Προς το περιεχόμενο

macbook 2.1 Και yosemite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω στα χεριά μου ένα macbook 2.1 Intel core 2 dyo 2,16ghz ,2gb ram 160gb  hdd με γραφικά intel gma 950 64mb , και macos lion . Εχω αναβαθμίσει την μνήμη σε 4gb , εχω καταφερει να περασω το yosemite αλλα δεν δουλευει ο ηχος και τα γραφικαν ειναι χαλια .

Δοκιμασα αυτο  και αυτο   και παρολα αυτα δεν παιζουν σωστα τα γραφικα και ο ηχος .

Εχετε δοκιμασει να το περασετε και να δουλεψει σωστα

Επεξ/σία από tempes
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tempes είπε

Έχω στα χεριά μου ένα macbook 2.16ghz ,2gb ram 160gb ram με γραφικά intel gma 950 64mb , και macos lion . Εχω αναβαθμίσει την μνήμη σε 4gb , εχω καταφερει να περασω το yosemite αλλα δεν δουλευει ο ηχος και τα γραφικαν ειναι χαλια .

Δοκιμασα αυτο  και αυτο   και παρολα αυτα δεν παιζουν σωστα τα γραφικα και ο ηχος .

Εχετε δοκιμασει να το περασετε και να δουλεψει σωστα

MacBook white 2,1 (γενιά, όχι ghz) 2007 έχεις;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tempes είπε

Έχεις δίκιο διορθώνω, είναι macbook 2.1 Intel core 2duo 2,16ghz. Θα βγάλουμε άκρη;

Δε νομίζω φίλε. Τυχαίνει να έχω ένα ίδιο και όταν το έψαξα δεν υπήρχε τρόπος να το πάω σε yosemite. Δεν έχει βγάλει και ο dosdude1 σχετικό patch, οπότε δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.

Όπως έγραψα πριν υπάρχει τρόπος, απλά κάτι δεν κάνω σωστά με τους drivers που περνάς έξτρα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, tempes είπε

Όπως έγραψα πριν υπάρχει τρόπος, απλά κάτι δεν κάνω σωστά με τους drivers που περνάς έξτρα

Δε με κατάλαβες, όταν λέω δεν υπάρχει τρόπος αναφέρομαι σε 100% λειτουργικότητα. Τα άρθρα σου τα ειδα κ τα έχω δει κ στο παρελθόν.

Δημοσ.

Εχτές νωρίς το πρωί έψαχνα να βρω πληροφορίες για το ίδιο θέμα μιας και έχω ξεχασμένο κάτι χρόνια και εγώ MacBook 2.1 white c2d στα 2 gz, 4 gb ram 7ος/2007 και είχα βρει κάποιο link με drivers σχετικά με ήχο και γραφικά. Το έχω αποθηκευμένο το link στο pc στο σπίτι, το απόγευμα/βραδάκι αν δεν έχεις βρει άκρη θά στο γράψω μιας και λέγανε ότι παίζει κανονικά.

Εγώ ψάχνω και για να του βάλω και windows 7 ή και 10 αλλά όσα δισκάκια έχω δεν τα διαβάζει το dvd drive του για να ξεκινήσει η εγκατάσταση..

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Εχτές νωρίς το πρωί έψαχνα να βρω πληροφορίες για το ίδιο θέμα μιας και έχω ξεχασμένο κάτι χρόνια και εγώ MacBook 2.1 white c2d στα 2 gz, 4 gb ram 7ος/2007 και είχα βρει κάποιο link με drivers σχετικά με ήχο και γραφικά. Το έχω αποθηκευμένο το link στο pc στο σπίτι, το απόγευμα/βραδάκι αν δεν έχεις βρει άκρη θά στο γράψω μιας και λέγανε ότι παίζει κανονικά.

Εγώ ψάχνω και για να του βάλω και windows 7 ή και 10 αλλά όσα δισκάκια έχω δεν τα διαβάζει το dvd drive του για να ξεκινήσει η εγκατάσταση..

