Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,έχω ένα redmi 5 plus λίγο καιρό και δυστυχώς ενώ δεν είχε ούτε μισή γρατζουνιά πάνω του έπεσε χθες και η οθόνη έγινε μπουρδελο.Πααρολα αυτά λειτουργεί κανονικοτατα το touch και το lcd ,απλά είναι ραγισμένη ολη .

Ξέρετε περίπου πόσο είναι το κόστος επισκευής, και έχετε να προλαβαίνει φθηνό μαγαζί Αθήνα ?Γιατί ως τώρα βλέπω ζητάνε πάνω από 50 και δεν ξέρω αν αξίζει .

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Καταρχήν θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι ένα ακριβό τηλέφωνο άρα ίσως και να μην σε συμφέρει να το επισκευάσει.

Τι θα έκανα εγώ:

Θα κοιτούσα από AliExpress ποσό έχει μια οθόνη ανταλλακτικό (15-20€ περίπου) και μετά θα κοιτούσα να την επισκευάσω μόνος μου. Διαφορετικά θα το πουλήσεις για ψυχολογικούς λογους για ένα κομμάτι ψωμί (και αν), γιατί κανένας δεν θα το πάρει και θα αναλάβει το ρίσκο και την ταλαιπωρία της επισκευής για να γλυτώσει λίγα ευρώ. 

Εμένα η γνώμη μου είναι άστο και πάρε άλλο και αυτό πουλά το (πχ 20-30-40€).

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Καταρχήν θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι ένα ακριβό τηλέφωνο άρα ίσως και να μην σε συμφέρει να το επισκευάσει.

Τι θα έκανα εγώ:

Θα κοιτούσα από AliExpress ποσό έχει μια οθόνη ανταλλακτικό (15-20€ περίπου) και μετά θα κοιτούσα να την επισκευάσω μόνος μου. Διαφορετικά θα το πουλήσεις για ψυχολογικούς λογους για ένα κομμάτι ψωμί (και αν), γιατί κανένας δεν θα το πάρει και θα αναλάβει το ρίσκο και την ταλαιπωρία της επισκευής για να γλυτώσει λίγα ευρώ. 

Εμένα η γνώμη μου είναι άστο και πάρε άλλο και αυτό πουλά το (πχ 20-30-40€).

Μάλλον αυτό θα κάνω , ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...