Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

Το ότι προτείνεις το google camera μόνο για το asus και όχι για το xiaomi με ξεπερνάει λες και βούτηξε στο πηγάδι... 

H gcam στο asus μπαινει με ενα κλικ και δινει επιδοσεις πχ 8/10 

Στο xiaomi πρεπει να κανεις ολοκληρες μανουρες και απο το 3/10 να πας στο 5/10

Δημοσ.
22 ώρες πριν, saruman123 είπε

Πήγαινε δες το από κοντά.

Έχει πάρει και την Oreo.

Και είναι ένα από τα καλύτερα σε κάμερα κάτω από 200€.

12 ώρες πριν, life is music είπε

πήγαινε δες απο κοντα και οποιο σ αρέσει τσιμπατο !

Σωστά, μόνο απο κοντά γιατί  :

1) οι φωτογραφίες γενικά  δεν μ ενδιαφέρουν , μόνο να δουλεύει σωστά apps  εγγράφων Α4 και τα τα φωτογραφίζει σωστά.

2) Αν τα λίγα αυτά mm μεγαλύτερου πλάτους του ASUS που βλέπω στα χαρακτηριστικά του, με "χαλάσουν" όσον αφορά το  "κουβάλημα" του , θα πάω στο XIAOMI.

Γι αυτό και οταν αναφέρθηκα στην παλιά σχεδίαση του, δεν το είπα για λογους αισθητικής αλλά για πρακτικούς μεγέθους...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, kounga είπε

Σωστά, μόνο απο κοντά γιατί  :

1) οι φωτογραφίες γενικά  δεν μ ενδιαφέρουν , μόνο να δουλεύει σωστά apps  εγγράφων Α4 και τα τα φωτογραφίζει σωστά.

2) Αν τα λίγα αυτά mm μεγαλύτερου πλάτους του ASUS που βλέπω στα χαρακτηριστικά του, με "χαλάσουν" όσον αφορά το  "κουβάλημα" του , θα πάω στο XIAOMI.

Γι αυτό και οταν αναφέρθηκα στην παλιά σχεδίαση του, δεν το είπα για λογους αισθητικής αλλά για πρακτικούς μεγέθους...

Τότε παίρνεις το mi a2 lite 32gb kai 3gb ram του βάζεις και μια καρτουλα sd και θα είσαι μπόμπα!

Επεξ/σία από life is music
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, life is music είπε

Τότε παίρνεις το mi a2 lite 32gb kai 3gb ram του βάζεις και μια καρδούλα ssd και θα είσαι μπόμπα!

♥ με ταχύτητα ssd=ταχυπαλμίες=bottleneck.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, life is music είπε

Τότε παίρνεις το mi a2 lite 32gb kai 3gb ram του βάζεις και μια καρτουλα sd και θα είσαι μπόμπα!

Μα ειμαι ΟΚ απο προϋπολογισμό με το κόστος του 4/64.    Γιατί να χάσω σε ram, με ότι μπορεί να συνεπάγεται...

12 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

♥ με ταχύτητα ssd=ταχυπαλμίες=bottleneck.

Εννοείς κάτι αρνητικό που θα του προσδώσει η κάρτα μνήμης;

Επεξ/σία από kounga
Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 4:33 ΜΜ, kounga είπε

Μα ειμαι ΟΚ απο προϋπολογισμό με το κόστος του 4/64.    Γιατί να χάσω σε ram, με ότι μπορεί να συνεπάγεται...

Εννοείς κάτι αρνητικό που θα του προσδώσει η κάρτα μνήμης;

Απλά πάρε μια κάρτα sd class 10 και είσαι κομπλέ λες και θα το γεμίσεις 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαφνικό ερώτημα που δεν είχα υπολογίσει :    Διάβασα τα περί Android One στα σχετικά θέματα, και με προβλημάτισε.     Για έναν απλό χρήστη σαν εμένα, ποιές είναι οι εφαρμογές που υποτίθεται δεν έχει απο την μάνα του, σε σχέση με πχ το 8.0 ?   Και ποιές ρυθμίσεις δεν μπορώ να κάνω?    Πχ λένε οτι δεν έχει Recording ή Ραδιόφωνο.     Αυτά τα δυο επειδή με ενδιαφέρουν , μετά την αναβάθμιση υπάρχουν  σε λειτουργία χωρίς δεδομένα ή wifi ανοιχτά?

Καταλαβαίνω οτι μπορώ μετά να κατεβάσω εγώ ότι θέλω , αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου για τις δυο παραπάνω λειτουργίες...

Επεξ/σία από kounga
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kounga είπε

Ξαφνικό ερώτημα που δεν είχα υπολογίσει :    Διάβασα τα περί Android One στα σχετικά θέματα, και με προβλημάτισε.     Για έναν απλό χρήστη σαν εμένα, ποιές είναι οι εφαρμογές που υποτίθεται δεν έχει απο την μάνα του, σε σχέση με πχ το 8.0 ?   Και ποιές ρυθμίσεις δεν μπορώ να κάνω?    Πχ λένε οτι δεν έχει Recording ή Ραδιόφωνο.     Αυτά τα δυο επειδή με ενδιαφέρουν , μετά την αναβάθμιση υπάρχουν  σε λειτουργία χωρίς δεδομένα ή wifi ανοιχτά?

Καταλαβαίνω οτι μπορώ μετά να κατεβάσω εγώ ότι θέλω , αλλά αν μπορείτε απαντήστε μου για τις δυο παραπάνω λειτουργίες...

Λογικά έχει δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά όπως σου είπα και πριν πήγαινε μέχρι ένα κατάστημα να τα δεις από κοντά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kounga είπε

Αν εννοείς Recording στην συνομιλία ,αυτό έχει καταργηθεί.

Ραδιόφωνο έχει το Mi A2 lite.

Για το Android one μπορείς να διαβάσεις τα αρνητικά και τα θετικά του εδώ 

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν εννοείς Recording στην συνομιλία ,αυτό έχει καταργηθεί.

Σόρρυ για την παρέμβαση, σε όλα τα xiaomi ισχύει αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Σόρρυ για την παρέμβαση, σε όλα τα xiaomi ισχύει αυτό?

Σε όλα τα κινητά μετά το λειτουργικό Oreo.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σε όλα τα κινητά μετά το λειτουργικό Oreo.

Ευχαριστώ, φαντάζομαι ότι η έλλειψη διορθώνεται με μια 3rd party εφαρμογή, σωστά?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...