adi32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε Το ότι προτείνεις το google camera μόνο για το asus και όχι για το xiaomi με ξεπερνάει λες και βούτηξε στο πηγάδι... H gcam στο asus μπαινει με ενα κλικ και δινει επιδοσεις πχ 8/10 Στο xiaomi πρεπει να κανεις ολοκληρες μανουρες και απο το 3/10 να πας στο 5/10
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, adi32 είπε H gcam στο asus μπαινει με ενα κλικ και δινει επιδοσεις πχ 8/10 Στο xiaomi πρεπει να κανεις ολοκληρες μανουρες και απο το 3/10 να πας στο 5/10 https://www.celsoazevedo.com/
kounga Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, saruman123 είπε Πήγαινε δες το από κοντά. Έχει πάρει και την Oreo. Και είναι ένα από τα καλύτερα σε κάμερα κάτω από 200€. 12 ώρες πριν, life is music είπε πήγαινε δες απο κοντα και οποιο σ αρέσει τσιμπατο ! Σωστά, μόνο απο κοντά γιατί : 1) οι φωτογραφίες γενικά δεν μ ενδιαφέρουν , μόνο να δουλεύει σωστά apps εγγράφων Α4 και τα τα φωτογραφίζει σωστά. 2) Αν τα λίγα αυτά mm μεγαλύτερου πλάτους του ASUS που βλέπω στα χαρακτηριστικά του, με "χαλάσουν" όσον αφορά το "κουβάλημα" του , θα πάω στο XIAOMI. Γι αυτό και οταν αναφέρθηκα στην παλιά σχεδίαση του, δεν το είπα για λογους αισθητικής αλλά για πρακτικούς μεγέθους...
life is music Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kounga είπε Σωστά, μόνο απο κοντά γιατί : 1) οι φωτογραφίες γενικά δεν μ ενδιαφέρουν , μόνο να δουλεύει σωστά apps εγγράφων Α4 και τα τα φωτογραφίζει σωστά. 2) Αν τα λίγα αυτά mm μεγαλύτερου πλάτους του ASUS που βλέπω στα χαρακτηριστικά του, με "χαλάσουν" όσον αφορά το "κουβάλημα" του , θα πάω στο XIAOMI. Γι αυτό και οταν αναφέρθηκα στην παλιά σχεδίαση του, δεν το είπα για λογους αισθητικής αλλά για πρακτικούς μεγέθους... Τότε παίρνεις το mi a2 lite 32gb kai 3gb ram του βάζεις και μια καρτουλα sd και θα είσαι μπόμπα! Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από life is music 1
AntiCambeR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, life is music είπε Τότε παίρνεις το mi a2 lite 32gb kai 3gb ram του βάζεις και μια καρδούλα ssd και θα είσαι μπόμπα! ♥ με ταχύτητα ssd=ταχυπαλμίες=bottleneck. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR
life is music Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε ♥ με ταχύτητα ssd=ταχυπαλμίες=bottleneck. καρτα sd ηθελα να γραψω
kounga Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, life is music είπε Τότε παίρνεις το mi a2 lite 32gb kai 3gb ram του βάζεις και μια καρτουλα sd και θα είσαι μπόμπα! Μα ειμαι ΟΚ απο προϋπολογισμό με το κόστος του 4/64. Γιατί να χάσω σε ram, με ότι μπορεί να συνεπάγεται... 12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε ♥ με ταχύτητα ssd=ταχυπαλμίες=bottleneck. Εννοείς κάτι αρνητικό που θα του προσδώσει η κάρτα μνήμης; Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2019 από kounga
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Στις 13/2/2019 στις 4:33 ΜΜ, kounga είπε Μα ειμαι ΟΚ απο προϋπολογισμό με το κόστος του 4/64. Γιατί να χάσω σε ram, με ότι μπορεί να συνεπάγεται... Εννοείς κάτι αρνητικό που θα του προσδώσει η κάρτα μνήμης; Απλά πάρε μια κάρτα sd class 10 και είσαι κομπλέ λες και θα το γεμίσεις 1
kounga Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξαφνικό ερώτημα που δεν είχα υπολογίσει : Διάβασα τα περί Android One στα σχετικά θέματα, και με προβλημάτισε. Για έναν απλό χρήστη σαν εμένα, ποιές είναι οι εφαρμογές που υποτίθεται δεν έχει απο την μάνα του, σε σχέση με πχ το 8.0 ? Και ποιές ρυθμίσεις δεν μπορώ να κάνω? Πχ λένε οτι δεν έχει Recording ή Ραδιόφωνο. Αυτά τα δυο επειδή με ενδιαφέρουν , μετά την αναβάθμιση υπάρχουν σε λειτουργία χωρίς δεδομένα ή wifi ανοιχτά? Καταλαβαίνω οτι μπορώ μετά να κατεβάσω εγώ ότι θέλω , αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου για τις δυο παραπάνω λειτουργίες... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από kounga
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, kounga είπε Ξαφνικό ερώτημα που δεν είχα υπολογίσει : Διάβασα τα περί Android One στα σχετικά θέματα, και με προβλημάτισε. Για έναν απλό χρήστη σαν εμένα, ποιές είναι οι εφαρμογές που υποτίθεται δεν έχει απο την μάνα του, σε σχέση με πχ το 8.0 ? Και ποιές ρυθμίσεις δεν μπορώ να κάνω? Πχ λένε οτι δεν έχει Recording ή Ραδιόφωνο. Αυτά τα δυο επειδή με ενδιαφέρουν , μετά την αναβάθμιση υπάρχουν σε λειτουργία χωρίς δεδομένα ή wifi ανοιχτά? Καταλαβαίνω οτι μπορώ μετά να κατεβάσω εγώ ότι θέλω , αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου για τις δυο παραπάνω λειτουργίες... Λογικά έχει δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά όπως σου είπα και πριν πήγαινε μέχρι ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kounga είπε Ξαφνικό ερώτημα που δεν είχα υπολογίσει : Διάβασα τα περί Android One στα σχετικά θέματα, και με προβλημάτισε. Για έναν απλό χρήστη σαν εμένα, ποιές είναι οι εφαρμογές που υποτίθεται δεν έχει απο την μάνα του, σε σχέση με πχ το 8.0 ? Και ποιές ρυθμίσεις δεν μπορώ να κάνω? Πχ λένε οτι δεν έχει Recording ή Ραδιόφωνο. Αυτά τα δυο επειδή με ενδιαφέρουν , μετά την αναβάθμιση υπάρχουν σε λειτουργία χωρίς δεδομένα ή wifi ανοιχτά? Καταλαβαίνω οτι μπορώ μετά να κατεβάσω εγώ ότι θέλω , αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου για τις δυο παραπάνω λειτουργίες... Αν εννοείς Recording στην συνομιλία ,αυτό έχει καταργηθεί. Ραδιόφωνο έχει το Mi A2 lite. Για το Android one μπορείς να διαβάσεις τα αρνητικά και τα θετικά του εδώ Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123 1
turbat0s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Αν εννοείς Recording στην συνομιλία ,αυτό έχει καταργηθεί. Σόρρυ για την παρέμβαση, σε όλα τα xiaomi ισχύει αυτό?
adi32 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Νομίζω η Google δεν το επιτρέπει στο Android one
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Σόρρυ για την παρέμβαση, σε όλα τα xiaomi ισχύει αυτό? Σε όλα τα κινητά μετά το λειτουργικό Oreo. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
turbat0s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, saruman123 είπε Σε όλα τα κινητά μετά το λειτουργικό Oreo. Ευχαριστώ, φαντάζομαι ότι η έλλειψη διορθώνεται με μια 3rd party εφαρμογή, σωστά? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα