kostaskostas1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά ,έχω ένα redmi 5 plus λίγο καιρό και δυστυχώς ενώ δεν είχε ούτε μισή γρατζουνιά πάνω του έπεσε χθες και η οθόνη έγινε μπουρδελο.Πααρολα αυτά λειτουργεί κανονικοτατα το touch και το lcd ,απλά είναι ραγισμένη ολη . Ξέρετε περίπου πόσο είναι το κόστος επισκευής, και έχετε να προλαβαίνει φθηνό μαγαζί Αθήνα ?Γιατί ως τώρα βλέπω ζητάνε πάνω από 50 και δεν ξέρω αν αξίζει . Ευχαριστώ πολύ!
tz_aristotelis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Καταρχήν θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι ένα ακριβό τηλέφωνο άρα ίσως και να μην σε συμφέρει να το επισκευάσει. Τι θα έκανα εγώ: Θα κοιτούσα από AliExpress ποσό έχει μια οθόνη ανταλλακτικό (15-20€ περίπου) και μετά θα κοιτούσα να την επισκευάσω μόνος μου. Διαφορετικά θα το πουλήσεις για ψυχολογικούς λογους για ένα κομμάτι ψωμί (και αν), γιατί κανένας δεν θα το πάρει και θα αναλάβει το ρίσκο και την ταλαιπωρία της επισκευής για να γλυτώσει λίγα ευρώ. Εμένα η γνώμη μου είναι άστο και πάρε άλλο και αυτό πουλά το (πχ 20-30-40€). 1
kostaskostas1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Καταρχήν θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι ένα ακριβό τηλέφωνο άρα ίσως και να μην σε συμφέρει να το επισκευάσει. Τι θα έκανα εγώ: Θα κοιτούσα από AliExpress ποσό έχει μια οθόνη ανταλλακτικό (15-20€ περίπου) και μετά θα κοιτούσα να την επισκευάσω μόνος μου. Διαφορετικά θα το πουλήσεις για ψυχολογικούς λογους για ένα κομμάτι ψωμί (και αν), γιατί κανένας δεν θα το πάρει και θα αναλάβει το ρίσκο και την ταλαιπωρία της επισκευής για να γλυτώσει λίγα ευρώ. Εμένα η γνώμη μου είναι άστο και πάρε άλλο και αυτό πουλά το (πχ 20-30-40€). Μάλλον αυτό θα κάνω , ευχαριστώ πολύ!
tz_aristotelis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, kostaskostas1 είπε Μάλλον αυτό θα κάνω , ευχαριστώ πολύ! Καλή επιτυχία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα