giannisslgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1.παιδες επειδη μετακομισα σε καινουργιο σπιτι και στο δωματιο που εχω το Pc δεν εχε μπριζα για ethernet πρεπει να παρω ενα access point για να συνδεθω wireless με το modem Και μετα το συνδεω με ενα καλωδιο ethernet με το pc? 2.επισης μου δωσανε τσαμπα ενα access point το Ubiquiti UAP AC LR αλλα εχει μια εισοδο για ethernet Καλωδιο και εναν ανταπτορα gia POE... επειδη δεν εχω μπριζα στο δωματιο μου ειναι αχρηστο αυτο το AP?μπορω να το χρησιμοποιησω???
donblunts Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, giannisslgr είπε 1.παιδες επειδη μετακομισα σε καινουργιο σπιτι και στο δωματιο που εχω το Pc δεν εχε μπριζα για ethernet πρεπει να παρω ενα access point για να συνδεθω wireless με το modem Και μετα το συνδεω με ενα καλωδιο ethernet με το pc? 2.επισης μου δωσανε τσαμπα ενα access point το Ubiquiti UAP AC LR αλλα εχει μια εισοδο για ethernet Καλωδιο και εναν ανταπτορα gia POE... επειδη δεν εχω μπριζα στο δωματιο μου ειναι αχρηστο αυτο το AP?μπορω να το χρησιμοποιησω??? 1. α) Τραβάς καλώδιο ethernet απ'το ρούτερ, ή βρίσκεις Wi-Fi repeater που να σου βγάζει και Ethernet. 2. Ναι, πολύ καλό Access Point το Ubiquiti. Δίνει μόνο Wi-Fi, η πόρτα ethernet είναι για το εισερχόμενο δίκτυο.
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 On 11/02/2019 at 11:36, giannisslgr said: 1.παιδες επειδη μετακομισα σε καινουργιο σπιτι και στο δωματιο που εχω το Pc δεν εχε μπριζα για ethernet πρεπει να παρω ενα access point για να συνδεθω wireless με το modem Και μετα το συνδεω με ενα καλωδιο ethernet με το pc? 2.επισης μου δωσανε τσαμπα ενα access point το Ubiquiti UAP AC LR αλλα εχει μια εισοδο για ethernet Καλωδιο και εναν ανταπτορα gia POE... επειδη δεν εχω μπριζα στο δωματιο μου ειναι αχρηστο αυτο το AP?μπορω να το χρησιμοποιησω??? το access point παιρνει με καλωδιο και δινει ethernet. αυτο που θες εσυ ειναι repeater που παιζει και Client δηλαδη να δινει με καλωδιο ethernet στο Pc.εννοειται οτι θα χασεις λιγακι σε ταχυτητα αμα δεν μιλαμε για dual band modem router και dual band repeater.. το ubiquiti δεν εχει νοημα αν δεν μπορει να παιξει σαν repeater. υπαρχει και η λυση να βαλεις στο Pc σου Usb wifi adapter και να πιανεις ασυρματα το δικτυο αμα φτανει μεχρι το δωματιο σου. off topic ποιος χαριζει ubiquiti?:P αν πιανεις ασυρματα ιντερνετ τοτε μπορεις να βαλεις το ubiquiti διπλα στο ρουτερ και να αφησει το ubiquiti να αναλαβει το wifi αντι για το router σου.το Ubi ειναι και καλύτερο είναι και dual band. απλα θα κλεισεις το Wifi του router του παροχου.ακομα και dual band να σου εχει δωσει ο παροχος παλι το Ubi ειναι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα