Manoleros95 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα στο φορουμ. Μια ερωτηση απλη. Εχει αγορασει κανεις απο caseking?? Αν ναι τι ακριβως παιζει με αποστολες σε ελλαδα, εξοδα μεταφορων κλπ??
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ναι έχω κάνει αγορές. Στέλνει κανονικά. Τα έξοδα αποστολής εξαρτάται και από το προϊόν αν π.χ. είναι ογκώδες. Αν δεν είναι ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ υπολόγισε γύρω στα 15 ευρώ. 1
LF21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Μπορείς να δεις τα έξοδα αποστολής από την σελίδα τους: https://www.caseking.de/en/ckShippingcosts 1
kristosfm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 καλησπέρα, Γνωρίζετε τι εχει γίνει και τα εξοδα αποστολής για αγορές απο το caseking ξεκινούν απο 100€ ανεξαρτήτος είδους αγοράς; Υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την λίστα των χωρών που δύναται να γίνει διεθνής αποστολή και η τιμολογιακή πολιτική είναι αδιανόητη!! https://www.caseking.de/en/ckShippingcosts 2
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Αδυνατώ να το πιστέψω. Ελπίζω σε τυπογραφικό λάθος.
madnifestah Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 πριν 5 μήνες είχα δώσει 21 ευρώ για τα μεταφορικά. έστειλα ένα μηνημα παρόλα αυτά, γιατί δεν μπορεί να είναι σωστό...
benign Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Απο οσο ξερω οι Ελληνικες εταιριες κουριερ εχουν παει τα κοστη στα υψη,δεν ειναι θεμα των Γερμανων.Ας το ψαξει καποιος,αυτο που ειπα ειναι απο προσωπικη εμπειρια.Ο ΕΛΤΑ εχει κανονικες και χαμηλες χρεωσεις. 2
madnifestah Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μου είπαν ότι μόνο η ups και η gls συνεργάζεται μαζί τους και αυτές της τιμές τους έδωσαν. Τραγικά πολλά τα 100 για να έρθουν από χώρα της Ευρώπης.. 1
JDROGAS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Kαι Dhl που στελνουν απο Γερμανια εχει χαμηλες χρεωσεις.
benign Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, madnifestah είπε Μου είπαν ότι μόνο η ups και η gls συνεργάζεται μαζί τους και αυτές της τιμές τους έδωσαν. Τραγικά πολλά τα 100 για να έρθουν από χώρα της Ευρώπης.. Οι Ελληνικες εταιριες κουριερ φταινε.Αισχροκερδουν λογο κοβιντ. Τον Ιουλιο για πακετακι μετριο ΗΠΑ μου ζητησε γνωστος Ελληνας κουριερ 38 ευρω και ο ΕΛΤΑ μου πηρε 8. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από benign
Awaken Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Απαράδεκτο! Είμαστε η πιο ακριβή χώρα στα μεταφορικά. Δείτε εδώ. 100€ τα μεταφορικά (Ups/Dhl) και δεν είναι και express.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα