Προς το περιεχόμενο

Hass.io & Intentor EVA II Pro EP3-Wifi 20L

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε

Λοιπον μερικά πραγματάκια που παρατήρησα πριν λιγο που το ξανα δοκίμασα...

1. Όταν ενεργοποιήσω το dry mode (αφύγρανση) και πάω να θέσω επιθυμητή υγρασία μου βγάζει μήνυμα "απέτυχε η κλήση στην υπηρεσία climate/set_temperature". Μπορώ ομως να την επιλέγω εαν πάω απο το menu στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά στην καρτέλα.

2. Υπάρχει μια καθυστέρηση στην απόκριση των εντολών

3. Δυστυχώς τα εικονίδια συγχέουν παρα βοηθάνε ως προς την αντιστοιχία των επιλογών. Αυτό βεβαια ειναι θέμα hassio.

4. Ένδειξη υγρασίας μέσω midea 58%, μέσω shelly HT & DHT 68%. Μαλλον του midea είναι λιγάκι αναξιόπιστη.

5. Ο sensor.midea_dehumi-xxxx δεν λειτουργεί.

6. Η ένδειξη υγρασίας εμφανίζεται με βαθμούς κελσίου αντί "%".

7. Το climate λειτουργεί και χωρίς τον επιπλέον φάκελο με τα library μέσα στο custom_components.

Καλησπερα Φιλιππε!

Στα παω με τη σειρα

1) Το dry ειναι η λειτουργια στεγνωματος ρουχων. Στη λειτουργια στεγνωματος μπορεις να δηλωσεις επιθυμητη υγρασια?
2) Σε μενα κανει περιπου 1-2 δευτερα μαξ να παει η εντολη, που οκ δεν το θεωρω και ουαου γιατι επικοινωνει με hops(hassio - midea - αφυγραντηρας και πισω), αλλα δεν ειναι και μεγαλη καθυστερηση. Ποσο κανει σε σενα?

3) Ισχυει αυτο. Και ειναι και δυσκολο να τα αποστηθισεις. Γι'αυτο το θεμα ξεκιναω το ψαξιμο για τα presets ωστε να κανουμε σωστη δουλεια

4) Η ενδειξη υγρασιας και σε μενα εχει αποκλισεις, αλλα μου φαινεται για οκ. Στον κατω οροφο πχ που εχω ενα sonoff με αισθητηρα, εχει 10% αποκλιση. Επανω ομως που εχω εναν xiaomi ειναι πολυ μικρη η αποκλιση (ταξη του 1-2%). Οποτε για τον κατω οροφο εχω μαθει να εμπιστευομαι τον αφυγραντηρα, ενω επανω τον μεσο ορο και των 2. Παιζει μεγαλο ρολο και που βρισκεται ο αισθητηρας και ο αφυγραντηρας(υψος κλπ)

5) Αυτο ειναι περιεργο. Σε μένα λειτουργει κανονικα. Οι υπολοιποι εχετε τετοιο θεμα?

6) Αυτο τεχνικα ειναι σωστο αλλα λαθος για ολους τους υπολοιπους λογους. Το climate στο hass θελει οπωσδηποτε εναν αισθητηρα θερμοκρασιας για να λειτουργησει. Ετσι ηταν και πριν το module

7) Αυτο πρεπει να οφειλεται στο οτι εχει φορτωσει μια φορα την library. Δεν ξερω δηλαδη σε καθαρη εγκατασταση αν παιζει. Το λεω γιατι παρατηρησα προηγουμενως οτι την library σε μενα την βγαζει στο deps/lib κλπ, χωρις να την εχω περασει εγω. Οποτε πιθανον να την αντιγραφει σε αλλο σημειο για να τη χρησιμοποιησει. Μπορει να κανω και λαθος.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Στο dry mode δεν μ αφηνει. Νομιζα βεβαια πως ειναι αφυγρανση :)  (με μπέρδεψαν κι εμενα τα εικονιδια τελικά).

2. Ναι, έχεις δικιο. No biggy.

5. Είναι περίεργο, δεν μου λειτούργησε ουτε στις προηγούμενες προσπάθειες βεβαια. Μήπως ειναι θέμα library?

6. Έτσι ήταν εξ αρχής. Νομιζα πως ηταν απλά θέμα frontend. Αλλα μαλλον οχι.

7. Όταν είχα πρωτοασχοληθεί θυμαμαι που τα dependencies τα φορτώνει απο repository (όσα δηλαδή έχουν ανεβάσει απο το hassio). Τα library του midea βρισκονται κ τα κατεβάζει απο εκεί. Μετά τα φορτώνει μονο του. Δεν χρειαζόταν να τα βάλω κι εγώ επιπλέον. Ίσως να μην εχει αλλάξει αυτο. Για την ωρα λειτουργεί χωρις τον επιπλέον φάκελο με όσες επανεκκινησεις κι αν του εχω κάνει.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, drageloth είπε

Το προηγουμενο climate (πριν την αλλαγη του hass δηλαδη) δεν το ξερω, αλλα μπορεις κανονικα απο το entity να το αναβεις και να το σβηνεις. Δε χρειαζεται να πηγαινεις services και να το κανεις χειροκινητα. Δες την παρακατω φωτογραφια απο το δικο μου. Στο κατω μερος ειναι τα κουμπια. Αν πατησω το off ας πουμε, τα κουμπια παραμενουν εκει, οποτε αμα πατησω οποιοδηποτε αλλο, θα αναψει και παλι. Αν μπεις μεσα στην καρτα του βεβαια δεν εχει επιλογη οπως σωστα λες οταν ειναι κλειστο, αλλα μπορεις να το κανεις ετσι!

Αν στο πρωτο φορτωμα σου βγαζει ενα μικρο ορθογωνιο το climate του αφυγραντηρα, κανε μια ανανεωση τη σελιδα και θα στο φορτωσει πληρες, οπως ειναι στη φωτο!

buttons.png

Και μιας και εδωσε το εναυσμα ο @nosstrom, μπηκε και το tank_show σαν attribute! Δεν θα φαινεται μεσα στο climate, αλλα υπαρχει κανονικα στα attributes και μετα απο τεστακι δουλευει κανονικα αν φουλαρει!

Μπορειτε είτε κατ'ευθειαν να το χρησιμοποιειτε σε αυτοματισμους με template (πχ. να σας ειδοποιει στο κινητο αν γεμισει), ή αν θελετε να φαινεται στο Lovelace, μπορειτε να βαλετε ενα κουμπι ή αισθητήρα με template και να δειχνει αναμμενο οταν γεμιζει. 

To template ειναι ως εξης:

{{ states.climate.midea_dehumi_ΧΧΧΧΧΧΧΧ.attributes.tank_show }}
Οπου τα πολλα Χ, ειναι ο κωδικος της συσκευης σας.

Υπενθυμιζω οτι το νεο repository ειναι εδω!

Και μαζί με το καινουριο app του iPhone θα μου ερχετε και ειδοποίηση στο κινητο... έχει πρεσάρει και κινητο σαν integration στο hassio δείχνει πληροφοριες ... φοβερό αυτό από τη μια από την αλλη δεν είμαι σίγουρος από θέμα ασφάλεια τη παίζει από το hassio στο κινητο και αντίστροφα. Επίσης εμένα δε μου το βγάζει έτσι στο Lovelace . Πως ακριβώς να το ορίσω και τη να φτιαξω στο Lovelace για να είναι έτσι ; entity button ? Glance? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nosstrom είπε

Και μαζί με το καινουριο app του iPhone θα μου ερχετε και ειδοποίηση στο κινητο... έχει πρεσάρει και κινητο σαν integration στο hassio δείχνει πληροφοριες ... φοβερό αυτό από τη μια από την αλλη δεν είμαι σίγουρος από θέμα ασφάλεια τη παίζει από το hassio στο κινητο και αντίστροφα. Επίσης εμένα δε μου το βγάζει έτσι στο Lovelace . Πως ακριβώς να το ορίσω και τη να φτιαξω στο Lovelace για να είναι έτσι ; entity button ? Glance? 

Εμενα παλι το integration για τα iphone μου χει σπασει τα νευρα. Το χει η γυναικα και λογικα επειδη μπαινει background το app, αποσυνδεεται και δεν δειχνει θεση στο gps η αηδια. Κατα τ'αλλα ναι, και στο iphone αλλα και σε android ερχονται ειδοποιησεις κανονικα. Μαλιστα εχει και επιλογη μαζι με τις ειδοποιησεις να σου βγαζει και κουμπι να "τρεξεις" κατι που θες(πχ στο σπιτι εχω στο σαλονι το media center να κλεινει στις 2. Ερχεται μια ειδοποιηση στις 1:30 οτι θα κλεισει σε μιση ωρα και εχει ενα κουμπι που μεταφερεις το κλεισιμο για τις 4. 4 η ωρα σιγουρα εχουμε κοιμηθει 😂). Γενικα το notify το χρησιμοποιω αρκετα για πολλα πραγματα(ξεχασμενο φως ανοιχτο, ετοιμος θερμοσιφωνας κλπ) γιατι οπως και να το κανουμε, το κινητο το κουβαλας ΠΑΝΤΟΥ.

Για το δευτερο θεμα που λες, κανονικα σαν climate το βαζεις στο lovelace και θα πρεπει να στο φορτωσει οπως στην εικονα. Αν σου βγαλει ενα μικρο ορθογωνιακι που γραφει μονο το νουμερο της υγρασιας, κανεις μια ανανεωση και επανερχεται. Εμενα μου το κανει αυτο οταν κανω restart το hass.

Να κανω μια διορθωση: τον αισθητηρα του δοχειου τον βαζουμε στο configuration.yaml ως εξης:

binary_sensor:
  - platform: template
    sensors:
      tank_show:
        friendly_name: "Midea water tank"
        value_template: "{{ states.climate.midea_dehumi_ΧΧΧΧΧΧΧΧ.attributes.tank_show }}"

οπου οπως ειπα, τα ΧΧΧΧΧΧ ειναι το αναγνωριστικο του δικου σας αφυγραντηρα.

Μετα απο το lovelace κανετε add -> entities και μεσα θα υπαρχει ενας binary sensor με το ονομα που εχουμε δωσει

Επεξ/σία από drageloth
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, drageloth είπε

Εμενα παλι το integration για τα iphone μου χει σπασει τα νευρα. Το χει η γυναικα και λογικα επειδη μπαινει background το app, αποσυνδεεται και δεν δειχνει θεση στο gps η αηδια. Κατα τ'αλλα ναι, και στο iphone αλλα και σε android ερχονται ειδοποιησεις κανονικα. Μαλιστα εχει και επιλογη μαζι με τις ειδοποιησεις να σου βγαζει και κουμπι να "τρεξεις" κατι που θες(πχ στο σπιτι εχω στο σαλονι το media center να κλεινει στις 2. Ερχεται μια ειδοποιηση στις 1:30 οτι θα κλεισει σε μιση ωρα και εχει ενα κουμπι που μεταφερεις το κλεισιμο για τις 4. 4 η ωρα σιγουρα εχουμε κοιμηθει 😂). Γενικα το notify το χρησιμοποιω αρκετα για πολλα πραγματα(ξεχασμενο φως ανοιχτο, ετοιμος θερμοσιφωνας κλπ) γιατι οπως και να το κανουμε, το κινητο το κουβαλας ΠΑΝΤΟΥ.

Για το δευτερο θεμα που λες, κανονικα σαν climate το βαζεις στο lovelace και θα πρεπει να στο φορτωσει οπως στην εικονα. Αν σου βγαλει ενα μικρο ορθογωνιακι που γραφει μονο το νουμερο της υγρασιας, κανεις μια ανανεωση και επανερχεται. Εμενα μου το κανει αυτο οταν κανω restart το hass.

Να κανω μια διορθωση: τον αισθητηρα του δοχειου τον βαζουμε στο configuration.yaml ως εξης:

binary_sensor:
    sensors:
      tank_show:
        value_template: "{{ states.climate.midea_dehumi_ΧΧΧΧΧΧΧΧ.attributes.tank_show }}"

Μετα απο το lovelace κανετε add -> entities και μεσα θα υπαρχει ενας binary sensor με το ονομα που εχουμε δωσει

Κατεβασα το καινουριο και το έβαλα πρόσθεσα και το binary sensor , για καποιο λόγω προσπαθω να δουλέψει crushαρε.. πως να βαλω το ION στο continious mode?

Επίσης τσέκαρα μπας και κανω να δουλεψει σωστά το humidity με % ..αλλά κλασικά απλά crushαρε.

Για αρχή έχω αρχίσει και κοιτάω τον κώδικα. Μπορεις να μου πεις που βλέπεις τα attribute η services? ποια ειναι αυτά που αναγνωρίζει το hassio για climate μπας και φιάξω αυτο με υγρασία. Αυριο θα έχω πολύ χρόνο να τσεκάρω κώδικα με τον αδερφό μου. Που μπορώ να βρω documentation για inventor? δλδ  αν ορίσω climate.set_hvac_mode ποια είναι τα available modes που αναγνωρίζονται?

αυτό είναι μονο?

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ.
12 ώρες πριν, nosstrom είπε

Κατεβασα το καινουριο και το έβαλα πρόσθεσα και το binary sensor , για καποιο λόγω προσπαθω να δουλέψει crushαρε.. πως να βαλω το ION στο continious mode?

Επίσης τσέκαρα μπας και κανω να δουλεψει σωστά το humidity με % ..αλλά κλασικά απλά crushαρε.

Για αρχή έχω αρχίσει και κοιτάω τον κώδικα. Μπορεις να μου πεις που βλέπεις τα attribute η services? ποια ειναι αυτά που αναγνωρίζει το hassio για climate μπας και φιάξω αυτο με υγρασία. Αυριο θα έχω πολύ χρόνο να τσεκάρω κώδικα με τον αδερφό μου. Που μπορώ να βρω documentation για inventor? δλδ  αν ορίσω climate.set_hvac_mode ποια είναι τα available modes που αναγνωρίζονται?

αυτό είναι μονο?

README και παλι README!

FAN_ONLY -> Continious mode - Ion OFF 
AUTO  ->  Smart Mode - Ion OFF  
DRY  - >  Dryer Mode 
COOL  -> Continious mode - Ion ON
HEAT  -> Smart Mode - Ion ON

To humidity δεν θα δουλεψει γιατι σαν βασικη αρχη το climate ειναι φτιαγμενο να λειτουργει ψυξη-θερμανση, οποτε ο αισθητηρας θερμοκρασιας ειναι απαραιτητος. Αυτο που εκανε ο barban και το αφησα ετσι ειναι να δινει την εντυπωση στο climate οτι η υγρασια ειναι θερμοκρασια.

Τα attributes του καθε entity στο Ηome Assistant τα βλεπεις στο Developer tools -> States. Σου βγαζει μια λιστα εκει με ολα τα entities και τα attributes τους. Εκει θα δεις και ποια ειναι τα  HVAC_MODES που ειναι δηλωμενα για το συγκεκριμενο component (ουσιαστικα ειναι ο πινακας που εχω πανω).

Documentation δεν ξερω που μπορεις να βρεις, αλλα ισως αυτο & αυτο που ειναι τα sdk Μηπως σε βοηθησουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/11/2019 στις 6:42 ΜΜ, drageloth είπε

binary_sensor:
    sensors:
      tank_show:

Καλησπέρα,

Ακολούθησα τις οδηγίες αλλα δεν βλέπω να δουλέυει το Tank συνεχώς Off το δείχνει.

Επίσης όταν γεμίσει το δοχείο στο Home assistant οι ενδείξεις υγρασίας σταματούν να ενημερώνονται και μένουν στην προηγούμενη ένδειξη πριν σταματήσει να δουλεύει ο αφυγραντηρας

SharedScreenshot.jpg

Επεξ/σία από baspax1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 30/11/2019 στις 6:42 ΜΜ, drageloth είπε

binary_sensor:
    sensors:
      tank_show:

Καλησπέρα υπάρχει περίπτωση να θέλει μονά αυτακια?

value_template: '{{ states.climate.midea_dehumi_ΧΧΧΧΧΧΧΧ.attributes.tank_show }}'

επίσης στο tankshow λέει uknown 🙄

και τώρα false

επίσης δε μπορουμε να παίξουμε με αυτο

def rename_attribute(obj, old_name, new_name):
    obj.__dict__[new_name] = obj.__dict__.pop(old_name)

για να αλλάξουμε τα ονοματα σε οτι θέλουμε?

τελικα το water tank δουλεύει από false πάει true και όλα καλά.

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2019 στις 11:52 ΠΜ, drageloth είπε

image.png.d36a741df60a6a10568976c089fdc382.png

Αυτό πως μπορουμε να το εμφανίσουμε στο hassio.. lovelace? Δε μου φαίνεται έτσι εμενα..

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/12/2019 στις 5:05 ΜΜ, baspax1 είπε

Καλησπέρα,

Ακολούθησα τις οδηγίες αλλα δεν βλέπω να δουλέυει το Tank συνεχώς Off το δείχνει.

Επίσης όταν γεμίσει το δοχείο στο Home assistant οι ενδείξεις υγρασίας σταματούν να ενημερώνονται και μένουν στην προηγούμενη ένδειξη πριν σταματήσει να δουλεύει ο αφυγραντηρας

SharedScreenshot.jpg

Καλησπερα παιδια και σορρυ που χαθηκα αλλα πνιγηκα στη δουλεια!

Απ'οσο παρατηρησα, οταν αλλαξει μια λειτουργια και δεν ειναι μεσα απο το Hassio (πχ κοπηκε το ρευμα, γεμισε το νερο, αλλαξες μια λειτουργια χειροκινητα), αργει αρκετα να φορτωσει την αλλαγη στο ΗΑ. Πιθανον το poll να ειναι αργο στο module, θα το ψαξω λιγο να δω τι γινεται, αν και πρεπει να ειναι απο την library αυτο. Αν περιμενεις αρκετα, θα το δεις (σε μενα κανει 2-3 λεπτα να κανει refresh και να δει οτι οντως γεμισε)

Οι ενδειξεις μενουν στην τελευταια κατασταση λογω των HVAC_MODES που εχουμε πει. Δυστυχως δεν ειναι κατι που λυνεται ευκολα γιατι  οταν γεμιζει το δοχειο, ουσιαστικα δεν λειτουργει αλλα δεν εχει σβησει κι ολας! Οποτε ειναι λιγο περιεργο ολο αυτο.

Στις 5/12/2019 στις 2:14 ΜΜ, nosstrom είπε

Καλησπέρα υπάρχει περίπτωση να θέλει μονά αυτακια?

value_template: '{{ states.climate.midea_dehumi_ΧΧΧΧΧΧΧΧ.attributes.tank_show }}'

επίσης στο tankshow λέει uknown 🙄

και τώρα false

επίσης δε μπορουμε να παίξουμε με αυτο

def rename_attribute(obj, old_name, new_name):
    obj.__dict__[new_name] = obj.__dict__.pop(old_name)

για να αλλάξουμε τα ονοματα σε οτι θέλουμε?

τελικα το water tank δουλεύει από false πάει true και όλα καλά.

Ωραια αφου δουλευει τελεια! Θα εχει καθυστερηση σε σχεση με την πραγματικοτητα οπως εγραψα και πιο πανω, αλλα τουλαχιστον μπορεις να βαλεις αυτοματισμο να σε ειδοποιει (πχ αν εισαι εκτος σπιτιου).

Attribute rename γιατι? Τι θελεις να κανεις?

10 ώρες πριν, nosstrom είπε

Αυτό πως μπορουμε να το εμφανίσουμε στο hassio.. lovelace? Δε μου φαίνεται έτσι εμενα..

Εχουμε σοβαρο θεμα απ'οτι εχω καταλαβει μεταξυ της "κονσερβας" και της manual εγκαταστασης ΗΑ. Εμενα μου το εμφανιζει ετσι ουτως η αλλως. Ειμαι στην 100.2. Την πρωτη φορα που θα κανω add το climate, μου εμφανιζει ενα μικρο ορθογωνιο αντι για την παραπανω εικονα, αλλα μολις ανανεωσω τη σελιδα και φορτωσει σωστα το lovelace στρωνει. Ακομα βεβαια δεν καταφερα να ασχοληθω με εγκατασταση σε server, αλλα θα το κανω μεσα στις μερες για να δω τι διαφορες παιζουν!

Επεξ/σία από drageloth
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, drageloth είπε

Attribute rename γιατι? Τι θελεις να κανεις?

Εχουμε σοβαρο θεμα απ'οτι εχω καταλαβει μεταξυ της "κονσερβας" και της manual εγκαταστασης ΗΑ. Εμενα μου το εμφανιζει ετσι ουτως η αλλως. Ειμαι στην 100.2. Την πρωτη φορα που θα κανω add το climate, μου εμφανιζει ενα μικρο ορθογωνιο αντι για την παραπανω εικονα, αλλα μολις ανανεωσω τη σελιδα και φορτωσει σωστα το lovelace στρωνει. Ακομα βεβαια δεν καταφερα να ασχοληθω με εγκατασταση σε server, αλλα θα το κανω μεσα στις μερες για να δω τι διαφορες παιζουν!

attribute rename μπας και αλλαξουν τα ονοματα να είναι πιο προσιτα για αφυγραντήρα.  η το % σε C

εμενα μου εμφανίζεται απλα σαν επιλογες με αναδιομενη λίστα στο lovelace

Το κλιματιστικο επίσης δουλευει πλέον χωρίς καθυστέρηση απλα. Απλά έχω θέμα και στα 2 με το lovelace. Οταν χρησιμποποιώ το κλιματιστικό μου εμφανίζονται οι επιλογές στον αφυγραντήρα.Αλλιως οχι μόνο αν ειναι ενεργοποιημενος.

Μηπως μπορεις να μου δείξεις τι κωδικα έχεις για τον αφυγραντήρα στο Lovelace?

Επεξ/σία από nosstrom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nosstrom είπε

attribute rename μπας και αλλαξουν τα ονοματα να είναι πιο προσιτα για αφυγραντήρα.  η το % σε C

εμενα μου εμφανίζεται απλα σαν επιλογες με αναδιομενη λίστα στο lovelace

Το κλιματιστικο επίσης δουλευει πλέον χωρίς καθυστέρηση απλα. Απλά έχω θέμα και στα 2 με το lovelace. Οταν χρησιμποποιώ το κλιματιστικό μου εμφανίζονται οι επιλογές στον αφυγραντήρα.Αλλιως οχι μόνο αν ειναι ενεργοποιημενος.

Μηπως μπορεις να μου δείξεις τι κωδικα έχεις για τον αφυγραντήρα στο Lovelace?

Δεν εχω καθολου κωδικα στο lovelace, add entity εκανα climate και επελεξα το midea. Δεν εχω κανει κατι περιεργο για να πω οτι ειναι πειραγμενο γι'αυτο φαινεται ετσι

edit: Αν κανω edit card μου βγαζει το παρακατω:

entity: climate.midea_dehumi_ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ(το αναγνωριστικο δλδ)
name: Midea
type: thermostat

Επεξ/σία από drageloth
Δημοσ.
11 ώρες πριν, drageloth είπε

Δεν εχω καθολου κωδικα στο lovelace, add entity εκανα climate και επελεξα το midea. Δεν εχω κανει κατι περιεργο για να πω οτι ειναι πειραγμενο γι'αυτο φαινεται ετσι

edit: Αν κανω edit card μου βγαζει το παρακατω:

entity: climate.midea_dehumi_ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ(το αναγνωριστικο δλδ)
name: Midea
type: thermostat

Kαλημέρα. Μου έδωσες λύση. Σε ευχαριστώ. 

Δε το είχα επιλέξει ώς Thermostat απλά ώς entity σε κάρτα, έβαλα thermostat και EVA και aircondition. Μια χαρά τώρα. Το θέμα με το airocondition  τελικά που αργουσε μου το δημιουργούσε το pihole σε συνδιασμό με το router και τις ip. Για κάποιο λόγο το router αν του έβαζα ip range dhcp 192.168.1.2- 192.168.1.254 μου έγβαζε warning για ip conflict και κάτι με vpn. To έβαλα εώς 192.168.1.100 και όλα μια χαρά!

😃

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/2/2020 στις 7:58 ΜΜ, nosstrom είπε

Καλησπέρα έχω την εντύπωση οτι στο version 0.105 δε δουλευει ο αφυγραντήρας όπως και στο hassos 3 . Ισχύει? 

Καλησπερα! Για καποιο λογο δε μου εβγαζε updates στο Rpi και σημερα που το εκανα σβησιμο αναμμα γιατι εφαγε κολλημα, εβγαλε για το συστημα, τον supervisor και σχεδον ολα τα modules! κανω μια αναβαθμιση και επανερχομαι!

Edit: Μολις εκανα στην 105.3 και παιζει κανονικα. Μολις καταφερω να κανω και τον supervisor θα επανελθω!

Επεξ/σία από drageloth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...