CyberWolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω μια καμερα για την μηχανη μου που θα μπει πανω στο κρανος , θελω να ξερω αν επιτρεπεται ή οχι με βαση του νομου και με οχι τους νομους της ζουγκλας (βαλτην και στα τετοια σου) δεν θα ανεβασω τιποτα στο ιντερνετ σε οτι τραβαω απλα θελω αν γινει κατι να εχω στοιχεια εχω ρωτησει μεχρι και δικιγορους και ο καθενας μου λεει διαφορετικα πραγματα ο ενας λεει επιτρεπεται αν δεν ανεβασεις κατι στο internet ο αλλος λεει δεν επιτρεπεται καθολου, τελικα τι επιτρεπεται και τι οχι ξερεις κανεις να με βοηθησει; και δεν μιλαω με το απλα να με σταματησει η αστυνομια απλα μην βρεθει καποιος τρελος και αρχιζει να λεει γιατι με τραβας θα καλεσω την αστυνομια κτλ κτλ... Σας ευχαριστω ολους.
stratosw Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Οχι βαση νομου δεν επιτρεπεται. Πρακτικα κανεις δεν θα ασχοληθει, ουτε καν τροχαιος που μπορει να σε σταματησει (για αλλο λογο).
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) απαγορευεται να καταγραφεις χωρις την συμφωνη αδεια αυτου που καταγραφεις ,αρα? το τι θα το κανεις η δεν θα κανεις μετα ειναι αδιαφορο Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από slk200gr 1
Ntinaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Εγω μια χαρα εχω χρησιμοποιησει υλικο απο τρακαρισμα σε δικαστικη διαμαχη.
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Εγω μια χαρα εχω χρησιμοποιησει υλικο απο τρακαρισμα σε δικαστικη διαμαχη. δεν το εκανε θεμα ο δικηγορος του στο δικαστηριο?
Ntinaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, slk200gr είπε δεν το εκανε θεμα ο δικηγορος του στο δικαστηριο? δε φτασαμε καν στο δικαστηριο τους εδειξα το βιντεο και το βουλωσανε. και ηταν ατυχημα που δεν μπορουσε με κανεναν αλλο λογο να αποδειχτει ποιος εφταιγε.
slk200gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε δε φτασαμε καν στο δικαστηριο τους εδειξα το βιντεο και το βουλωσανε. και ηταν ατυχημα που δεν μπορουσε με κανεναν αλλο λογο να αποδειχτει ποιος εφταιγε. μπορουσε να το τραβηξει
Ntinaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, slk200gr είπε μπορουσε να το τραβηξει μπορουσε αλλα δε το εκανε. δε ξερω γιατι
CyberWolf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Οποτε απαγορευεται αυτο ηθελα μονο, με το ελλαδισταν μου μεσα θα μας τρακαρουν και θα φταιμε κιολας επειδη καταγραψαμε το τρακαρισμα... 2
spyros007 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Και στο Γαλισταν και στο Ισπανισταν το ιδιο ισχυει 1 1
Haldol Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ισχύει ότι και σε όλα τα δικαστήρια: τέτοιο στοιχείο αποτελεί ένδειξη, όχι όμως απόδειξη, μιας και η καταγραφή είναι παράνομη. Στην πράξη, ο δικαστής (αν φτάσει ως εκεί) θα το λάβει σιωπηρά υπόψιν του. 1
Fp84 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, roympos1994 είπε Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω μια καμερα για την μηχανη μου που θα μπει πανω στο κρανος , θελω να ξερω αν επιτρεπεται ή οχι με βαση του νομου και με οχι τους νομους της ζουγκλας (βαλτην και στα τετοια σου) δεν θα ανεβασω τιποτα στο ιντερνετ σε οτι τραβαω απλα θελω αν γινει κατι να εχω στοιχεια εχω ρωτησει μεχρι και δικιγορους και ο καθενας μου λεει διαφορετικα πραγματα ο ενας λεει επιτρεπεται αν δεν ανεβασεις κατι στο internet ο αλλος λεει δεν επιτρεπεται καθολου, τελικα τι επιτρεπεται και τι οχι ξερεις κανεις να με βοηθησει; και δεν μιλαω με το απλα να με σταματησει η αστυνομια απλα μην βρεθει καποιος τρελος και αρχιζει να λεει γιατι με τραβας θα καλεσω την αστυνομια κτλ κτλ... Σας ευχαριστω ολους. Καλησπέρα φίλε, πρώτα απο ολα είναι παράνομο να τραβάς με κάμερα , μπορεί κάποιος αστυνομικός της τροχεας να μην σου πει τίποτα αλλά αν βρεθείς σε δρόμο όπου υπάρχουν ασφαλίτες δεν νομίζω οτι θα σε αφήσουν να φύγεις έτσι και αν είναι και σε καμία αποστολή μπορεί να μπλέξεις πολύ άσχημα!!!
ELTASSOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δηλαδη οι καμερες ασφαλειας σπιτιων μαγαζιων δεν μετρανε?...καμερες κυκλοφοριας?...δηλ αν στο μπακαλικονσουφρωσω και με δουν στην καμερα θα τους παω δικαστηριο για παρανομη καταγραφη?....νομιζω πρεπει στο κρανος να βαλεις ταμπελακι οτι καταγραφεις βασει αρθρου ταδε. Στη ρωσια ειναι υποχρεωτικες οι καμερες στα αμαξια και μπρος και πισω για παταξη τροχαιων και κυριως εγκληματικοτητας. Εξου και τα τρελλα βιντεα στο YouTube με ακραιες οδηγικες συμπεριφορες
Gang_of_four Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Η νομοθεσία δεν είναι ξεκάθαρη, οτιδήποτε βρίσκεται σε δημόσια θέα Δεν είναι παράνομο Ούτε να το φωτογραφίζεις ούτε να το καταγραφείς, στην περίπτωση όμως που το δημοσιοποιήσεις εκεί Μπορεί να βρεθεί κάποιος κάπου να δημιουργήσει θέμα. καθημερινά γράφουν με κάμερες στο δρόμο τουρίστες παιδιά με κινητά κάμερες μαγαζιών κανάλια εκπομπές και λοιπά. είναι σύνηθες πλέον σε ατυχήματα τροχαία ληστείες να Αναζητείται υλικό από κάμερες η από καταγραφές περαστικών Για ποια παρανομία μιλάμε
CyberWolf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Fp84 είπε Καλησπέρα φίλε, πρώτα απο ολα είναι παράνομο να τραβάς με κάμερα , μπορεί κάποιος αστυνομικός της τροχεας να μην σου πει τίποτα αλλά αν βρεθείς σε δρόμο όπου υπάρχουν ασφαλίτες δεν νομίζω οτι θα σε αφήσουν να φύγεις έτσι και αν είναι και σε καμία αποστολή μπορεί να μπλέξεις πολύ άσχημα!!! Δεν με ενδιαφερει τοσο αν με σταματησουν αστυνομικοι γιατι δεν κανω στην ουσια κατι κακο το ξερουν και αυτοι και εχω γνωστους για αυτο το θεμα το θεμα ειναι οι τρελοι στον δρομο που οδηγουν λες και ειναι η τελευταια τους μερα και ξερω οτι αυτοι θα το φτασουν στα ακρα και δεν εχω και καμια μηχανη να πω οτι θα τον γραφω στα τετοια μου και θα εξαφανιστω, με σκουτερ δεν παω πουθενα. 11 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Δηλαδη οι καμερες ασφαλειας σπιτιων μαγαζιων δεν μετρανε?...καμερες κυκλοφοριας?...δηλ αν στο μπακαλικονσουφρωσω και με δουν στην καμερα θα τους παω δικαστηριο για παρανομη καταγραφη?....νομιζω πρεπει στο κρανος να βαλεις ταμπελακι οτι καταγραφεις βασει αρθρου ταδε. Στη ρωσια ειναι υποχρεωτικες οι καμερες στα αμαξια και μπρος και πισω για παταξη τροχαιων και κυριως εγκληματικοτητας. Εξου και τα τρελλα βιντεα στο YouTube με ακραιες οδηγικες συμπεριφορες Φιλε οι καμερες τις τροχαις στους δρομους επιτρεπεται κανονικοτατα , τωρα οι καμερες στα μαγαζια κτλ και στα σπιτι και αυτα επιτρεπονται αλλα με συγκεκριμενους ορους να ειναι στην σωστη γωνια να κοιταει μονο το μαγαζι τα αρχεια απο μεσα να σβηνονται μετα απο συγκεκριμενες ωρες ή μερες αναλογα με το τι εχει συμβει απλα δεν εβρισκα πουθενα για καμερα σε μηχανη ή αμαξι 4 ώρες πριν, Gang_of_four είπε Η νομοθεσία δεν είναι ξεκάθαρη, οτιδήποτε βρίσκεται σε δημόσια θέα Δεν είναι παράνομο Ούτε να το φωτογραφίζεις ούτε να το καταγραφείς, στην περίπτωση όμως που το δημοσιοποιήσεις εκεί Μπορεί να βρεθεί κάποιος κάπου να δημιουργήσει θέμα. καθημερινά γράφουν με κάμερες στο δρόμο τουρίστες παιδιά με κινητά κάμερες μαγαζιών κανάλια εκπομπές και λοιπά. είναι σύνηθες πλέον σε ατυχήματα τροχαία ληστείες να Αναζητείται υλικό από κάμερες η από καταγραφές περαστικών Για ποια παρανομία μιλάμε σωστο αυτο που λες και εγω ετσι το βλεπω το θεμα ειναι αυτο που εχω πει μην με σταματησει ο τρελος στο αμαξι ή οπουδηποτε αλλου ειναι (αν εχεις δει και βιντεακια απο το εξωτερικο) και αρχιζει να μου πουλαει μουρη και φωναξει καμια αστυνομια, θελω πανω απ ολα ΑΝ γινει αυτο να ξερω οτι επιτρεπεται και δεν μπορει κανεις να μου κανει τιποτα. Γι αυτο ανοιξα αυτο το post
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα