου ατομο . Μονο για τις 3 πρωτες μερες κταλαβα .Μετα τι δινει ο εργοδοτης και τι το ΙΚΑ ? Για ποσο διατημα ? Εχει πανω απο ενα χρονο στον ιδιο εροδοτη και συνολικα 3 χρονια . Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano
papoys1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Γιάννη αρχικά πρέπει να περάσει από την Υγειονομική Επιτροπή του ΙΚΑ η οποία θα του εγκρίνει ημέρες αναρρωτικής άδειας. Η απόφαση αυτή θα σταλεί στο λογιστικό Τμήμα και από εκεί θα αποφασιστεί τι ποσό θα πάρει σύμφωνα με τη μηνιαία απολαβή , βάσει της σύμβασης εργασίας με τον εργοδότη.Αυτά βγαίνουν με πίνακες στους οποίους μπαίνουν οι επίσημες αποδοχές και βγαίνει το αποτέλεσμα τι πρέπει να πληρώσει το ΙΚΑ και τι ο εργοδότης. Βρήκα αυτό εδώ αλλά μάλλον θα πρέπει κάποιος να έχει τη σύμβαση με τις αποδοχές για να του πει κάτι. https://www.ergasiaka-gr.net/2018/11/ypologismos-apodochon-astheneias-online/ Έβαλα τυχαία νούμερα με 900 ευρώ το μήνα και βγήκε 396 ευρώ.Τώρα το μήνα για τις 60 μέρες δε γνωρίζω. https://www.ergasiaka-gr.net/2018/11/ypologismos-apodochon-astheneias-online/ Αν έχει και επιδότηση από ΙΚΑ θα ανέβει.......Θα το κάνουμε σταυρόλεξο. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από papoys1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 12/2/2019 στις 1:30 ΠΜ, chsam είπε Περα απο μηνα μονο το ικα πληρωνει ολοκληρη την αμοιβη αλλα πρωτα θα σε καλεσουν να εμφανιστεις σε επιτροπη. Μετα τον μηνα το ΙΚΑ πληρωνει 100% το μεροκαματο που αναλογει στον μισθο ? Η αναρωτικη πρεπει να ειναι απο δημοσιο φορεα ή και απο ιδιωτη ?
greekparot Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μετα τον μηνα το ΙΚΑ πληρωνει 100% το μεροκαματο που αναλογει στον μισθο ? Η αναρωτικη πρεπει να ειναι απο δημοσιο φορεα ή και απο ιδιωτη ? Το 50% του ημερήσιου τεκμαρτού ημερομισθίου + 10% προσαύξηση για κάθε προστατευόμενο μέλος. Δεν είναι υποχρεωτικό από δημόσιο ή ιδιωτικό. Έτσι κ´ αλλιώς θα περάσει από Αθμια υγειονομική επιτροπή της μονάδας υγείας (ΠΕΔΥ/ΕΟΠΥΥ). Οι επιτροπές δεν είναι του ΙΚΑ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, greekparot είπε Το 50% του ημερήσιου τεκμαρτού ημερομισθίου + 10% προσαύξηση για κάθε προστατευόμενο μέλος. Δεν είναι υποχρεωτικό από δημόσιο ή ιδιωτικό. Έτσι κ´ αλλιώς θα περάσει από Αθμια υγειονομική επιτροπή της μονάδας υγείας (ΠΕΔΥ/ΕΟΠΥΥ). Οι επιτροπές δεν είναι του ΙΚΑ. Σε ευχαριστώ. Άρα χάνει τα μισά αν κατάλαβα. Το τεκμαρτο πως υπολόγιζεται; Μπορεί η γνωμάτευση για αναρωτικη να είναι από ιδιώτη ή έστω ιδιωτικό κέντρο οπωσδήποτε; Εχει η κόρη μου από μικρό ατύχημα προβλημα με επιγονατίδα και έχει πάρει 20 μέρες από κατ αλλά την παρακολουθεί τώρα ιδιώτης Ορθοπαιδικος.
greekparot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Το τεκμαρτό βγαίνει από τις αποδοχές που δηλώνει ο εργοδότης στον ΕΦΚΑ. Κατά την έκδοση της απόφασης θα βγει αυτόματα και το ποσο που θα λάβει. Αν εργάζεται πάνω από 1 έτος θα πάρει σχεδόν την διαφορα του μισθού από τον εργοδότη και τα ένσημα για τις 20 ημέρες τις άδειας της. Εάν πήρε ήδη την άδεια από γιατρό του ΚΑΤ και τώρα πηγαίνει σε ιδιώτη ορθοπαιδικό απλά θα περάσει ΑΥΕ από την μονάδα υγείας για να τις εγκρίνουν την άδεια που τις συστήνει ο ιατρός της. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, greekparot είπε Το τεκμαρτό βγαίνει από τις αποδοχές που δηλώνει ο εργοδότης στον ΕΦΚΑ. Κατά την έκδοση της απόφασης θα βγει αυτόματα και το ποσο που θα λάβει. Αν εργάζεται πάνω από 1 έτος θα πάρει σχεδόν την διαφορα του μισθού από τον εργοδότη και τα ένσημα για τις 20 ημέρες τις άδειας της. Εάν πήρε ήδη την άδεια από γιατρό του ΚΑΤ και τώρα πηγαίνει σε ιδιώτη ορθοπαιδικό απλά θα περάσει ΑΥΕ από την μονάδα υγείας για να τις εγκρίνουν την άδεια που τις συστήνει ο ιατρός της. Σε ευχαριστω πολυ .Μου ζητησαν απο το ΙΚΑ το "Δηλωση ατυχηματος" και την "Αναγγελια Ατυχηματος" Την πρωτη την βρηκα και την συμπληρωνει ο μισθωτος Την δευτερη επειδη εγινε σε ημερα που δεν εραζοταν την συνπληρωνει το ΚΑΤ αλλα δεν την βρηκα σε internet και πρεπει να παω απο ΙΚΑ να μου την δωσουν. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Γιάννης Platano
greekparot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Σε ευχαριστω πολυ .Μου ζητησαν απο το ΙΚΑ το "Δηλωση ατυχηματος" και την "Αναγγελια Ατυχηματος" Την πρωτη την βρηκα και την συμπληρωνει ο μισθωτος Την δευτερη επειδη εγινε σε ημερα που δεν εραζοταν την συνπληρωνει το ΚΑΤ αλλα δεν την βρηκα σε internet και πρεπει να παω απο ΙΚΑ να μου την δωσουν. Ναι είναι έντυπο του ΙΚΑ νομίζω δεν θα το βρεις στο ιντερνετ άσε που θα πρέπει να βρεις τον γιατρό του ΚΑΤ να στο συμπληρώσει. Γραφειοκρατία στο μεγαλείο τους.. Αν το ειχα σε pdf θα σου το εστελνα με email. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, greekparot είπε Ναι είναι έντυπο του ΙΚΑ νομίζω δεν θα το βρεις στο ιντερνετ άσε που θα πρέπει να βρεις τον γιατρό του ΚΑΤ να στο συμπληρώσει. Γραφειοκρατία στο μεγαλείο τους.. Αν το ειχα σε pdf θα σου το εστελνα με email. Πρεπει να παω στο ΙΚΑ να το παρω να παω πρωι στην κλινικη που εφημερευε στα επειγοντα για να μου το συμπληρωσουν...Μετα παλι στο ΙΚΑ ...Μια μερα ολοκληρη χαμενη .
greekparot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πρεπει να παω στο ΙΚΑ να το παρω να παω πρωι στην κλινικη που εφημερευε στα επειγοντα για να μου το συμπληρωσουν...Μετα παλι στο ΙΚΑ ...Μια μερα ολοκληρη χαμενη . Να εχεις μαζι σου οτι γνωματευση εδωσε ο γιατρος απο το ΚΑΤ για να θυμηθει την περιπτωση γιατι αλλιως αν του πεις προφορικα... πχ. ηρθε ταδε μερα και ειχε αυτο και αυτο δεν θα στο συμπληρωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα