greekboy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 46 λεπτά πριν, korakios είπε αν το πήρες απο Ελλάδα , αντιπροσωπεία απο μαντρα στην Ελλαδα, αλλα πρεπει να ειναι εισαγωγη απο Ιταλια (δεν ειναι δικο μου). σε αυτη την περιπτωση?
korakios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, greekboy είπε απο μαντρα στην Ελλαδα, αλλα πρεπει να ειναι εισαγωγη απο Ιταλια (δεν ειναι δικο μου). σε αυτη την περιπτωση? δε γνωρίζω , μπορεί να ζητήσουν λεφτά , πάντως το να ρωτήσεις είναι δωρεάν
theopan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 12/2/2024 στις 2:52 ΜΜ, greekboy είπε καλησπερα, αν τον κωδικο δεν το γραφει σε καποιο απο τα βιβλιαρακια υπαρχει τροπος να τον βρουμε? προφανως εχω δει τα διαφορα σαιτ που πρεπει να πληρωσεις αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστα ειναι. τον κωδικο τον γραφει καπου αλλου αραγε? Πάρε τηλέφωνο σε ένα οποιονδήποτε διανομέα Fiat ή στο τηλέφωνο υποστήριξης της Fiat να σου πουν τι έγγραφα θέλουν για να σου δώσουν τον κωδικό. Δεν έχει σημασία αν αγοράστηκε από εδώ ή είναι εισαγωγής... Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2024 από theopan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα