Προς το περιεχόμενο

Widget

iSAD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους! Θέλω να ρωτήσω τι προτείνετε εσείς για να μπορώ να βλέπω στην επιφάνεια εργασίας μου πάντα για τις θερμοκρασίες ταχύτητες και γενικά τα πάντα για το σύστημα μου.

Δεν είχα ποτέ κάτι αντίστοιχο αλλά έχω δεί πολλά όμορφα και θα ήθελα κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Ένα καλό και δωρεάν είναι το openhardware monitor. Εμφανίζεις από τα μενού το gadget και μετά με δεξί κλικ σε όποιον σένσορα θέλεις μπορείς να το προσθέτεις στο gadget.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Ένα καλό και δωρεάν είναι το openhardware monitor. Εμφανίζεις από τα μενού το gadget και μετά με δεξί κλικ σε όποιον σένσορα θέλεις μπορείς να το προσθέτεις στο gadget.

Ειδα κατι φωτογραφιες...τιποτα πιο ομορφο κι ολας η κανα αλλο ξερεις? Μιλαμε για Δωρεαν παντα

Δημοσ.

Αυτά τα όμορφα που ψάχνεις μάλλον είναι πλήρη desktops customizations που αλλάζουν τα πάντα και πειράζουν το σύστημα σε βάθος και δεν τα χρησιμοποιώ γιατί συνήθως οδηγούν σε φορμάτ.

Αν ψάχνεις κάτι όπως αυτά που βλέπεις στις ταινίες, τζάμπα ψάχνεις. Δες όμως και το bginfo. Δεν δείχνει θερμοκρασίες αλλά εμφανίζει διάφορες άλλες πληροφορίες στο desktop.

Έχει κι άλλα όπως το speedfan, το real temp, το hwmonitor κτλ αλλά αυτά εμφανίζουν τις πληροφορίες στο παράθυρό τους μόνο.

Τέλος, οι κατασκευαστές των μητρικών μπορεί να δίνουν κάποιο cool πρόγραμμα που να δείχνει θερμοκρασίες αλλά αυτά δουλεύουν μόνο για συγκεκριμένες μητρικές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, micos000 είπε

Αυτά τα όμορφα που ψάχνεις μάλλον είναι πλήρη desktops customizations που αλλάζουν τα πάντα και πειράζουν το σύστημα σε βάθος και δεν τα χρησιμοποιώ γιατί συνήθως οδηγούν σε φορμάτ.

Αν ψάχνεις κάτι όπως αυτά που βλέπεις στις ταινίες, τζάμπα ψάχνεις. Δες όμως και το bginfo. Δεν δείχνει θερμοκρασίες αλλά εμφανίζει διάφορες άλλες πληροφορίες στο desktop.

Έχει κι άλλα όπως το speedfan, το real temp, το hwmonitor κτλ αλλά αυτά εμφανίζουν τις πληροφορίες στο παράθυρό τους μόνο.

Τέλος, οι κατασκευαστές των μητρικών μπορεί να δίνουν κάποιο cool πρόγραμμα που να δείχνει θερμοκρασίες αλλά αυτά δουλεύουν μόνο για συγκεκριμένες μητρικές.

Δεν βρήκα κάτι στην μητρική μου...θέλω απλά κάτι να βλέπω όλες τις θερμοκρασίες και ταχύτητες που έχουν γενικά κάτι που να μπορώ να τα βλέπω όλα χωρίς να πειράζω εγώ κάτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, iSAD είπε

θέλω απλά κάτι να βλέπω όλες τις θερμοκρασίες και ταχύτητες που έχουν γενικά κάτι που να μπορώ να τα βλέπω όλα χωρίς να πειράζω εγώ κάτι

Όχι δε θέλεις αυτό. Θέλεις...

12 λεπτά πριν, iSAD είπε

τιποτα πιο ομορφο

Το ohm είναι πολύ καλό και μιλάω για το gadget του κι όχι για το παράθυρο του.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όχι δε θέλεις αυτό. Θέλεις...

Το ohm είναι πολύ καλό και μιλάω για το gadget του κι όχι για το παράθυρο του.

Δηλαδή ποια εφαρμογή να κατεβάσω που να είναι χρήσιμη και απλή? 

Δημοσ.

Αυτό που πρότεινα από την αρχή. Έχει και Portable έκδοση οπότε δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις κάτι και αν δε σε καλύπτει το σβήνεις.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, micos000 είπε

Αυτό που πρότεινα από την αρχή. Έχει και Portable έκδοση οπότε δε θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις κάτι και αν δε σε καλύπτει το σβήνεις.

Όσο για τα φανακια...ξέρεις εάν πρέπει να τα ρυθμίζω εγώ ποτέ πότε να δουλεύουν παραπάνω και πότε όχι? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...