Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, turbat0s είπε

Ευχαριστώ, φαντάζομαι ότι η έλλειψη διορθώνεται με μια 3rd party εφαρμογή, σωστά?

Κοίτα αυτή την στιγμή το redmi note 5 που έχει η γυναίκα μου είναι στην 8.0.1 και έχει.

Στο δικό μου(1+6) που είχα 8 είχα και εγώ.

Τώρα με την 9 δεν έχω.

Δεν νομίζω(λέω τώρα)ούτε με εφαρμογή από την στιγμή που δεν το υποστηρίζει η Google.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αν βάλεις άλλη εφαρμογή δουλεύει. 

Το έχει βγάλει η Google από τα android one για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων 

Αν εννοείς Dialer δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν εννοείς Recording στην συνομιλία ,αυτό έχει καταργηθεί.

Ραδιόφωνο έχει το Mi A2 lite.

Για το Android one μπορείς να διαβάσεις τα αρνητικά και τα θετικά του εδώ 

1) Eννοώ απλό δημοσιογραφικό   voice recording ,  όχι recording τηλεφωνικής συνομιλίας.  Υπάρχει?

2) το ραδιοφωνο που υπάρχει είναι αυτόνομη λειτουργία  της συσκευής και λειτουργεί χωρίς δεδομένα, σωστά?

3) Τα ερωτήματα μου γεννήθηκαν αφού διάβασα αυτό το άρθρο... Εννοώ τι άλλες "ευκολίες"  έχει πχ το Oreo που δεν έχει το One?  Για το Recording για παράδειγμα, που κολλάω, το έχω δει να το αναφέρει καποιος αλλού, που δεν θυμάμαι που,  οτι είναι  "απο τα πολλά προεγκατεστημένα που λείπουν  απο το One".

13 ώρες πριν, turbat0s είπε

Σόρρυ για την παρέμβαση, σε όλα τα xiaomi ισχύει αυτό?

Αναφέρεστε στο recording ή το ραδιόφωνο?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kounga είπε

1) Eννοώ απλό δημοσιογραφικό   voice recording ,  όχι recording τηλεφωνικής συνομιλίας.  Υπάρχει?

2) το ραδιοφωνο που υπάρχει είναι αυτόνομη λειτουργία  της συσκευής και λειτουργεί χωρίς δεδομένα, σωστά?

3) Τα ερωτήματα μου γεννήθηκαν αφού διάβασα αυτό το άρθρο... Εννοώ τι άλλες "ευκολίες"  έχει πχ το Oreo που δεν έχει το One?  Για το Recording για παράδειγμα, που κολλάω, το έχω δει να το αναφέρει καποιος αλλού, που δεν θυμάμαι που,  οτι είναι  "απο τα πολλά προεγκατεστημένα που λείπουν  απο το One".

Αναφέρεστε στο recording ή το ραδιόφωνο?

Απλό recording τα χιαομι έχουν τώρα για αυτά που έχουν android one δεν θυμάμαι να σου πω αλλά στο Google play θα βρεις 300 εφαρμογές για αυτο τον λόγο 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kounga είπε

1) Υπάρχει(ανάλογα την έκδοση λογισμικού)

2) Σωστά

3) Υπάρχουν και εφαρμογές (αν δεν έχει)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...