kounga Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-honor-9-lite-dual-sim-32gb-black https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-a2-lite-64gb-blue Kαλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι μεταξύ των παραπάνω Honor 9 Lite και Xiaomi A2 Lite απο Ελλάδα ποια η γνώμη σας? 1) Επειδή έχουν 40 Ευρω διαφορά, και δεν είναι λίγα , με προβληματίζει αν θα είναι αρκετά τα 32GB του Honor, μιας και δεν σηκώνει κάρτα μνήμης μαζί με 2 sim... To κινητό το θέλω για πλήρες Fb , email , Full Spotify , e-radio , πολύ youtube, e-bankings. Όχι games . 2) Aπο θέμα ταχύτητας επεξεργαστή , μάλλον πάνω κατω το ίδιο είναι και τα δυο. 3) Για τις δουλειές που το θέλω, φαντάζομαι οτι και τα 3GB μνήμης του Honor αρκούν σε σχέση με τα 4GB του Xioami. (Για τον αποθηκευτικό του χώρο δεν ξέρω που λέω και στο (1) ) 4) Φοβάμαι πως για τα ανωτέρω tasks , η μπαταρία 4000 του Xiaomi, νικάει κατα κράτος ? 5) Αν έχετε και κάποιο άλλο υπόψιν , που μπορεί να μου διέφυγε, για τα όσα ζητώ παραπάνω , και για τα λεφτά που γράφω ,παρακαλώ προτείνετε . 6) Α ναι ξέχασα 😁 , και όχι πάνω απο 5.9 '' ! Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από kounga
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Xiaomi καθαρά . Γιατί έχει και pure android. Υπόψη τα 3 gb ram δεν θα είναι καθαρά 3 αλλά 1.8 - 2 gb περίπου (ανάλογα το λειτουργικό). Οπότε όσο ποιο πολλά τόσο το καλύτερο. Τώρα στο θέμα της μνήμης αυτό εξαρτάται από αυτά που θες να αποθηκεύσεις. Αν το Honor που λες δεν παίρνει sd(λόγο δύο sim) και είναι και 32αρη τότε για μένα προσωπικά όχι. Αν ήταν 64αρη εκεί ναι θα το συζητούσαμε. Για μένα μια καλή επιλογή είναι αυτό εδώ https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/asus-zenfone-zoom-s-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8687283pp/ Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123 1 1
shooterg Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/15538676/Xiaomi-Mi-A2-64GB.html 1
donakos83 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Φίλε καλησπέρα..πάντως ο κολλητός έχει το honor 9 lite εδώ και κάνα 6μηνο είναι πολύ ευχαριστημένος..και η μπαταρία του εξαιρετική και δουλεύει πολύ 4G και Bluetooth... 1
life is music Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, kounga είπε https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-honor-9-lite-dual-sim-32gb-black https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-a2-lite-64gb-blue Kαλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι μεταξύ των παραπάνω Honor 9 Lite και Xiaomi A2 Lite απο Ελλάδα ποια η γνώμη σας? 1) Επειδή έχουν 40 Ευρω διαφορά, και δεν είναι λίγα , με προβληματίζει αν θα είναι αρκετά τα 32GB του Honor, μιας και δεν σηκώνει κάρτα μνήμης μαζί με 2 sim... To κινητό το θέλω για πλήρες Fb , email , Full Spotify , e-radio , πολύ youtube, e-bankings. Όχι games . 2) Aπο θέμα ταχύτητας επεξεργαστή , μάλλον πάνω κατω το ίδιο είναι και τα δυο. 3) Για τις δουλειές που το θέλω, φαντάζομαι οτι και τα 3GB μνήμης του Honor αρκούν σε σχέση με τα 4GB του Xioami. (Για τον αποθηκευτικό του χώρο δεν ξέρω που λέω και στο (1) ) 4) Φοβάμαι πως για τα ανωτέρω tasks , η μπαταρία 4000 του Xiaomi, νικάει κατα κράτος ? 5) Αν έχετε και κάποιο άλλο υπόψιν , που μπορεί να μου διέφυγε, για τα όσα ζητώ παραπάνω , και για τα λεφτά που γράφω ,παρακαλώ προτείνετε . 6) Α ναι ξέχασα 😁 , και όχι πάνω απο 5.9 '' ! Xiaomi m1 a2 lite στα150 είναι ο ορισμός του value for money! 1
kounga Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, life is music είπε Xiaomi m1 a2 lite στα150 είναι ο ορισμός του value for money! Που υπάρχει στην Ελλάδα με 150 € με τις μνήμες κ αποθήκευση που ζητώ? Επίσης δεν θέλω απο οποιοδήποτε Σκρουτζ, καθώς θα προτιμούσα και 2 χρόνια εγγύηση και πληρωμη με Paypal όπως έχει το You ή Public... 21 ώρες πριν, saruman123 είπε Το Xiaomi καθαρά . Γιατί έχει και pure android. Υπόψη τα 3 gb ram δεν θα είναι καθαρά 3 αλλά 1.8 - 2 gb περίπου (ανάλογα το λειτουργικό). Οπότε όσο ποιο πολλά τόσο το καλύτερο. Τώρα στο θέμα της μνήμης αυτό εξαρτάται από αυτά που θες να αποθηκεύσεις. Αν το Honor που λες δεν παίρνει sd(λόγο δύο sim) και είναι και 32αρη τότε για μένα προσωπικά όχι. Αν ήταν 64αρη εκεί ναι θα το συζητούσαμε. Για μένα μια καλή επιλογή είναι αυτό εδώ https://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/asus-zenfone-zoom-s-64gb-mayro-dual-sim-smartphone/prod8687283pp/ Χμμμ.. δεν είχα προσέξει το ASUS. Φαίνεται πολύ καλό. Ωστόσο, το μόνο καλύτερο σε σχέση με το Xiaomi είναι η μπαταρία του? Γιατί μιλάμε για κινητό που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια! Επίσης , κάπως "χτυπάει" η "παλιά" σχεδίαση με τα μεγάλα περιθώρια πάνω/κάτω στην οθόνη... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από kounga
saruman123 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kounga είπε Που υπάρχει στην Ελλάδα με 150 € με τις μνήμες κ αποθήκευση που ζητώ? Επίσης δεν θέλω απο οποιοδήποτε Σκρουτζ, καθώς θα προτιμούσα και 2 χρόνια εγγύηση και πληρωμη με Paypal όπως έχει το You ή Public... Χμμμ.. δεν είχα προσέξει το ASUS. Φαίνεται πολύ καλό. Ωστόσο, το μόνο καλύτερο σε σχέση με το Xiaomi είναι η μπαταρία του? Γιατί μιλάμε για κινητό που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια! Επίσης , κάπως "χτυπάει" η "παλιά" σχεδίαση με τα μεγάλα περιθώρια πάνω/κάτω στην οθόνη... Πήγαινε δες το από κοντά. Έχει πάρει και την Oreo. Και είναι ένα από τα καλύτερα σε κάμερα κάτω από 200€. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123 1
life is music Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, life is music είπε Xiaomi m1 a2 lite στα150 είναι ο ορισμός του value for money! Το youhou από ότι ξέρω αν το παρεις από αυτούς το m1a2 lite θα έχεις δύο χρόνια εγγύηση! 21 ώρες πριν, life is music είπε Xiaomi m1 a2 lite στα150 είναι ο ορισμός του value for money Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2019 από life is music 1
kounga Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, life is music είπε Το youhou από ότι ξέρω αν το παρεις από αυτούς το m1a2 lite θα έχεις δύο χρόνια εγγύηση! 'Αλλο το Υouhoo , και άλλο το Υou που λέω εγώ. Και τα δυο 2 χρόνια εγγύηση, αλλά μόνο το Υou δέχεται Paypal που θέλω εγώ...
life is music Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, kounga είπε 'Αλλο το Υouhoo , και άλλο το Υou που λέω εγώ. Και τα δυο 2 χρόνια εγγύηση, αλλά μόνο το Υou δέχεται Paypal που θέλω εγώ... α οκ
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ πάντως ξέρω από xiaomi m1 κλπ pure android δεν είναι και τόσο καλά πήγαινε αν μπορείς σε κάποιο κατάστημα πχ βονταφον, κωτσοβολο κλπ να δεις μερικά κινητά και μετα βλέπεις ποιο σου αρέσει και το παίρνεις από σκρουτζ 1
life is music Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, kounga είπε 'Αλλο το Υouhoo , και άλλο το Υou που λέω εγώ. Και τα δυο 2 χρόνια εγγύηση, αλλά μόνο το Υou δέχεται Paypal που θέλω εγώ... πήγαινε δες απο κοντα και οποιο σ αρέσει τσιμπατο ! 1 1
adi32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 12 ώρες πριν, kounga είπε Που υπάρχει στην Ελλάδα με 150 € με τις μνήμες κ αποθήκευση που ζητώ? Επίσης δεν θέλω απο οποιοδήποτε Σκρουτζ, καθώς θα προτιμούσα και 2 χρόνια εγγύηση και πληρωμη με Paypal όπως έχει το You ή Public... Χμμμ.. δεν είχα προσέξει το ASUS. Φαίνεται πολύ καλό. Ωστόσο, το μόνο καλύτερο σε σχέση με το Xiaomi είναι η μπαταρία του? Γιατί μιλάμε για κινητό που πρωτοκυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια! Επίσης , κάπως "χτυπάει" η "παλιά" σχεδίαση με τα μεγάλα περιθώρια πάνω/κάτω στην οθόνη... Επειδη εχω και το Asus και το mia2 lite To Xiaomi εχει πολυ καλο μεγεθος με μικρα περιθωρια και αρκετα καλη οθονη και καλη μπαταρια Υστερει στις φωτο αρκετα και εχει Android one που ειναι ομως τελειως γυμνο και πρεπει να βαλεις δικες σου εφαρμογες πχ δεν εχει recording Το Asus εχει παλια σχεδιαση αλλα εχει σουπερ Amoled οθονη, τεραστια μπαταρια , πολυ καλη καμερα που με τη gcam γινεται ακομα καλυτερη και εχει και λειτουργικο πληρεστατο και χωρις το παραμικρο κολλημα Αν θες καλες φωτο προτιμας το Asus 1
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Επειδη εχω και το Asus και το mia2 lite To Xiaomi εχει πολυ καλο μεγεθος με μικρα περιθωρια και αρκετα καλη οθονη και καλη μπαταρια Υστερει στις φωτο αρκετα και εχει Android one που ειναι ομως τελειως γυμνο και πρεπει να βαλεις δικες σου εφαρμογες πχ δεν εχει recording Το Asus εχει παλια σχεδιαση αλλα εχει σουπερ Amoled οθονη, τεραστια μπαταρια , πολυ καλη καμερα που με τη gcam γινεται ακομα καλυτερη και εχει και λειτουργικο πληρεστατο και χωρις το παραμικρο κολλημα Αν θες καλες φωτο προτιμας το Asus Το ότι προτείνεις το google camera μόνο για το asus και όχι για το xiaomi με ξεπερνάει λες και βούτηξε στο πηγάδι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα