Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Μια ερωτηση απλη. Εχει αγορασει κανεις απο caseking?? Αν ναι τι ακριβως παιζει  με αποστολες σε ελλαδα, εξοδα μεταφορων κλπ??

Δημοσ.

Ναι έχω κάνει αγορές. Στέλνει κανονικά. Τα έξοδα αποστολής εξαρτάται και από το προϊόν αν π.χ. είναι ογκώδες. Αν δεν είναι ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ υπολόγισε γύρω στα 15 ευρώ.

• Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα,

Γνωρίζετε τι εχει γίνει και τα εξοδα αποστολής για αγορές απο το caseking ξεκινούν απο 100€ ανεξαρτήτος είδους αγοράς;

Υπάρχει μέτρο σύγκρισης με την λίστα των χωρών που δύναται να γίνει διεθνής αποστολή και η τιμολογιακή πολιτική είναι αδιανόητη!!

https://www.caseking.de/en/ckShippingcosts

• Like 2
Δημοσ.

Απο οσο ξερω οι Ελληνικες εταιριες κουριερ εχουν παει τα κοστη στα υψη,δεν ειναι θεμα των Γερμανων.Ας το ψαξει καποιος,αυτο που ειπα ειναι απο προσωπικη εμπειρια.Ο ΕΛΤΑ εχει κανονικες και χαμηλες χρεωσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μου είπαν ότι μόνο η ups και η gls συνεργάζεται μαζί τους και αυτές της τιμές τους έδωσαν. Τραγικά πολλά τα 100 για να έρθουν από χώρα της Ευρώπης..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, madnifestah είπε

Μου είπαν ότι μόνο η ups και η gls συνεργάζεται μαζί τους και αυτές της τιμές τους έδωσαν. Τραγικά πολλά τα 100 για να έρθουν από χώρα της Ευρώπης..

Οι Ελληνικες εταιριες κουριερ φταινε.Αισχροκερδουν λογο κοβιντ.

Τον Ιουλιο για πακετακι μετριο ΗΠΑ μου ζητησε γνωστος Ελληνας κουριερ 38 ευρω και ο ΕΛΤΑ μου πηρε 8.

Επεξ/σία από benign
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απαράδεκτο!
Είμαστε η πιο ακριβή χώρα στα μεταφορικά.

Δείτε εδώ.

100€ τα μεταφορικά (Ups/Dhl) και δεν είναι και express.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...