Φτιάξε usb install drive.

Δημοσ.

Έχω περάσει Windows 7, γίνεταιππολύ εύκολα με στικακι από το bootcamp. Τώρα ψάχνω τρόπο να του βάλω Λίνουξ σαν εναλλακτική

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δες εδώ 

http://www.mediafire.com/file/6jykmuwxwknnw2k/Graphics+and+Audio+for+Yosemite.zip

1. Install the VoodooHDA.pkg
2. Open Kext Utility and wait until its done loading.
3. Drag and drop the files that are in the Graphics folder into Kext Utility and wait until it is done.
4. Drag and drop the files in the Audio folder into Kext Utility.
5. Wait until it is done processing everything, and Quit the application and restart your Mac.

Όλο το θέμα εδώ δεν ξέρω αν το έχεις δει.

https://forums.macrumors.com/threads/how-to-yosemite-on-macbook-mid2007-with-audio-and-graphics.1916198/

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα το κάνω όταν καταφέρω να κάνω το στικάκι..

Εσύ έχεις κάνει το στικάκι και έγινε κανονικά να φανταστώ η εγκατάσταση ε;

Με εξωτερικό dvdrom που δοκίμασα δεν κατάφερα τίποτα πάντως. Σαν να μην υπήρχε όταν έκανε το restart και μετά.

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ.

Tα εχω δοκιμασει , αυτα . ενω περναει τους  drivers , δεν δουλευει καρτα γραφικων και ηχος , νομιζω πως ειναι το ιδιο με αυτα που επισυναψα στο αρχικο ποστ.

Ναι εχω φτιαξει στικακι με τα windows απο `iso και μεσω bootcamp προχωραει κανονικα. Περνας πρωτα windows 7 και κανεις αναβαθμηση σε windows 10, νομιζω πως με τα windows 10 θα υπαρχουν θεματα , ενω στα 7 θα δουλεψει αψογα

Δημοσ.

Πλέον κανένα πρόγραμμα περιήγησης δεν ενημερώνεται στο lion, κι έτσι κάποια στιγμή δεν θα ανοίγουν σωστά κάποιες σελίδες, αυτό ήδη συμβαίνει στο σύστημα που θέλω να αναβαθμίσω. Ο ένας λόγος είναι αυτός και ο άλλος ότι υπάρχει μια κονσόλα dj που δουλεύει καλύτερα σε νεότερο λειτουργικό

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα , με κατι διαφορετικο .

προσπαθω να κανω εγκατασταση απο dvd ειτε windows ειτε λινουξ και κολλαω σε αυτο γιατι δεν με αφηνει να πατησω καποιο πληκτρο, ακομα και με εξωτερικο πληκτρολογιο δεν με αφηνει να πατησω καποιο πληκτρο

εχετε καμια ιδεα για αυτο?

P_20191213_091801_p.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να απαντησω σε αυτο που εχω ρωτησει , Ισως χρειαστει.

Αυτη την επιλογη την βγαζει σε 64πιτη εκδοση σε οποιοδηποτε λειτουργικο (windows , linx(δοκιμασα πολλες δινομες). Σε 32μπιτη δεν βγαζει αυτη την επιλογη και προχωραει κανονικα η εγκατασταση .

Η λυση που υπαρχει για τις 64μπιτες διανομες ειναι απλη , αλλα εγω δεν καταφερα να την πετυχω.

ανοιγουμε το macbook , κραταμε το  alt για να επιλεξουμε το μεσο εκκινησης . Πριν διαλεξουμε το μεσο κραταμε το 1 πατημενο , και το εντερ πρεπει να το πατησουμε 2 φορες οταν μαυριζει η οθονη(αυτο δεν το πετυχα)

η λυση εδω

περασα linux mint mate 19.3 32bit και δουλευει αψογα το παλιο και αδυναμο   macbook

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...