Metaksas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Και μένα τ ίδιο mail μου έστειλαν με άφιξη 4 Μαρτίου, ελπίζω να πάρουμε όλοι το κανονικό, θα έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους αν έρθει το άλλο;
BritGreek Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 19/2/2019 στις 5:51 ΜΜ, antgen είπε Στην ίδια ερώτηση στο support, απάντησαν: I apologise the inconvenience caused to you because of the confusion created because of the item mentioned in the email. I have checked the email that was sent to you today regarding the dispatch of the item and see that the email was manually written and it is just a mistake that the item dispatched is Pioneer MVH-S110UB Car Radio. I have a confirmation that the item dispatched is Pioneer MVH-S410BT Bluetooth USB and Spotify . So, I would request you not to worry about the email that was sent to you as the item dispatched is the one that you ordered which is Pioneer MVH-S410BT Bluetooth USB and Spotify . I hope this information helps you. Αυτό το κείμενο δεν το έχει γράψει Άγγλος, προφανώς. Στο αρχικό λινκ του θέματος, βλέπω ότι δεν είναι το 410 αλλά το MVH-S110UB, το οποίο στο σκρουτζ κοστίζει 45 ευρώ. Έχει γίνει κάποιο λάθος;
BritGreek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Όσοι παραλάβατε και το τοποθετήσατε, κάντε μου μια χάρη αν σας είναι εύκολο. Βάλτε το Dynamic Bass στο Mid και το loudness ενεργοποιημένο και πείτε μου αν ακούγεται φύσημα / background noise από τα ηχεία όταν παίζετε μουσική από στικάκι.
aristidis540 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 25/2/2019 στις 1:55 ΜΜ, BritGreek είπε Όσοι παραλάβατε και το τοποθετήσατε, κάντε μου μια χάρη αν σας είναι εύκολο. Βάλτε το Dynamic Bass στο Mid και το loudness ενεργοποιημένο και πείτε μου αν ακούγεται φύσημα / background noise από τα ηχεία όταν παίζετε μουσική από στικάκι. Ακριβώς αυτές τις ρυθμίσεις έχω +subwoofer δεν υπάρχει κανένα φύσημα πεντακάθαρο με ηχεία τις herz. 1
Ntinaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2019 Στις 25/2/2019 στις 1:55 ΜΜ, BritGreek είπε Όσοι παραλάβατε και το τοποθετήσατε, κάντε μου μια χάρη αν σας είναι εύκολο. Βάλτε το Dynamic Bass στο Mid και το loudness ενεργοποιημένο και πείτε μου αν ακούγεται φύσημα / background noise από τα ηχεία όταν παίζετε μουσική από στικάκι. μαλλον εχεις προβλημα με τις καλωδιωσεις 1
BritGreek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στις 26/2/2019 στις 10:30 ΜΜ, Ntinaras είπε μαλλον εχεις προβλημα με τις καλωδιωσεις Το έλεγξα. Δεν έχω πρόβλημα με τις καλωδιώσεις. Με άλλες δύο πηγές JVC δεν το κάνει. Θα πάω στην αντιπροσωπεία στη Δάφνη να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστώ @aristidis540 και @Ntinaras.
JapanTurbo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, BritGreek είπε Το έλεγξα. Δεν έχω πρόβλημα με τις καλωδιώσεις. Με άλλες δύο πηγές JVC δεν το κάνει. Θα πάω στην αντιπροσωπεία στη Δάφνη να δω τι θα μου πουν. Ευχαριστώ @aristidis540 και @Ntinaras. Δεν έχεις πρόβλημα με τις καλωδιώσεις σου απλά έχεις τώρα Pioneer οι οποίες όλες είναι ευαίσθητες στις προενισχύσεις εξόδου. Με απλά λόγια είναι πιο επιρρεπείς στο να σου βγάλουν παράσιτο ή να έχεις ακόμη και άμεσα πρόβλημα με τα RCA ειδικά όταν έχεις ενισχυτή και μπαινοβγάζεις τα RCA σου (λογικά θα έχεις ακούσει να λένε αρκετοί ''φοβάμαι ακόμη και σβηστό να βγάλω τα RCA''. Ένας μπακαλίστικος τρόπος να δοκιμάσεις να μειώσεις το φύσημα ή ακόμη και να το εξαλείψεις είναι να γειώσεις τα RCA. 1
BritGreek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JapanTurbo είπε Δεν έχεις πρόβλημα με τις καλωδιώσεις σου απλά έχεις τώρα Pioneer οι οποίες όλες είναι ευαίσθητες στις προενισχύσεις εξόδου. Με απλά λόγια είναι πιο επιρρεπείς στο να σου βγάλουν παράσιτο ή να έχεις ακόμη και άμεσα πρόβλημα με τα RCA ειδικά όταν έχεις ενισχυτή και μπαινοβγάζεις τα RCA σου (λογικά θα έχεις ακούσει να λένε αρκετοί ''φοβάμαι ακόμη και σβηστό να βγάλω τα RCA''. Ένας μπακαλίστικος τρόπος να δοκιμάσεις να μειώσεις το φύσημα ή ακόμη και να το εξαλείψεις είναι να γειώσεις τα RCA. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω ενισχυτή. Τίποτα. Μόνο τα 4 ηχεία και τα δύο τουίτερ που φόραγε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο. Πώς γειώνονται τα RCA; O ηλεκτρολόγος δεν μου είπε κάτι τέτοιο. Εκείνος πιστεύει ότι από τη στιγμή που το πρόβλημα το κάνει συγκεκριμένη πηγή και όχι όλες, τότε είναι θέμα της πηγής / ελαττωματικής παρτίδας και ότι δεν είναι θέμα μάρκας. Σκέψου ότι μου την άλλαξαν κιόλας χωρίς το παραμικρό ερώτημα. Κι όταν λέω μου την άλλαξαν, στο κατάστημα αγοράς, έδωσε εντολή η αντιπροσωπεία, άνοιξαν ένα άλλο κουτί με την ίδια πηγή και μου την έδωσαν, μόλις έφτασε στα χέρια τους η πρώτη που είχα αγοράσει. Μόλις έλαβαν την πρώτη πηγή (μέσω καταστήματος). Για να καταλάβεις έχω το κουτί της πρώτης. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από BritGreek
antgen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Παρέλαβα σήμερα απο Ελτα (είχα ειδοποίηση την Παρασκευή), όλα οκ, είναι το MVH-S410BT. thanks @Ntinaras 1
chocorello Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Με γεια. Σε τι κατάσταση σου ήρθε; (συσκευασία κλπ.)
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Εγω το εγκατεστησα, αλλα 2 φορες μου χει κανει ενα κουλο Οταν σβηνω τον κινητηρα, κλεινει και μετα δεν ξανανοιγει 😕 τη πρωτη φορα το ξεσυνδεσα και το ξανασυνδεσα για να δουλεψει
antgen Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, chocorello είπε Με γεια. Σε τι κατάσταση σου ήρθε; (συσκευασία κλπ.) Ευχαριστώ, είχα παραγγείλει 2 (το ένα για έναν φίλο), ήρθαν σε κουτί του Amazon κανονικά συσκευασμένο, με τα φουσκωτά ναύλον για τους τζόγους μέσα στο κουτί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ξανά για Amazon, είναι οτι στην ίδια παραγγελία είχα και μια pci -> usb3 αξίας 20€ και την στείλανε άμεσα με DHL συστημένο, στο σπίτι, με υπογραφές κτλ και αυτή η κούτα με 2 πράγματα αξίας ήρθε με royal mail ->ελτα χωρίς tracking number απο Amazon αλλα με tracking ελληνικό απο τα Ελτα (νομίζω τελευταία βάζουνε στα απλά δέματα τα δικά μας ελτα αριθμό) Τοποθέτηση μάλλον το ΣΚ 1
devilfish Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Εμενα με UPS λεει οτι ερχεται. Τυχαια επιλεγουν την μεταφορικη?
Metaksas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Εμένα ένα tracking που είχε στο Amazon δεν λέει ούτε καν αν έχει μπει Ελλάδα εδώ και πόσες μέρες!!!
devilfish Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Metaksas είπε Εμένα ένα tracking που είχε στο Amazon δεν λέει ούτε καν αν έχει μπει Ελλάδα εδώ και πόσες μέρες!!! Και εμενα τα ιδια απο 26/2 εχει φυγει απο Αγγλια. Στο αμαζον αμα μπω στο track order με γραφει οτι θα φτασει την πεμπτη οποτε περιμενω μεχρι τοτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις